Ben bunu gebelik öncesi kullanıyordum bazı dönemlerde idrar yolu enfeksiyonundan korunma amaçlı. . Gebelikte kullanılır mı diye araştırmıştım bişey öğrenemedim. Doktora da sormaya fırsat bulamamıştım unuttuğum için.
Yok kuzum ya topiklerde ikinci hatda üçünçü için 1 seneden fazla bekleyenler var olmayınca olmuyor malesef..ilk gelsin sağ salim kucağımıza alak kardeşi için bakarız artık
İstanbuldayim ben canım bende çok seviyorum bunları ama hem boyumdan dolayı hemde çok usudugum için tercih edemiyorum ben şuan bile evin içinde battaniyesiz duramiyorum hele biraz daha soğusun taytin üzerine polar pjama giyiyorum lahana gibi kat katım kışın
Canım antibiyotiksiz geçmiyor ben iki kutu kullandım, birde canım kızılcık yiyebilirsen her gün ye, idrar yoluna bire bir birde bol su iç, banada aynı şeyi dedi canım. Birde ben üstüne kumda döküyorum hepsi aynı anda hayatımda hiç böyle olmazdım. Az onca bir arkadaşımız yazdı asla idrar tutmamak gerekiyor. Hemen git gelince. İnsallsh korkma geçer antibiyotiğini iç sakın içmemezlik yapma canım
Ay canım teşekkür ederim vallahi içimi rahatlattın, ben de iyice korkmuştum Doktor sayesinde. Evet bundan sonra kızılcık yemeye çalışacağım dikkat edeceğim tutmamak lazım, inşallah Allah hepimize şifa versin canım. Kum içinde çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce düzelirsin
evet onu doktorum da söyledi hastası tüp bebekle ikiz doğurmuş 4 ay sonra kendiliğinden yine hamişe kalmış ikinciye çok hızlı kalınır dedi :) bir yakınım da öyle tedaviyle 1 oğlu oldu bir anda doğal yolla daha minnacıkken oğlu 2. ye kaldı :)
Sistik oluyor idrar yolu enf. genelde kadınlarda hep oluyor ama hamılelkte ilaç veriyolar mı bilmiyorum ben de gecem sene olmustum saşe vermıstı bana cok rahatlatmıstı. Doktoruna saşe kullanabılırmıyım diye sor istersen hamileleikte yasak olma ihtimali yüksek. Bol bol su iç en onemlisi o
Kızlar ben anca dün gece gidebildim doktora, bu ağrılarım yüzünden, hiç geçmedi çünkü, bebek gayet sağlıklı, kıpır kıpır, endol fitil verdi ağrılarım için, kullandım ve şu ana kadar gayet iyiyim. Galiba gaz sancısıydı ya da uterusun büyümesi idi, ya da bir tane myomum var o büyümüş biraz o da ağrı yapabilir dedi. İdrar tahlili ver dedi ama hala yaptırmadım :). Çok şükür geçti ya, çok korkuttu ama, erken doğum başladı sandım.
İçim rahatladı. İyi bari. Bir de bende 5 cm lik kist var. Bebek büyüdükçe baskılyıp patlatabilir demişti doktorum. Aklıma o da geldi kistin acısı mı acaba diye. Neyse yarın gidince belli olur içim rahat devam ederim
Hayır canım ödenmiyor ama devlette radyoloji bölümünde bakıyorlar. Ben zaten normalde özele perinatoloğa gideceğim için yinede bi devlette de baktırmak istedim. Farklı bi doktor olur diye
Kızılcıktan ben korkuyorum kaynanam 4 çocukta hep kızılcık canı çekmiş yemiş şimdi 4 çocukta kızda erkekte tüylünasıl tüy varsa yemin ediyorum evi banyoyu temizlemekten bir defa oturdum o kadar ağladımki resmen yorulmuştum hemen eşimi aradım bana gülüyorlazere utanıyor gitmeye kremle idare ediyoruz buna şükür