Evet kendi doktorum bakmayacakmış perinatolog varmış ona aldık randevuyu oda sordu tek mi ikiz mi ikiz diyince 1 saat sürer sizin dediOyyy senin detaylı baya uzun sürer iki minnoşa basılacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kendi doktorum bakmayacakmış perinatolog varmış ona aldık randevuyu oda sordu tek mi ikiz mi ikiz diyince 1 saat sürer sizin dediOyyy senin detaylı baya uzun sürer iki minnoşa basılacak![]()
Benımde öyle canım vitamin ve demir ilacı kullandığım halde.. İlk çocugumda tam tersi guclenmıstı ama sımdı çok dökülüyor kestiricem Vala belkı canlanır birazKızlar saçlarınız dökülüyor mu? Benim aşırı bir dökülme var doktor normal dedi. Bu gidişle saçsız kalmam inşallah. İyice saç uçlarım cılızlaştı.![]()
Ben zaten probiyotikli vitamin kullanıyorum canım adı Vinelac ama ben rahimde acı batma sızı var 3 gündür neden olur dedim o da enfeksiyon oluşmaya başlıyorsa ondan olur dedi fotodaki vitamini kullan ilaç vermiyim geçirir o dedi ondan aldım bende şimdi 3 haftalık bir vitaminmiş devamlı değil bu enfeksiyon varsa onları engellemek amacıylaymış adı duobalance bv cran diye bir şey kızılcık varmış geçen forumda birinin yazısında gördüm bende vajinal enfeksiyon için kızılcıkla bir şey yapın diyordu şansa doktor da bana böyle bir şey önerdiHangi probiyotik o canım . Benim probiyotik bitmek üzere belki değiştiririm
Canım benim 12. Hafta da kalçama kadar geliyordu saçlarım ve aşırı kuruyup cansızlaştı normalde bakım falan yapardım ama şimdi kimyasal kullanmayınca iyice kötü olmuştu 12. Hafta da omuzlarımda kestirdim o cansız ölü saçlarda gitti bi rahatladım şimdi dökülmüyor şükürKızlar saçlarınız dökülüyor mu? Benim aşırı bir dökülme var doktor normal dedi. Bu gidişle saçsız kalmam inşallah. İyice saç uçlarım cılızlaştı.![]()
21. Hafta da çağırdı canımKızlar aranızda detaylı ultrasona girmiş olan veya yakın olan var mı kaçıncı haftada girdiniz veya gireceksiniz paylaşır mısınız beni 20. Haftada çağırdı doktorum
Canım demekki her hamilelikte değişiyor ne garip. bende vitamin kullanıyorum demir ilacını da detaylıya gittiğim gün verecekti. Bakalım demir ilacıyla biraz toparlar mı ama hiç umudum yok.Benımde öyle canım vitamin ve demir ilacı kullandığım halde.. İlk çocugumda tam tersi guclenmıstı ama sımdı çok dökülüyor kestiricem Vala belkı canlanır biraz
geçmiş olsun canım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli her hamile kadın kullanıyor korkma benim crp 30 çıktı bana antibiyotik vermediler ama
Paris2023 dediği gibi Kesinlikle canım Emin ol enfeksiyon antibiyotikten çok daha tehlikeli o yüzden doktor ne öneriyorsa onu kullan benim crp enfeksiyon değerim 80 di en son kasılmalarım ve kanamayla acile gittim antibiyotikle 25 e anca düşürdüler 4 gün hastanede yattım o yüzden doktor zaten senin için en iyisini bilir merak etme iyi düşün inşallah hemencecik geçer17. Haftada gel demişti sağlık ocağı dün gittim kan testi ve idrar testi yaptılar tetanoz aşının birinci dozunu 22. Haftada yapacaklarını söylediler. İki dozun 30. Haftada bitmiş olması gerekiyormuş. Doktoruna sor bazı doktorlar bir tane öneriyor sağlık ocakları 2 dediler.
Her hafta başka bişey çıkıyor geçen hafta ağır bir grip geçirmiştim kan değerlerim ve idrar enfeksiyon bakteri hepsi yüksek çıktı antibiyotik yazarlar heralde bugün bebişe kendi elimle zarar veriyormuşum gibi geliyor![]()
Öyle mi canım bende kestirmeyi düşünüyorum ama bildiğin küt kesim iyi biyer araştırmam lazım güzel kessin. Şuan omuzlarım da çünküCanım benim 12. Hafta da kalçama kadar geliyordu saçlarım ve aşırı kuruyup cansızlaştı normalde bakım falan yapardım ama şimdi kimyasal kullanmayınca iyice kötü olmuştu 12. Hafta da omuzlarımda kestirdim o cansız ölü saçlarda gitti bi rahatladım şimdi dökülmüyor şükür
İnşallah durur canım rahatlarsın insanın sinir bozuluyor döküldükçeÖyle mi canım bende kestirmeyi düşünüyorum ama bildiğin küt kesim iyi biyer araştırmam lazım güzel kessin. Şuan omuzlarım da çünküinşallah benimde dökülme durur
![]()
İnşallah sağolunParis2023 dediği gibi Kesinlikle canım Emin ol enfeksiyon antibiyotikten çok daha tehlikeli o yüzden doktor ne öneriyorsa onu kullan benim crp enfeksiyon değerim 80 di en son kasılmalarım ve kanamayla acile gittim antibiyotikle 25 e anca düşürdüler 4 gün hastanede yattım o yüzden doktor zaten senin için en iyisini bilir merak etme iyi düşün inşallah hemencecik geçer![]()
Hepimiz böyleyiz emin ol canımKızlar herhangi bir problem olsa hissederiz yada bir belirti olur değil mi? Arada bana geliyorlar acaba iyi mi şuan diye endişeleniyorum![]()
Yaa bende hissetmek için bekliyorum sabırsızlıkla ya belki biraz rahatlarım diyeHepimiz böyleyiz emin ol canımben dün 5-6 kere hissetmiştim. Bugün hiç hareketini hissetmedim endişe ediyorum o yüzden.
Kapısında bekliyorumNiqu Naptin canim göründun mu doktora
aa güzel bir detay ben hamileliğimin 8. Haftasında da kestirmişim valla girdim öyle boya kokusu da vardıİnşallah durur canım rahatlarsın insanın sinir bozuluyor döküldükçebende hem temiz bir yer bulmuştum gerçi kesim ama yine de ne olur ne olmaz bir de doktorum kuaföre gidersen erken saatlerde git boya işlemi olmadığı vakitte çok boya yapışan yoğun bir yere gidersen koku etkiler kimyasal kokular sonuçta demişti sabah 9 da gitmiştim kimse yoktu şansıma
![]()
Güzel haberler almak nasip olsun inşallahDetaylı ultrason tarihimiz belli oldu kızlar Allah nasip ederse 7 Kasım 21. Hafta da olacakvajina batma sızlama için kızılcık içeren vitamin verdi bir de gyno lemexin antibiyotik fitil verdi kızılcık vitamin iyi gelir probiyotikli dedi
Amin hepimiz için inşallahGüzel haberler almak nasip olsun inşallahHangi doktora gideceksiniz
Bebişim ne kullanıyorsan kullan mutlaka eldiven giy maske tak. Ovalancak bir yer varsa da azıcık eşine nazlan o yapsınKızlar domestos asla kullanmıyorum ama bazen cif kullanıyorum bişey olur mu ? Korkuyorumda kullanırken ama kullanmayaıncada olmuyor