2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Maşallah siz çok güzel gidiyorsunuz
Ben de zayıf olduğum için herhalde şu ana kadar 8 kg aldım
Benim ki mide bulantılarındandı ama kuzum. İsteyerek değil ne yesem midem bulandı. Et tavuk balık kıyma süt yumurta hiç yiyemedim. Bir yediğim patates vardı bir ara tost da vardı sonra o kötü geldi. Yani devamı böyle olmaz şimdi daha iyiyim

Ayy kızılcık tüylenme mi yapıyormuş da benim canım ekşi ekşi çekmişti geçen ay çok yedim . Pazarda bulunca bir kilo aldım . Bitene kadar kaç gün yedim

Evet çok örneği var bunun. Ben düşünmüyorum açıkçası. Allah ım sağlıklı sıhhatli kavuştursun yavrumla tek çocuk düşünüyoruz eşim de ben de. Köpeğimiz de var. 2 çocuklu gibiyiz yani

Ben de korkmuştum kuzum. Ara ara olacak sanırım. Ben de pcos var biliyorsun zaten. Hani böyle hamile değilken de onun ağrısı olurdu ya biliyorsundur sen de bazen o ağrı yine oluyor. Doktora gidince sorcam pcos u hamileyken nasıl diye

Yok kuzum ya topiklerde ikinci hatda üçünçü için 1 seneden fazla bekleyenler var olmayınca olmuyor malesef..ilk gelsin sağ salim kucağımıza alak kardeşi için bakarız artık
Rabbim gönlüne göre versin kuzum ama öyle zor oluyor falan deme. Bak o topicte okuyoruz hepsinde bir şey bir dert mutlaka oluyor. Özellikle sezeryan dikişi kuzum

Kızlar bısey soracağım ben şimdi troid hapı kullanıyorum düzenli her gun aynı saat almaya calısıyorum ama ben yurtdısına cıkacağım bir hafta orda kalacağım ve ciddi bir saat farkı var Oranın saatıne uygun ac karına ıcıcem mecburen ama düzensizlikten korkuyorum inşallah sonuclarımı etkilemez sizin fikriniz ne bu konuda

Kızlar detaylıya erken mi giriyorsunuz. Biz doktorumla şöyle konuştuk 22+ da gircem çünkü herşey netleşir dedi daha detaylı güzel olur dedi

Benim lazer makinem var Philips Lumea Prestige markası ve eşim kullanıyor öneririm gerçekten çıkmıyor azalıyor tüyler ve inceliyor sonrasında ise çıkmıyor çıkan ise tek tük incecik oluyor ona da hemen atış yapınca yine uzun süre çıkmıyor

Rabbim gönlüne göre versin kuzum ama öyle zor oluyor falan deme. Bak o topicte okuyoruz hepsinde bir şey bir dert mutlaka oluyor. Özellikle sezeryan dikişi kuzum
Amin canımKeşki bazen diyorum 33 olsaydım o zaman daha rahat olurdum ohh miss..ama olsun buna şükürŞimdi öyle diyorum ama ne zaman kendimi hazır edicem bilmiyorum

Hamilelikte yasak dimi epilasyona gitmek ne güzel bitmişti benim şimdi tekrar çoğalmaya başladı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…