Kızlar bısey soracağım ben şimdi troid hapı kullanıyorum düzenli her gun aynı saat almaya calısıyorum ama ben yurtdısına cıkacağım bir hafta orda kalacağım ve ciddi bir saat farkı var Oranın saatıne uygun ac karına ıcıcem mecburen ama düzensizlikten korkuyorum inşallah sonuclarımı etkilemez sizin fikriniz ne bu konuda
Bir şey olmaz bence canım uyandığında alıp yarım saat sonra kahvaltını yaparsın ben bazen uyku tatlı gelince alarmı kapatıp uyumaya devam ediyorum uyanınca alıyorum yine de etkisini çok güzel görüyorum çok şükür
Amin canımKeşki bazen diyorum 33 olsaydım o zaman daha rahat olurdum ohh miss..ama olsun buna şükürŞimdi öyle diyorum ama ne zaman kendimi hazır edicem bilmiyorum
Bana da 21. Hafta git dedi doktorum normal yanı korkmayın 18 haftadan itibaren gidiliyor sanırım ama daha net bı gelişme sağlansın diye oyle öneriyor doktorlar
Evet yasak o yüzden ben kullanmıyorum ondan önce de tüp bebek sürecindeydim ve yine kullanamamıştım ama doğumdan sonra tekrar başlayacağım tabii eşim atışları bitirmezseBen evde kendim yapıyorum utanıyorum başkalarına yaptırmaya
Evet yasak o yüzden ben kullanmıyorum ondan önce de tüp bebek sürecindeydim ve yine kullanamamıştım ama doğumdan sonra tekrar başlayacağım tabii eşim atışları bitirmezseBen evde kendim yapıyorum utanıyorum başkalarına yaptırmaya
Bir şey olmaz bence canım uyandığında alıp yarım saat sonra kahvaltını yaparsın ben bazen uyku tatlı gelince alarmı kapatıp uyumaya devam ediyorum uyanınca alıyorum yine de etkisini çok güzel görüyorum çok şükür
Hep içimi sen rahatlatıyorsun
Benimde dusus sağlanmıstı ama bu sefer kan verdıfımde ilaç kullanmama ragmen bıraz yukselmıstı o yuzden canım sıkıldı ama doktorum bazen olabılecgını soylemıstı ama şimdi yurtdısından dolayı saat farkı oluncada ınsan ister istemez stres oluyor ya Düzensizlik olmuş oluyor neticede neyse artık stres yapmayacağım onuda o zaman düşünürüm
Benim lazer makinem var Philips Lumea Prestige markası ve eşim kullanıyor öneririm gerçekten çıkmıyor azalıyor tüyler ve inceliyor sonrasında ise çıkmıyor çıkan ise tek tük incecik oluyor ona da hemen atış yapınca yine uzun süre çıkmıyor
Bana lazım olmadığı için hiç düşünmedim eve almayakollarımı 20 yaşlarda lazer yaptırdım hiç çıkmıyor koltuk altı lazer önerilmiyor ondan epilator kullanıyorum şimdi tabi gebelikte epilator olmaz krem ediyorum..eşimin tüylerini lazerle alsak lazer bozulur
Bana lazım olmadığı için hiç düşünmedim eve almayakollarımı 20 yaşlarda lazer yaptırdım hiç çıkmıyor koltuk altı lazer önerilmiyor ondan epilator kullanıyorum şimdi tabi gebelikte epilator olmaz krem ediyorum..eşimin tüylerini lazerle alsak lazer bozulur
Gittim kuzum 3 farklı yere gittim. Zaten öyle diyorlar jiletle gel. Yok olmuyor. O hani sıcakmış ya ben o sıcağı bile hissetmiyorum. Kadın şok oldu nasıl yani diye. En yüksekten atış yaptı yok yani