2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Yaaaaaaa ay hadi inşallah beeee en başından beri kız gibi geliyordu senin minnak

Kız kız ben demiştim

Güzel düşün canım içini ferah tut iyidir bebişin bir sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle

Minik burunlu olur canım belki ikili test sonucuna ne dediler. Bana burun ölçüsü bile vermemişti 11. Haftada sadece burun kemiği işte burda dediydi. Gittiğin hastane üniversite hastanesi,eğitim araştırma gibi bi yerse bazıları çok detaylı inceliyorlarmış, bütün testleri falan istiyorlarmış. 3lü 4 lü gibi

canım ense kalınlığı falan normal dediler de buruna da genetk de olabilir dedi

Kuzum endişe etme. Allah ın izniyle iyi bebeğin. Tek başına sadece burun dese bile birşey anlam ifade etmez ki hem
yok canım hiç kafama takmıyorum gebeliğimde hiçbir sorun olmasa bile ileride dünyaya geldiğinde Allah korusun ama hastalığımız cıkabilir, ne olursa olsun ben zaten bebeğimden vazgeçmem

İzlemem gerekir en son Dilan.p.maskarasını aldım ama kendi sitesinden bilmiyorum başka birisi satıyormu.
aman dikkat onu almayın diyorlar nerede satıldığı önemli değil işte tam bahsetmiş olduğum o ( loreal max factor golden rose vs gibi bilindik fabrikaları patentleri olan yerleri tercih edin diğerleri nerde üretim yapıyor belli değil merdiven altı yapılıyor sorun olsa sağlık bu kime gideceksiniz deniyor selin c. de vardı bu sorun gitti amerikaya tasındı iş kara para boyutunda tüketici kandırılırak deniyor ama dinlediklerim

Hep başka markalardan alırım ben ilk defa ondan aldım açmadım bile denemek için aldım çok övüyordu kendisi..hiç ucuzada satmıyor birde almam..şimdi kullandığım golden rose essential gayetde memnunum ..dün sen yazdıktan sonra baktım youtubeden ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…