Hep içimi sen rahatlatıyorsun
Benimde dusus sağlanmıstı ama bu sefer kan verdıfımde ilaç kullanmama ragmen bıraz yukselmıstı o yuzden canım sıkıldı ama doktorum bazen olabılecgını soylemıstı ama şimdi yurtdısından dolayı saat farkı oluncada ınsan ister istemez stres oluyor ya Düzensizlik olmuş oluyor neticede neyse artık stres yapmayacağım onuda o zaman düşünürüm
Hamilelik kıyafeti için mağazaya gidince bulabiliyor muyuz, yoksa internetten mi bakmak lazım. Mesela H&M mağazasına gitsem vardır değil mi hamile reyonu?
Bana lazım olmadığı için hiç düşünmedim eve almayakollarımı 20 yaşlarda lazer yaptırdım hiç çıkmıyor koltuk altı lazer önerilmiyor ondan epilator kullanıyorum şimdi tabi gebelikte epilator olmaz krem ediyorum..eşimin tüylerini lazerle alsak lazer bozulur
çok güldüm ben koltuk altıma da yapıyordum zararını görmedim hiç bitmişti hatta ama 2 yıldır bıraktım artık tek tük çıkmaya başladı maalesef artık doğumdan sonra yaparım ama zaten tüyleri çok olanlar için daha faydalı ki aradaki fark baya belirgin oluyor
Benim lazer makinem var Philips Lumea Prestige markası ve eşim kullanıyor öneririm gerçekten çıkmıyor azalıyor tüyler ve inceliyor sonrasında ise çıkmıyor çıkan ise tek tük incecik oluyor ona da hemen atış yapınca yine uzun süre çıkmıyor
Gittim kuzum 3 farklı yere gittim. Zaten öyle diyorlar jiletle gel. Yok olmuyor. O hani sıcakmış ya ben o sıcağı bile hissetmiyorum. Kadın şok oldu nasıl yani diye. En yüksekten atış yaptı yok yani
Tüh çok üzücü bir durum yani bir zaman sonra gerçekten tüylerle uğraşmak yoruyor ki benim tüylerim az olmasına rağmen bir tane bile görsem çıldırıyordum lazer rahatlık özellikle yaz tatili için ama artık yapacak bir şey yok inşallah ileride daha etkilisini üretirler
Tüh çok üzücü bir durum yani bir zaman sonra gerçekten tüylerle uğraşmak yoruyor ki benim tüylerim az olmasına rağmen bir tane bile görsem çıldırıyordum lazer rahatlık özellikle yaz tatili için ama artık yapacak bir şey yok inşallah ileride daha etkilisini üretirler
Evet üzücü ve yorucu dediğin gibi. Ben de hiç sevmiyorum ya çok sinir oluyorum bir tane bile görsem ay amin inşallah ya ara ara gidip yeni birşey çıktı mı diye soruyorum ben
çok güldüm ben koltuk altıma da yapıyordum zararını görmedim hiç bitmişti hatta ama 2 yıldır bıraktım artık tek tük çıkmaya başladı maalesef artık doğumdan sonra yaparım ama zaten tüyleri çok olanlar için daha faydalı ki aradaki fark baya belirgin oluyor
Bizim evin en büyük sorunuBen okumuştum koltuk altı olmaz diye sonra ilk defa lazere gidince yapan kadın kendi bana dediki koltuk altı önermiyorum hatda ben teşekkür etdim dedim para için bile olsa ede bilirdiniz yok dedi ben günaha giremem ondan bende korktum.Şimdi karnımda tüylerim çıkmış umut ediyorum dökülür doğumdan sonra
Amin inşallah ben her gün elma mandalina salatalık ve havuç yemeye çalışıyorum. Elma ve salatalık midemi rahatlatıyor diye. Ayva da ekleyelim yanlarına