2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum ben doğu görevindeyim burada e bebek bile yok. Yani ben mecburen internetten alacağım

Benim eşim şimdiden kıskanmaya başlamış annesine düşgün olucak belli diyor ohhh ne güzel diyorum

biryenianneadayi canım gittin mi kontrole ne dedi Dr güzel haberler ver inşallah bize

Aaaa evet biryenianneadayi doktora gidecektin kuzum

Kızlaaaaar teşekkürler ilginiz için çok şükür hiçbir sorun yok . Hatta doktor ilk ultrason ile bakayım kesede su sızıntısı, azalması görürsem öyle alttan muayene edeyim dedi . Baktı ve olumsuz bir şey görmedi kızçemin keyfi yerindeydi bu arada sizi de aydınlatmak adına yazayım; su ile akıntıyı şöyle ayırt edeceksin dedi : su geldiği zaman biraz dinlendim geçti muhabbeti asla olmaz dedi . Az az da olsa sızmaya devam eder dedi . Ayrıca su geldiği zaman çok kötü bir kokusu oluyor o zaten sana hastaneye git diye uyarı verir dedi son olarak su geldiği zaman çok aşırı olmasa bile bacaklarından aşağı sızar gider dedi . İlerleyen dönemlerde idrarında kaçmalar olacak o zamanlarda su ve idrarı daha çok karıştıracaksın dedi. Su geldiği zaman daha yapışkan bir yapısı oluyormuş kızlar. Bunlar ipucu olsun sana dedi bu arada kasıklarımda çok sancı olduğunu söyledim hatta bazen yürürken alt karnımı tutuyorum dedim . Onların hepsi rahim büyümesinden kaynaklı asla aklına kötü bir şey getirme. Kasılman olduğu zaman mutlaka gel ama dedi. Peki kasılmayı nasıl anlıcaz diye de sordum o da tam karnının orada böyle bi anda bi toplanma olur sıkı sıkı, 20-30 saniye sonra bırakır kendini rahatlarsın dedi . O da anlaşılıyormuş. Bilgiler bu şekilde bendeki umarım sizi de aydınlatabilmişimdir :)

Canım normal benimde öyle sağ kaşığımda hep ağrı agırlık orda sanki senin 16 haftalık mı. Benim 16+5 halen hissetmiyorum
Canim ikinci gebeliklerde ve zayıfsann daha erken hissediliyormus ilkinde ben 20. Haftalarda hissetmiştim sanirim

Bebek arabalarında bu renglerini çok çok beğeniyorumama malesef sonrasını düşününce kirlenicek ondan üzülerek vazgeçiyorum
Ben de açık renkli şeyleri çok beğeniyorum. Bebek ürünü olarak kıyafeti olarak almam ama arabayı çok beğendim

Benim eşim şimdiden kıskanmaya başlamış annesine düşgün olucak belli diyor ohhh ne güzel diyorum
e bu eğitimde ders olarak bile anlatılıyor kuzum doğal yani kızın aşık olması elektra sendromu erkeğinkini unuttum oy sağlıklı olsunlar da

Ohhh rahatladın kuzum. Ben demiştim benim başından beri var o akıntı su gelmesi evet son dönemlerde çok şüpheli oluyormuş hep şüphe duyuyormuşsun inşallah anlarız en azından kokudan anlarız

Ben de açık renkli şeyleri çok beğeniyorum. Bebek ürünü olarak kıyafeti olarak almam ama arabayı çok beğendim
Evet bayılıyorum bakınca ama malesef biz uçakla gidib gelicez memlekete ondan bana uyğun diğil bej rengine bakarım siyah hiç istemiyorum

ben sana ne dediiiiiiiiimmmmmm Allahım bu bıdıklar cok fena ya cookkk bizi diken üstünde tuttuyorlar

Ohhh rahatladın kuzum. Ben demiştim benim başından beri var o akıntı su gelmesi evet son dönemlerde çok şüpheli oluyormuş hep şüphe duyuyormuşsun inşallah anlarız en azından kokudan anlarız
Aynen kokulu ve daha yapışkan oluyormuş kuzu

ben sana ne dediiiiiiiiimmmmmm Allahım bu bıdıklar cok fena ya cookkk bizi diken üstünde tuttuyorlar
sorma yaaaa . Ayy bi de doktor saçma sorularla onu meşgul etmediğim için ödül olarak telefon numarasını verdi eskiden herkese veriyormuş ama o kadar saçma sorular gelmeye başladı ki artık vermiyorum sende kimseye söyleme dedi :)) geçen hafta biri hastaneye bağlanmış telefonla, patatesi haşlama mı yemeliyim kızartma mı diye sormuş

Sabah nisan grubuna yazdım, böyle sanki on dakikada bir sol kasığımdan merkezden çevreye yayılan bir ağrı hissediyorum ben de dün geceden beri. İnşallah bir sorun yoktur.
İnşallah ben de endişeleniyorum benim de hala geçmedi tarifin benimkine de benziyor. Ben doktora yazdım ama daha dönüş yapmadı yazarsa, ne dediğini sana da söylerim

Tatlim aynisi bendede oluyor 18+1 im normal olduguni dusunuyorum
Yakın seninle haftamız o zaman normal olabilir yine de doktora sordum bakalım daha öncekilerden farklı gibi olunca bir endişelendim de artık daha da büyüyor normal olabilir

ahhahhahahha şaşırmadım desem inanır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…