2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy sağlıklı olsun da belli olmaz yine değişirmiş benim teyzeme 7.aya kadar kız dedi. Ama bugün kontrolde baya gösterdi bak böyle olursa kız diye. Ama %100 demeyelim yine de dedi
Değişmez muhtemelen ben hep kızım olsun istiyordum ve öyle olacak Allah'ın izniyle. Tabii kız erkek ayırmak istemem sonuçta ilk bebek ikisine de sevinir insan da kız çocuğu başka ya

Değişmez muhtemelen ben hep kızım olsun istiyordum ve öyle olacak Allah'ın izniyle. Tabii kız erkek ayırmak istemem sonuçta ilk bebek ikisine de sevinir insan da kız çocuğu başka ya
Öyle gerçekten kuzum ya. Her kadın kızı olsun ister bence ama bi yandan da oğlum olsa aşık olurdu bana şimdi kızım babasına aşık olacak düşününce bile kıskanıyorum bizim köpeğimiz de dişi. Normalde eşimle otursak hemen koşar gelir aramıza girer. Birdiler iki oldular aramıza girecek

Kızlar bugün yaşadığım ilginç bir durum var sizde de varsa içimi rahatlatacağım. Sağ kasığımda belli aralıklarla sızlama şeklinde sancı var uyandığımdan beri. Belirli süre sızlıyor sonra geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi ağrısız oluyor, belirli süre sonra tekrar başlıyor aynı döngüye devam ediyor. Geçmedi bu saate kadar da sızı anı acıtıyor baya acaba rahim bağları mıdır

belli olmaz bazı kız çocukları çok anneci oluyor o da aşık olabilir

Bence büyümedir kuzum. Benim de oluyor ara ara ağrı ama böyle sabahtan beri hep diyemem

Sabah nisan grubuna yazdım, böyle sanki on dakikada bir sol kasığımdan merkezden çevreye yayılan bir ağrı hissediyorum ben de dün geceden beri. İnşallah bir sorun yoktur.

Bende 2 erkek var

Tatlim aynisi bendede oluyor 18+1 im normal olduguni dusunuyorum

Yaaaa görüntüsünü çok beğendim ama ya. Rose gold çok severim
pardon huggy ile karıştırdım kuzum bunu bunun ağırlığını bilmiyorum bide cybex istiyorum herkes pahalı diye kafamı karıştırdı bu bebek arabalarını hangi mağazalarda görebiliyoruz ben ebebekte ki modelleri hiiiç beğenmedim

Amin kuzum amin inşallah hepimiz yani bu sayılara değil de doktorun iyi demesine bakıyorum açıkçası
Aynen canım haklısın, doktorun ne dediği çok önemli, doktorum bu sayılar onemli değil 26.haftadan sonra önemli dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…