2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar instagram da karşıma çıktı bana mantıklı geldi sizlede paylaşayım dedim Ben kaloriferleri çok açmayı düşünmüyorum o daha çok hasta ediyor bebekleri bence

Eklentiler

• 20231010_234106.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar sabaha kadar kustum, midem şuan nasıl ağrıyor anlatamam kalktım heryerim ağrıyor şuan, acaba grip mi oluyorum, yoksa bulantılar geri geldi 11.30 da randevum var ay nasıl kötüyüm anlatamam
Çok geçmiş olsun cnm inşallah bulantılarda gelmez hastalık da yat dinlen bugün Allah yardımcın olsun şifa versin inslalh

Kızlar sabaha kadar kustum, midem şuan nasıl ağrıyor anlatamam kalktım heryerim ağrıyor şuan, acaba grip mi oluyorum, yoksa bulantılar geri geldi 11.30 da randevum var ay nasıl kötüyüm anlatamam
Canım ya Allah yardımcın olsun tamda muayenenin olduğu gün olmuş çok üzüldüm bı kahvaltı yapmaya çalış bakalım inşallah toparlarsin aman hastalık olmasında belki yediğin bişey dokunmuştur benimde buara bulantım bı ufaktan geri geldi kesilmişti tamamen sen kusuyormuydun daha öncede yoksa sadece bulantı mi oluyordu

Aaaaa hani gündüzler bitti bir de gece mi

Bende cinsiyet öğrenince paylaşım yaptım
Yaaa çok tatlı olmuş bayıldım bende cinsiyet kesinleştiğinde paylaştım oğlum balon patlattı videoya cektim ona eğlence olsun istedim aslında doktordan öğrenmiştik cinsiyeti gerçi paylaştım dedigimde WhatsApp ben sosyal medya kullanmıyorum rehberimdede 35 kişi var

Canım kusuyordumda bulantımda çok oluyordu. Midem nasıl ağrıyor şimdi. İnşallah canım seninde benimde geri gelmez

Kızlar gece benim için çok kötüydü bana bi titreme geldi üstümde yorgan kombi açık klima açık ısınmıyorum en sonunda eşim saç kurutmayla ısıttı 1 saatte ısındım uyurken bir anda titremeyle uyandım sonra terlemeye başladım bu sefer fazla sıcaktan bir şey olur diye korktum üstümü açtım hani acile gitsem sadece titriyorum grip falan değilim bir şey yapamazlar üşüyorum yani gece 2 de başlayan başlayan bu serüven sabah 7 de bitti anca kendime gelmiştim 2 saat uyuyup uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…