2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Dün gece aynı şey benim başıma geldi. Gözümü titreyerek açtım. Eşime seslendim kıyafet verdi üstüme giyindim falan öyle ısındım. Ama sen üşütmüş olabilirsin canım, dinlen bu ara.Taze zencefil kaynat cezvede limon sıkıp iç, çok faydalı.

B Buddy x canım benimde çok oluyor bu durum doktorum progestanın yan etkisi olabilir demişti. Bende kaç kere gece titreyecek uyandım. Bilgin olsun canım. Ama öyle söylemişti

Sen neden öyle oldunki kuzum?gripte diğilsin..Gecmiş olsun
Evet grip yeni atlattım zaten çok şükür grip değilim burnum boğazlarım iyi ateşim de yok evde de uzun pijama çorap mutlaka giyiyorum üşütmemek için dışarı çıktığım yok ben nasıl böyle oldum dün gece anlamış değilim asla sağol canım
B Buddy x canım benimde çok oluyor bu durum doktorum progestanın yan etkisi olabilir demişti. Bende kaç kere gece titreyecek uyandım. Bilgin olsun canım. Ama öyle söylemişti
Aa bak onu bilmiyordum canım ben dün ilk defa yeniden progestan fitile başladım hatta gece uyurken 2 tane al dedi doktorum 2 tane bir anda aldım bende uyudum 2 saate titreyerek uyandım ondan mı oldu acaba aa

Kuzum yanlış anlama, anda editörler görürse seni engelleyebilirler haberin olsun. sosyal medya hesaplarına davet etmek yasak diye biliyorum. Hatta bir tane topik kapanmıştı böyle. Sosyal medya hesaplarına davet, whatsapp grubu telegram kuralım gibi davetler istekler yasak. aman diyim yanmasın başın

Bilmiyordum kuzum çok teşekkürler. Mesajı düzenle yapıp sildim . direkt nereden sileceğimi göremediğim için

Kızlar günaydın bugün işe gelirken etek giydim altına da kilotlu çorap. sıkmıyor aslında rahatım içinde ama rahat edemedim bebeği rahatsız eder mi diye karnımı sıkmıyor ama hatlarımı bi tık düzleştiriyor her kilotlu çorabın yaptığı gibi

Hamileler için ayrı külotlu çorap var bende ondan almayı düşünüyorum canım

O zaman kızların dediği gibi progestan yapa biliyormuş gerçi ben tüp bebekte ve şimdide hala fitil progestan vajinal kullanıyorum belki başka bir kullandığın ilacın etkisi ola bilir bilemedimki ben

Evet canım bence ondan oldu ben günde üç tane aldığım zamanlar bende titreme çok oldu canım doktor normal progestanın etkisi demişti.

Evet canım bence ondan oldu ben günde üç tane aldığım zamanlar bende titreme çok oldu canım doktor normal progestanın etkisi demişti.
Çok sağol canım bilmiyordum valla geceleri daha sıkı giyinip yatayım bari her ihtimale karşı

Kızlar şimdi geldik eve doktor yine baktı ama burun kemiğine tr standarlarına göre kücük dediler ama kemik var. Ense kalınlığı falan her şey normal üçlü tarama yaptırdım onun sonucları da haftaya cıkıcak. Cinsiyetimize de bu sefer de %70 kız dediler ama bacak arasını göremedik bağdaş kurmuş oturuyordu. Ben baya dkkatli baktım da çıkıntı falan yoktu

O zaman kız geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…