Ben perinatoloğa gideceğimKızlar detaylı için perinatolag'a mı yoksa kadın doğum uzmanının ayrıntılı ultrasonuna mı gireceksiniz?
Aynen canım benim küçük kızım bana aşık tam bir anne bağımlısı çocukbelli olmaz bazı kız çocukları çok anneci oluyor o da aşık olabilir
MaşallahKızlaaaaar teşekkürler ilginiz içinçok şükür hiçbir sorun yok . Hatta doktor ilk ultrason ile bakayım kesede su sızıntısı, azalması görürsem öyle alttan muayene edeyim dedi . Baktı ve olumsuz bir şey görmedi kızçemin keyfi yerindeydi bu arada sizi de aydınlatmak adına yazayım; su ile akıntıyı şöyle ayırt edeceksin dedi : su geldiği zaman biraz dinlendim geçti muhabbeti asla olmaz dedi . Az az da olsa sızmaya devam eder dedi . Ayrıca su geldiği zaman çok kötü bir kokusu oluyor o zaten sana hastaneye git diye uyarı verir dedi son olarak su geldiği zaman çok aşırı olmasa bile bacaklarından aşağı sızar gider dedi . İlerleyen dönemlerde idrarında kaçmalar olacak o zamanlarda su ve idrarı daha çok karıştıracaksın dedi. Su geldiği zaman daha yapışkan bir yapısı oluyormuş kızlar. Bunlar ipucu olsun sana dedi bu arada kasıklarımda çok sancı olduğunu söyledim hatta bazen yürürken alt karnımı tutuyorum dedim . Onların hepsi rahim büyümesinden kaynaklı asla aklına kötü bir şey getirme. Kasılman olduğu zaman mutlaka gel ama dedi. Peki kasılmayı nasıl anlıcaz diye de sordum o da tam karnının orada böyle bi anda bi toplanma olur sıkı sıkı, 20-30 saniye sonra bırakır kendini rahatlarsın dedi . O da anlaşılıyormuş. Bilgiler bu şekilde bendeki umarım sizi de aydınlatabilmişimdir :)
Doktorum, kendi hocası olan perinatologdan randevu aldırdı banaKızlar detaylı için perinatolag'a mı yoksa kadın doğum uzmanının ayrıntılı ultrasonuna mı gireceksiniz?
Az ama sık sık yersen açlık hissi çok oluşmaz canım heralde. Diyetisyenler de bu yönde liste veriyor zaten. Uyabilirsen tabi işe yarar. Benim de göbeğim bu hafta çok şişti rahim göbeğe yaklatığı iyice belli oluyor artık. Orası balon gibi duruyorKızlar 16. Haftada göbeğim çok şişti eskiye göre ve gergin ve bu aralar sürekli acıkıyorum 2 saatte bir sürekli bir şey yemek istiyorum özellikle gece 9 -10 gibi yemezsem hayatta uyuyamam ama bazen ceviz yoğurt meyve kesmiyor hatta meyve beni daha çok acıktırıyor ne yapabilirim bunun sonu yok gibi bir şey sürekli yiyorum bi diyetisyenle mi görüşsem online iş yerinin anlaşmalı fitbrokoli diyetisyen uygulaması var oraya randevu aldım görüşeceğim işe yarar mı ki
Evet bir de bu hafta midem de bi şişti gazım yok ama midem hep bi şiş balon gibi normal herhaldeAz ama sık sık yersen açlık hissi çok oluşmaz canım heralde. Diyetisyenler de bu yönde liste veriyor zaten. Uyabilirsen tabi işe yarar. Benim de göbeğim bu hafta çok şişti rahim göbeğe yaklatığı iyice belli oluyor artık. Orası balon gibi duruyor
Az az sık sık yiyince gaz olmuyor , yani ben öyle çözüm buldum. Yani tam oturup bir porsiyon yemek yerine onu saatlere bölmek sindirimi kolaylaştırıyor. Bide şekerli şeyler yiyince daha çabuk acıkıyor insan. Meyve falanda öyle yapıyor benceEvet bir de bu hafta midem de bi şişti gazım yok ama midem hep bi şiş balon gibi normal herhalde
Seninle sat tarihimiz aynı canım. Benim de sertleşti şiş şiş . Yukarı çıktığı çok belli bebeğin. Sen nasıl oldun ya grip geçti mi iyiceEvet bir de bu hafta midem de bi şişti gazım yok ama midem hep bi şiş balon gibi normal herhalde
Benimki de zorla verdi. Her dk heran arıyorlarmış. Yarın geleyim mi diye sormak için gece arıyorlar diyorAynen kokulu ve daha yapışkan oluyormuş kuzu
sorma yaaaa . Ayy bi de doktor saçma sorularla onu meşgul etmediğim için ödül olarak telefon numarasını verdi eskiden herkese veriyormuş ama o kadar saçma sorular gelmeye başladı ki artık vermiyorum sende kimseye söyleme dedi :)) geçen hafta biri hastaneye bağlanmış telefonla, patatesi haşlama mı yemeliyim kızartma mı diye sormuş
Acelesi yok kuzum zaten. Ben de büyükleri beğeniyorum açıkçasıSen deyince baktım görünüşlerini hiç ama hiç beğenmedimbenim için en zor seçim bebek arabası ondan en sona sakladım
Benim de karnım geriliyor bunu hissediyorum ama acıkma yok ben de hala bulantı var. Kuzum az ve sık yemek öneriliyor aslında. Bir de eskiden meyve beni de acıktırırdı hamile değilken. Şuan olmuyor ama. Diyetisyen en doğrusunu bilir tabiKızlar 16. Haftada göbeğim çok şişti eskiye göre ve gergin ve bu aralar sürekli acıkıyorum 2 saatte bir sürekli bir şey yemek istiyorum özellikle gece 9 -10 gibi yemezsem hayatta uyuyamam ama bazen ceviz yoğurt meyve kesmiyor hatta meyve beni daha çok acıktırıyor ne yapabilirim bunun sonu yok gibi bir şey sürekli yiyorum bi diyetisyenle mi görüşsem online iş yerinin anlaşmalı fitbrokoli diyetisyen uygulaması var oraya randevu aldım görüşeceğim işe yarar mı ki
Aynen canım yukarda hissediyorum bende yukarı çıktıkları için sanırım vücut değişinde zamanla adapte oluyoruz:) gribim çok şükür geçti antibiyotik yine de kutu bitene kadar iç dedi doktorum sadece yalandan burnum tıkalı azcık genzim dolu ama o da serumla temizleyince geçiyor 3 güne geçer bence tamamen inşallahSeninle sat tarihimiz aynı canım. Benim de sertleşti şiş şiş . Yukarı çıktığı çok belli bebeğin. Sen nasıl oldun ya grip geçti mi iyice
Aslında akşam yemeği hariç 1 porsiyon hiç yemiyorum tam dediğin gibi bende de mide bulantısı var ama şöyle her gün her öğün aynı şeyleri yersem midem bulanıyor o yüzden her gün farklı öğün yapıyoruz bu aralar bakalım pilav bulgur makarna kesmeye çalışacağım elimden gelirse daha çok sebze protein ağırlıklı beslenicem sabahları çavdar ekmeği yiyorum zaten belki şişliğim o şekilde gider geceleri tost yiyorum bir de o da yapıyor olabilir bende bilemedimBenim de karnım geriliyor bunu hissediyorum ama acıkma yok ben de hala bulantı var. Kuzum az ve sık yemek öneriliyor aslında. Bir de eskiden meyve beni de acıktırırdı hamile değilken. Şuan olmuyor ama. Diyetisyen en doğrusunu bilir tabi
Bende öyle kuzum büyükler daha güzel görünüyorAcelesi yok kuzum zaten. Ben de büyükleri beğeniyorum açıkçası
Canım sende birde iki bebiş MaşAllahKızlar 16. Haftada göbeğim çok şişti eskiye göre ve gergin ve bu aralar sürekli acıkıyorum 2 saatte bir sürekli bir şey yemek istiyorum özellikle gece 9 -10 gibi yemezsem hayatta uyuyamam ama bazen ceviz yoğurt meyve kesmiyor hatta meyve beni daha çok acıktırıyor ne yapabilirim bunun sonu yok gibi bir şey sürekli yiyorum bi diyetisyenle mi görüşsem online iş yerinin anlaşmalı fitbrokoli diyetisyen uygulaması var oraya randevu aldım görüşeceğim işe yarar mı ki
Doğru diyorsun canımCanım sende birde iki bebiş MaşAllahondan yani sen bize bakma ben bile mesela ekmek normalde çok az yeyen biriyim ama şimdi bir kaç dilim yemesem doyamam..meyve beni doyurmuyor akşamlar kek bisküvi yiyorum doymuyorum çünkü
Aynen artık meyve daha kötü ediyor beni..şimdi kilom iyi olduğu için yiyorum benDoğru diyorsun canımbende normalde hiç ekmek yemezdim şimdi ekmek en yakın arkadaşım meyve aşırı acıktırıyor bir de sinirleniyorum doymak için yedim acıktım diye kek bisküvi yesem kilo artışım hızla devam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?