Kuzum ben doğu görevindeyim burada e bebek bile yok. Yani ben mecburen internetten alacağımpardon huggy ile karıştırdım kuzum bunu bunun ağırlığını bilmiyorum bide cybex istiyorum herkes pahalı diye kafamı karıştırdı bu bebek arabalarını hangi mağazalarda görebiliyoruz ben ebebekte ki modelleri hiiiç beğenmedim
Bu ay bulantıdan suyu da az içmiştim mesela. Ama çok şükür suyu iyi dediAynen canım haklısın, doktorun ne dediği çok önemli, doktorum bu sayılar onemli değil 26.haftadan sonra önemli dedi bana
Bebek arabalarında bu renglerini çok çok beğeniyorumYoyko Spin 360 Derece Dönebilen Bebek Arabası Beyaz Rose Kasa
https://www.hepsiburada.com/yoyko-s...sa-p-HBV00000TWIH4?url_src=ios-product-detail
Kızlar ben de şunu çok beğeniyorum buna doğru kayıyor gibiyim. Eğer kızsa bunu düşünüyorum ben
Benim eşim şimdiden kıskanmaya başlamış annesine düşgün olucak belli diyor ohhh ne güzel diyorumÖyle gerçekten kuzum ya. Her kadın kızı olsun ister benceama bi yandan da oğlum olsa aşık olurdu bana şimdi kızım babasına aşık olacak düşününce bile kıskanıyorum bizim köpeğimiz de dişi. Normalde eşimle otursak hemen koşar gelir aramıza girer. Birdiler iki oldular aramıza girecek
Aaaa evetbiryenianneadayi doktora gidecektin kuzum
Canim ikinci gebeliklerde ve zayıfsann daha erken hissediliyormus ilkinde ben 20. Haftalarda hissetmiştim sanirimCanım normal benimde öyle sağ kaşığımda hep ağrı agırlık orda sanki senin 16 haftalık mı. Benim 16+5 halen hissetmiyorum
Ben de açık renkli şeyleri çok beğeniyorum. Bebek ürünü olarak kıyafeti olarak almam ama arabayı çok beğendimBebek arabalarında bu renglerini çok çok beğeniyorumama malesef sonrasını düşününce kirlenicek ondan üzülerek vazgeçiyorum
Benim eşim şimdiden kıskanmaya başlamış annesine düşgün olucak belli diyor ohhh ne güzel diyorum
Ohhh rahatladın kuzum. Ben demiştim benim başından beri var o akıntıKızlaaaaar teşekkürler ilginiz içinçok şükür hiçbir sorun yok . Hatta doktor ilk ultrason ile bakayım kesede su sızıntısı, azalması görürsem öyle alttan muayene edeyim dedi . Baktı ve olumsuz bir şey görmedi kızçemin keyfi yerindeydi bu arada sizi de aydınlatmak adına yazayım; su ile akıntıyı şöyle ayırt edeceksin dedi : su geldiği zaman biraz dinlendim geçti muhabbeti asla olmaz dedi . Az az da olsa sızmaya devam eder dedi . Ayrıca su geldiği zaman çok kötü bir kokusu oluyor o zaten sana hastaneye git diye uyarı verir dedi son olarak su geldiği zaman çok aşırı olmasa bile bacaklarından aşağı sızar gider dedi . İlerleyen dönemlerde idrarında kaçmalar olacak o zamanlarda su ve idrarı daha çok karıştıracaksın dedi. Su geldiği zaman daha yapışkan bir yapısı oluyormuş kızlar. Bunlar ipucu olsun sana dedi bu arada kasıklarımda çok sancı olduğunu söyledim hatta bazen yürürken alt karnımı tutuyorum dedim . Onların hepsi rahim büyümesinden kaynaklı asla aklına kötü bir şey getirme. Kasılman olduğu zaman mutlaka gel ama dedi. Peki kasılmayı nasıl anlıcaz diye de sordum o da tam karnının orada böyle bi anda bi toplanma olur sıkı sıkı, 20-30 saniye sonra bırakır kendini rahatlarsın dedi . O da anlaşılıyormuş. Bilgiler bu şekilde bendeki umarım sizi de aydınlatabilmişimdir :)
Evet bayılıyorum bakınca ama malesef biz uçakla gidib gelicez memlekete ondan bana uyğun diğil bej rengine bakarım siyah hiç istemiyorumBen de açık renkli şeyleri çok beğeniyorum. Bebek ürünü olarak kıyafeti olarak almam ama arabayı çok beğendim
Tabi önce sağlıklı olsunlar bebişlere bu eğitimde ders olarak bile anlatılıyor kuzum doğal yani kızın aşık olması elektra sendromu erkeğinkini unuttum oy sağlıklı olsunlar da
emin ol olması bir şeyi değiştirmiyorKuzum ben doğu görevindeyim burada e bebek bile yok. Yani ben mecburen internetten alacağım
ben sana ne dediiiiiiiiimmmmmmKızlaaaaar teşekkürler ilginiz içinçok şükür hiçbir sorun yok . Hatta doktor ilk ultrason ile bakayım kesede su sızıntısı, azalması görürsem öyle alttan muayene edeyim dedi . Baktı ve olumsuz bir şey görmedi kızçemin keyfi yerindeydi bu arada sizi de aydınlatmak adına yazayım; su ile akıntıyı şöyle ayırt edeceksin dedi : su geldiği zaman biraz dinlendim geçti muhabbeti asla olmaz dedi . Az az da olsa sızmaya devam eder dedi . Ayrıca su geldiği zaman çok kötü bir kokusu oluyor o zaten sana hastaneye git diye uyarı verir dedi son olarak su geldiği zaman çok aşırı olmasa bile bacaklarından aşağı sızar gider dedi . İlerleyen dönemlerde idrarında kaçmalar olacak o zamanlarda su ve idrarı daha çok karıştıracaksın dedi. Su geldiği zaman daha yapışkan bir yapısı oluyormuş kızlar. Bunlar ipucu olsun sana dedi bu arada kasıklarımda çok sancı olduğunu söyledim hatta bazen yürürken alt karnımı tutuyorum dedim . Onların hepsi rahim büyümesinden kaynaklı asla aklına kötü bir şey getirme. Kasılman olduğu zaman mutlaka gel ama dedi. Peki kasılmayı nasıl anlıcaz diye de sordum o da tam karnının orada böyle bi anda bi toplanma olur sıkı sıkı, 20-30 saniye sonra bırakır kendini rahatlarsın dedi . O da anlaşılıyormuş. Bilgiler bu şekilde bendeki umarım sizi de aydınlatabilmişimdir :)
Kuzum sana en mantıklı ürün cybex o baya küçülüyor. Kabin boyEvet bayılıyorum bakınca ama malesef biz uçakla gidib gelicez memlekete ondan bana uyğun diğil bej rengine bakarım siyah hiç istemiyorum
emin ol olması bir şeyi değiştirmiyor
Sen deyince baktım görünüşlerini hiç ama hiç beğenmedimKuzum sana en mantıklı ürün cybex o baya küçülüyor. Kabin boy
Aynen kokulu ve daha yapışkan oluyormuş kuzuOhhh rahatladın kuzum. Ben demiştim benim başından beri var o akıntısu gelmesi evet son dönemlerde çok şüpheli oluyormuş hep şüphe duyuyormuşsun inşallah anlarız en azından kokudan anlarız
ben sana ne dediiiiiiiiimmmmmmAllahım bu bıdıklar cok fena ya cookkk bizi diken üstünde tuttuyorlar
İnşallah ben de endişeleniyorum benim de hala geçmedi tarifin benimkine de benziyor. Ben doktora yazdım ama daha dönüş yapmadı yazarsa, ne dediğini sana da söylerimSabah nisan grubuna yazdım, böyle sanki on dakikada bir sol kasığımdan merkezden çevreye yayılan bir ağrı hissediyorum ben de dün geceden beri. İnşallah bir sorun yoktur.
Yakın seninle haftamız o zaman normal olabilir yine de doktora sordum bakalım daha öncekilerden farklı gibi olunca bir endişelendim de artık daha da büyüyor normal olabilirTatlim aynisi bendede oluyor 18+1 im normal olduguni dusunuyorum
ahhahhahahha şaşırmadım desem inanır mısınAynen kokulu ve daha yapışkan oluyormuş kuzu
sorma yaaaa . Ayy bi de doktor saçma sorularla onu meşgul etmediğim için ödül olarak telefon numarasını verdi eskiden herkese veriyormuş ama o kadar saçma sorular gelmeye başladı ki artık vermiyorum sende kimseye söyleme dedi :)) geçen hafta biri hastaneye bağlanmış telefonla, patatesi haşlama mı yemeliyim kızartma mı diye sormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?