2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
165 boyum 63 kiloyum gebelik başladığındada 63 idim bende öyle bi içimde balon patlıyor gibi bi tarafta ama diğer tarafta yok bir böyle içimden birşey kayıyor gibi sonra iki gün birşey yok inşallah haftaya daha ney güzel hissederim sizin nasıl oluyor şuan benzetmeye çalışırsanız. Bu arada teşekkür ederim içimi rahatlattınız

ben henüz hissetmiyorum ama doktorum ilk gebelik olduğu için 19. hafta itibariyle hissedersin demişti ama her gün değil demişti büyüdükçe her gün hissedeceğiz :)
19 a az kaldım inşallah hissederim hissedince içim rahat eder iyi diye en azından inşallah

Bizde bayağı büyüdük teyzelerii
Bi Niqu bi benim göbek minik kaldı bir de kendime diyordum ki göbeğim çıktı ne güzel maşallah sizin minnaklar daha tatlış çıkmışlar bizim daha fotomuz yok bu hafta sonu inş çekilcem Allahın izniyle

Olsun kuzum bak benim doktorum hep diyor sorun yok çok güzel ben baya rahatladımbende bura için resim çektirdim hiç resmim bile yoktu

Ben şuan 18+6 yım, bir haftadır falan hissediyorum ama öyle devamlı değil, bazı günler hiç hissetmiyorum genelde hep sol tarafta hissettiriyor kendini bağırsak hareketi gibi bir şey hissederseniz işi gücü bırakın o hareketi dinleyin bebekse zaten belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…