Çok geçmiş olsun cnm Allah acil sifa versin inşallah birdaha olmazsınKızlar gece benim için çok kötüydü bana bi titreme geldi üstümde yorgan kombi açık klima açık ısınmıyorum en sonunda eşim saç kurutmayla ısıttı 1 saatte ısındım uyurken bir anda titremeyle uyandım sonra terlemeye başladım bu sefer fazla sıcaktan bir şey olur diye korktum üstümü açtım hani acile gitsem sadece titriyorum grip falan değilim bir şey yapamazlar üşüyorum yani gece 2 de başlayan başlayan bu serüven sabah 7 de bitti anca kendime gelmiştim 2 saat uyuyup uyandım
Üşüttün mü acaba kuzum? Ya da demir mi çok eksildi acaba sende? Bugün istersen bir kan değerlerine baktırKızlar gece benim için çok kötüydü bana bi titreme geldi üstümde yorgan kombi açık klima açık ısınmıyorum en sonunda eşim saç kurutmayla ısıttı 1 saatte ısındım uyurken bir anda titremeyle uyandım sonra terlemeye başladım bu sefer fazla sıcaktan bir şey olur diye korktum üstümü açtım hani acile gitsem sadece titriyorum grip falan değilim bir şey yapamazlar üşüyorum yani gece 2 de başlayan başlayan bu serüven sabah 7 de bitti anca kendime gelmiştim 2 saat uyuyup uyandım
Galiba kan değerlerim de bir dengesizlik oldu oysaki demir ilacı alıyorum her gün, d vitamini 15 damla alıyorum bir de karadut pekmezi yiyorum ama yine de titreme oldu çok şükür sabah geçti ama artık ağlicaktım sinirden. Bi kan değerime baktırayım canım dediğin gibiÜşüttün mü acaba kuzum? Ya da demir mi çok eksildi acaba sende? Bugün istersen bir kan değerlerine baktır
Kuzum senin ikiz ya daha çabuk azalıyordur o yüzden aklıma geldi. Ben de çok üşüyorum demir ilacımı da içemedim bir aydır. Ama böyle titreme olmuyor sadece ısınamıyor vücudum. Kontrol ettirmekte fayda var kuzum bazen serumla kan veriyorlarmış ya da iğneyleGaliba kan değerlerim de bir dengesizlik oldu oysaki demir ilacı alıyorum her gün, d vitamini 15 damla alıyorum bir de karadut pekmezi yiyorum ama yine de titreme oldu çok şükür sabah geçti ama artık ağlicaktım sinirden. Bi kan değerime baktırayım canım dediğin gibi
Hayır olsun neden perinatolojiye yönlendirdiler canıminşallah canım yine perinatolojiye yönlendrdiler bekliyoruz...
Çok geçmiş olsun canım, havalarda dönüyor belki üşüttün, yada kan değerlerinde düşme oldu,dinlen bol bolKızlar gece benim için çok kötüydü bana bi titreme geldi üstümde yorgan kombi açık klima açık ısınmıyorum en sonunda eşim saç kurutmayla ısıttı 1 saatte ısındım uyurken bir anda titremeyle uyandım sonra terlemeye başladım bu sefer fazla sıcaktan bir şey olur diye korktum üstümü açtım hani acile gitsem sadece titriyorum grip falan değilim bir şey yapamazlar üşüyorum yani gece 2 de başlayan başlayan bu serüven sabah 7 de bitti anca kendime gelmiştim 2 saat uyuyup uyandım
Canım bazen banada oluyor uyurken bianda titremeye başlıyorum aşırı üşüyorum komple yorganın altına girip sarılıyorum bu seferde terlemeye başlıyorum ama kolumu çıkarsam yorgandan sanki bıçak batıyor gibi üşüyor çıkan yerim biryandanda terliyorum çok değişik bişey sanırım gündüz normal akşam soguk olmaya başladı ya vücut dengesi şaşıyorKızlar gece benim için çok kötüydü bana bi titreme geldi üstümde yorgan kombi açık klima açık ısınmıyorum en sonunda eşim saç kurutmayla ısıttı 1 saatte ısındım uyurken bir anda titremeyle uyandım sonra terlemeye başladım bu sefer fazla sıcaktan bir şey olur diye korktum üstümü açtım hani acile gitsem sadece titriyorum grip falan değilim bir şey yapamazlar üşüyorum yani gece 2 de başlayan başlayan bu serüven sabah 7 de bitti anca kendime gelmiştim 2 saat uyuyup uyandım
geçen swfer ölçümleri iyi demişti ama sonuclara bakınca burun kemiğinin kücük olduğunu söylediler bakcaklar iste yineHayır olsun neden perinatolojiye yönlendirdiler canım
canım drekt perinatolojiye yönlendirdiler hala bekliyorumCanım nasıl geçti randevu
yok canım burun kemiğine bakacaklar yenidenNeden kuzum? Cinsiyet için mi?
Canım benim inşallah endişelenecek birşey yoktur sen panik yapma hemen bebeği strese sokma Allah'ın izniyle iyi çıkar inşallah ölçümü duamdasingeçen swfer ölçümleri iyi demişti ama sonuclara bakınca burun kemiğinin kücük olduğunu söylediler bakcaklar iste yine
teşekkür ederim canım içim ferah iyi olduğunu hissediyorum, inşallah da öyle olurCanım benim inşallah endişelenecek birşey yoktur sen panik yapma hemen bebeği strese sokma Allah'ın izniyle iyi çıkar inşallah ölçümü duamdasin
Geçmiş olsun canım miden küstün ondan ağrıyor çalış mecbur atıştır ac gitme doktora..İn şa Allah grip diğilsin yaKızlar sabaha kadar kustum, midem şuan nasıl ağrıyor anlatamamkalktım heryerim ağrıyor şuan, acaba grip mi oluyorum, yoksa bulantılar geri geldi 11.30 da randevum var ay nasıl kötüyüm anlatamam
Aynen böyle oldum bende yani kolum dışarda kalsa bıçak keser gibi hissettim titredimCanım bazen banada oluyor uyurken bianda titremeye başlıyorum aşırı üşüyorum komple yorganın altına girip sarılıyorum bu seferde terlemeye başlıyorum ama kolumu çıkarsam yorgandan sanki bıçak batıyor gibi üşüyor çıkan yerim biryandanda terliyorum çok değişik bişey sanırım gündüz normal akşam soguk olmaya başladı ya vücut dengesi şaşıyor
Sen neden öyle oldunki kuzum?gripte diğilsin..Gecmiş olsunKızlar gece benim için çok kötüydü bana bi titreme geldi üstümde yorgan kombi açık klima açık ısınmıyorum en sonunda eşim saç kurutmayla ısıttı 1 saatte ısındım uyurken bir anda titremeyle uyandım sonra terlemeye başladım bu sefer fazla sıcaktan bir şey olur diye korktum üstümü açtım hani acile gitsem sadece titriyorum grip falan değilim bir şey yapamazlar üşüyorum yani gece 2 de başlayan başlayan bu serüven sabah 7 de bitti anca kendime gelmiştim 2 saat uyuyup uyandım
Ben bunu üç dört kere yaşadım canım bence vücut mevsim geçişine alışmaya çalışıyor yaz çok sıcak geçti ya dengemiz şaşırdı biandaAynen böyle oldum bende yani kolum dışarda kalsa bıçak keser gibi hissettim titredim
içini ferah tut canım aynı şey kuzenimin başına geldi bizde ailecek burun küçük. Sırf bu yüzden neler çektiler bebiş doğdu sağlıklı. Sadece burun ölçüsü tek başına birsey anlam ifade etmiyor. Perinatologun görmesi daha iyi olacak dualarım seninle. Habersiz bırakma biziteşekkür ederim canım içim ferah iyi olduğunu hissediyorum, inşallah da öyle olur
İçin rahat olsun kuzumcanım drekt perinatolojiye yönlendirdiler hala bekliyorum
yok canım burun kemiğine bakacaklar yeniden
Malesef ben bura geldiğimden hep gördüğüm manzara erkekler oturuyor kadınlar ayakta alıştım ben artıkay kızlar bide erkekler yayılmıs sandalyelere hadi benim haftam kücük ayakta kalan karnı burnunda kadınları görmüyolar ay bi sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?