2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy böyle deme hiç kuzum. İlkte zor olduktan sonra 2.de hemen hamile kalan çok. Yani korunmim hemen olmaz nasılsa deme
Yok kuzum ya topiklerde ikinci hatda üçünçü için 1 seneden fazla bekleyenler var olmayınca olmuyor malesef..ilk gelsin sağ salim kucağımıza alak kardeşi için bakarız artık

ahahah tamam o zaman önü açık uygun olmaz sizin de dediğiniz gibi

Ay canım teşekkür ederim vallahi içimi rahatlattın, ben de iyice korkmuştum Doktor sayesinde. Evet bundan sonra kızılcık yemeye çalışacağım dikkat edeceğim tutmamak lazım, inşallah Allah hepimize şifa versin canım. Kum içinde çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce düzelirsin

Benim de hiç önceden olmazdı hamilelikte oldu dikkat etmek lazım evet dediğin gibi bol bol su içicem

Çok geçmiş olsun canım . Peki doktor o bi sağa bi sola giden şişlik için bişey dedi mi

Haftaya Pazartesiii bu zamana kadar oglusumu profilden bile goremedim hep kıçı dönük durdu bize o yüzden çok çok heycanlıyım
Yaa evet çok heyecanlı inşallah gönlünce güzel geçsin canımm. Bizi de bilgilendir olur mu?

Evet kuzum bana da oldu. Geçiyor ama. Ben de endişe etmiştim ama çok şükür birşey yok
İçim rahatladı. İyi bari. Bir de bende 5 cm lik kist var. Bebek büyüdükçe baskılyıp patlatabilir demişti doktorum. Aklıma o da geldi kistin acısı mı acaba diye. Neyse yarın gidince belli olur içim rahat devam ederim

Ay böyle bişi mümkün müymüş. Devlette de ücret ödeniyor mu detaylı ultrasona acaba.
Hayır canım ödenmiyor ama devlette radyoloji bölümünde bakıyorlar. Ben zaten normalde özele perinatoloğa gideceğim için yinede bi devlette de baktırmak istedim. Farklı bi doktor olur diye

Kızılcıktan ben korkuyorum kaynanam 4 çocukta hep kızılcık canı çekmiş yemiş şimdi 4 çocukta kızda erkekte tüylünasıl tüy varsa yemin ediyorum evi banyoyu temizlemekten bir defa oturdum o kadar ağladımki resmen yorulmuştum hemen eşimi aradım bana gülüyorlazere utanıyor gitmeye kremle idare ediyoruz buna şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…