2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bir şey olmaz bence canım uyandığında alıp yarım saat sonra kahvaltını yaparsın ben bazen uyku tatlı gelince alarmı kapatıp uyumaya devam ediyorum uyanınca alıyorum yine de etkisini çok güzel görüyorum çok şükür

Amin canımKeşki bazen diyorum 33 olsaydım o zaman daha rahat olurdum ohh miss..ama olsun buna şükürŞimdi öyle diyorum ama ne zaman kendimi hazır edicem bilmiyorum
Ahhh kuzum ahhh hayaller hayatlar. Ben de eskiden hep erken anne olcam derdim. 28de olmak istemiştim olmadı. Şimdi 31 yaşında olmuş olcam ben de

Hamilelikte yasak dimi epilasyona gitmek ne güzel bitmişti benim şimdi tekrar çoğalmaya başladı ya
Evet yasak o yüzden ben kullanmıyorum ondan önce de tüp bebek sürecindeydim ve yine kullanamamıştım ama doğumdan sonra tekrar başlayacağım tabii eşim atışları bitirmezseBen evde kendim yapıyorum utanıyorum başkalarına yaptırmaya

Bana olmuyor lazer açık renk benim tüylerim diye. Kaç kez gittim denedim yok olmadı

Kızlar ayvalar çıktı alalım yiyelim oyuk yerlerine de parmak sürüp yanağımıza bastıralım

Hep içimi sen rahatlatıyorsun
Benimde dusus sağlanmıstı ama bu sefer kan verdıfımde ilaç kullanmama ragmen bıraz yukselmıstı o yuzden canım sıkıldı ama doktorum bazen olabılecgını soylemıstı ama şimdi yurtdısından dolayı saat farkı oluncada ınsan ister istemez stres oluyor ya Düzensizlik olmuş oluyor neticede neyse artık stres yapmayacağım onuda o zaman düşünürüm

Bana lazım olmadığı için hiç düşünmedim eve almayakollarımı 20 yaşlarda lazer yaptırdım hiç çıkmıyor koltuk altı lazer önerilmiyor ondan epilator kullanıyorum şimdi tabi gebelikte epilator olmaz krem ediyorum..eşimin tüylerini lazerle alsak lazer bozulur

Kuzum krem de çok önerilmiyormuş. Jilet mecbur. Banu çiftçi kitabında öyle demiş

Benim de açık renk eşimin de ama oldu bize ki çok mu sarı? Önce jiletle alıp tüyleri kalınlaştırıyorsun ve sonra işleme başlıyorsun
Gittim kuzum 3 farklı yere gittim. Zaten öyle diyorlar jiletle gel. Yok olmuyor. O hani sıcakmış ya ben o sıcağı bile hissetmiyorum. Kadın şok oldu nasıl yani diye. En yüksekten atış yaptı yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…