Ben sürekli yaşıyorum canım ne yaptı isem geçen acillik oldum resmen sana bir öneride bulanacağım istersen iyice araştır. Bitkisel kızılcık özü sanki bu ilacı içiyorum daha iyim sadece bende mide ağrısı yaptı ama en azından idrar yolu enfeksiyonunda. İyidir.Kızlar merhabalar herkese sağlıklı günler dilerim. Benim bir sorum olacak idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi doktor ciddi dedi antibiyotik verdi kullandım mecbur ama düzelmemiş doktor değiştirmeyi düşünüyorum. aranızda bunu yaşayan var mı
Ben iyiyimKızlarr nasılsınız. Detaylı ultrasonlarınız ne zaman
Ayyy gerçekten iyi geliyor mu? Valla çok teşekkür ediyorum. Peki senin hamileliğinde risk gördü mü bundan dolayı bişey diyor mu doktorun?Ben sürekli yaşıyorum canım ne yaptı isem geçen acillik oldum resmen sana bir öneride bulanacağım istersen iyice araştır. Bitkisel kızılcık özü sanki bu ilacı içiyorum daha iyim sadece bende mide ağrısı yaptı ama en azından idrar yolu enfeksiyonunda. İyidir.
Ben yaşamadım ya da yaşamışımdır farkında değilimdir bilmiyorum ama bol bol su içmelisin en etkilisi bu bence. Ben sürekli idrar rengimi takip ediyorum biraz sararınca hemen su içiyorum bir de geldiği an tuvalete gidiyorum hiç tutmuyorum çünkü o da enfeksiyona sebep oluyormuş sanırımKızlar merhabalar herkese sağlıklı günler dilerim. Benim bir sorum olacak idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi doktor ciddi dedi antibiyotik verdi kullandım mecbur ama düzelmemiş doktor değiştirmeyi düşünüyorum. aranızda bunu yaşayan var mı
Olabilir, ben biraz tutmak zorunda kaldığım dönemler oldu hatta baya oldu, hep evi beklemek için ama dediğin gibi yapmak lazım sanırım, dikkat edilen tavsiyeler için teşekkür ederim canım.Ben yaşamadım ya da yaşamışımdır farkında değilimdir bilmiyorum ama bol bol su içmelisin en etkilisi bu bence. Ben sürekli idrar rengimi takip ediyorum biraz sararınca hemen su içiyorum bir de geldiği an tuvalete gidiyorum hiç tutmuyorum çünkü o da enfeksiyona sebep oluyormuş sanırım
Risk derken canım, enfeksiyon kaç çıktı senin kültüründe ürüme oldu mu ? Sen onu araştır canım hamileler kullanabiliyor. Birde ayaklarını sıcak tut ben sıcak su torbası ile geziyorum. Sana risk derken neler dedi canımAyyy gerçekten iyi geliyor mu? Valla çok teşekkür ediyorum. Peki senin hamileliğinde risk gördü mü bundan dolayı bişey diyor mu doktorun?
Evet idrar kültüründe bakteri üreme olmuş, antibiyotik verdi kullandım. Düzelmemiş yeniden bakteri çıktı kültürde. Erken doğuma teşvik eder intihabın geçmesi lazım riskli dedi de korkuttu biraz, bir de hemen antibiyotik verdi bilmiyorum iyi mi kötü mü haftaya başka doktora gideceğimRisk derken canım, enfeksiyon kaç çıktı senin kültüründe ürüme oldu mu ? Sen onu araştır canım hamileler kullanabiliyor. Birde ayaklarını sıcak tut ben sıcak su torbası ile geziyorum. Sana risk derken neler dedi canım
Canım benim 9 kasımdaKızlarr nasılsınız. Detaylı ultrasonlarınız ne zaman
Hoş geldinKızlarr nasılsınız. Detaylı ultrasonlarınız ne zaman
Ne demek canımOlabilir, ben biraz tutmak zorunda kaldığım dönemler oldu hatta baya oldu, hep evi beklemek için ama dediğin gibi yapmak lazım sanırım, dikkat edilen tavsiyeler için teşekkür ederim canım.
Haftaya PazartesiiiKızlarr nasılsınız. Detaylı ultrasonlarınız ne zaman
Canım antibiyotiksiz geçmiyor ben iki kutu kullandım, birde canım kızılcık yiyebilirsen her gün ye, idrar yoluna bire bir birde bol su iç, banada aynı şeyi dedi canım. Birde ben üstüne kumda döküyorum hepsi aynı anda hayatımda hiç böyle olmazdım. Az onca bir arkadaşımız yazdı asla idrar tutmamak gerekiyor. Hemen git gelince. İnsallsh korkma geçer antibiyotiğini iç sakın içmemezlik yapma canımEvet idrar kültüründe bakteri üreme olmuş, antibiyotik verdi kullandım. Düzelmemiş yeniden bakteri çıktı kültürde. Erken doğuma teşvik eder intihabın geçmesi lazım riskli dedi de korkuttu biraz, bir de hemen antibiyotik verdi bilmiyorum iyi mi kötü mü haftaya başka doktora gideceğim
evet onu doktorum da söyledi hastası tüp bebekle ikiz doğurmuş 4 ay sonra kendiliğinden yine hamişe kalmış ikinciye çok hızlı kalınır dedi :) bir yakınım da öyle tedaviyle 1 oğlu oldu bir anda doğal yolla daha minnacıkken oğlu 2. ye kaldı :)Ayyy böyle deme hiç kuzum. İlkte zor olduktan sonra 2.de hemen hamile kalan çok. Yani korunmim hemen olmaz nasılsa deme
Ben bunu gebelik öncesi kullanıyordum bazı dönemlerde idrar yolu enfeksiyonundan korunma amaçlı. . Gebelikte kullanılır mı diye araştırmıştım bişey öğrenemedim. Doktora da sormaya fırsat bulamamıştım unuttuğum için.Ben sürekli yaşıyorum canım ne yaptı isem geçen acillik oldum resmen sana bir öneride bulanacağım istersen iyice araştır. Bitkisel kızılcık özü sanki bu ilacı içiyorum daha iyim sadece bende mide ağrısı yaptı ama en azından idrar yolu enfeksiyonunda. İyidir.
Ben bugün kontrole gittim 17+3 bende de tık yok. ultrasonla bakarken bile ayaklarını narin narin oynatıyor benimki. Tembel mi olacak nedirKızlar 19+3 oldum hala hiç hareket hissetmedim ben. Normal mi ya. doktor zayıf olduğun için artık hissedersin demişti ama bunu diyeli 2 hafta oldu tık yok.
Sistik oluyor idrar yolu enf. genelde kadınlarda hep oluyor ama hamılelkte ilaç veriyolar mı bilmiyorum ben de gecem sene olmustum saşe vermıstı bana cok rahatlatmıstı. Doktoruna saşe kullanabılırmıyım diye sor istersen hamileleikte yasak olma ihtimali yüksek. Bol bol su iç en onemlisi oKızlar merhabalar herkese sağlıklı günler dilerim. Benim bir sorum olacak idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi doktor ciddi dedi antibiyotik verdi kullandım mecbur ama düzelmemiş doktor değiştirmeyi düşünüyorum. aranızda bunu yaşayan var mı
Doktora gittin mi canım öksürük için ilaç verir.Kozlar grip oldum aşırı derece de öksürük var karnımın içi acıyor artık bebeğe bir zararı yok yazıyor internette yoktur dimi
Bugün kadın doğuma randevum var gidince konusucam. Dün acile gittim sadece parol taktılar hiçbir şey vermedilerDoktora gittin mi canım öksürük için ilaç verir.
Kızlar ben anca dün gece gidebildim doktora, bu ağrılarım yüzünden, hiç geçmedi çünkü, bebek gayet sağlıklı, kıpır kıpır, endol fitil verdi ağrılarım için, kullandım ve şu ana kadar gayet iyiyim. Galiba gaz sancısıydı ya da uterusun büyümesi idi, ya da bir tane myomum var o büyümüş biraz o da ağrı yapabilir dedi. İdrar tahlili ver dedi ama hala yaptırmadım :). Çok şükür geçti ya, çok korkuttu ama, erken doğum başladı sandım.benim de sabahtan beri kasık ağrım var, böyle adet sancısı ya da gaz sancısı gibi, bi de yatınca göbeğimin altında yumru gibi sertlik hissediyorum, hareket ediyo üstelik sağa sola. Doktora gideyim desem yurtdışındayım, pazar döncem, napsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?