2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
En etkilisi içtikten yarım saat sonra kahvaltı yapmakmış sanırım ama bazen etki etmeyince doz artırıyorlar öyle de düzene giriyor

Ahhh kuzum ahhh hayaller hayatlar. Ben de eskiden hep erken anne olcam derdim. 28de olmak istemiştim olmadı. Şimdi 31 yaşında olmuş olcam ben de
Yok ben demiyordum valla hep okumak çalışmak çok işimi severdim aman diyordum çok erken..kuzum 31 çok iyi hiç öyle deme MasAllah

Hamilelik kıyafeti için mağazaya gidince bulabiliyor muyuz, yoksa internetten mi bakmak lazım. Mesela H&M mağazasına gitsem vardır değil mi hamile reyonu?

çok güldüm ben koltuk altıma da yapıyordum zararını görmedim hiç bitmişti hatta ama 2 yıldır bıraktım artık tek tük çıkmaya başladı maalesef artık doğumdan sonra yaparım ama zaten tüyleri çok olanlar için daha faydalı ki aradaki fark baya belirgin oluyor

Aynı cihaz benim de var eşimin bacağında denedim acıyor dedi devam ettirmedi canı o kadar tatlı

Aa gerçekten mi ben bilmiyodum bizlerin uydurması sanıyordum. Kocaeli de yaşıyorum geçen gün gördüm markette ama almamıştım bugün alayım bari
Evet kuzum var öyle bir söz tam hatırlamasam da ben ee bugün eşime diyeyim bir kaç Market gezsin

Gittim kuzum 3 farklı yere gittim. Zaten öyle diyorlar jiletle gel. Yok olmuyor. O hani sıcakmış ya ben o sıcağı bile hissetmiyorum. Kadın şok oldu nasıl yani diye. En yüksekten atış yaptı yok yani
Tüh çok üzücü bir durum yani bir zaman sonra gerçekten tüylerle uğraşmak yoruyor ki benim tüylerim az olmasına rağmen bir tane bile görsem çıldırıyordum lazer rahatlık özellikle yaz tatili için ama artık yapacak bir şey yok inşallah ileride daha etkilisini üretirler

Evet üzücü ve yorucu dediğin gibi. Ben de hiç sevmiyorum ya çok sinir oluyorum bir tane bile görsem ay amin inşallah ya ara ara gidip yeni birşey çıktı mı diye soruyorum ben

Bizim evin en büyük sorunuBen okumuştum koltuk altı olmaz diye sonra ilk defa lazere gidince yapan kadın kendi bana dediki koltuk altı önermiyorum hatda ben teşekkür etdim dedim para için bile olsa ede bilirdiniz yok dedi ben günaha giremem ondan bende korktum.Şimdi karnımda tüylerim çıkmış umut ediyorum dökülür doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…