• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm bnde kızılcık var, agaçtan topladım onu kaynatıp içeyım ozmn
Bende okuyunca tam emin olamamıştım kızılcık gebeyken zararlı mı değil mi bilmiyordum doktor şansa bunu verdi eczacı da dedi gebe misiniz evet dedim vajinal enfeksiyonlara karlı veriyorlar gebelikte antibiyotik yerine doğal olanı tercih etmiş doktorunuz dedi bir zararı yokmuş canım

Gitti benim yemek 😂😂
Benim soyaya ayrı bi ön yargım var. Cinsiyet hormonlarını bozuyormuş diye duydum. Kore de Çin'de çok tüketiliyor ya o yüzden cinsiyet değiştirme çok yaygın orda diyolar. Belki saçma bi çıkarımdır bilemem ama. Tabi biz çok tüketmiyoruz soya sonuçta o kadar etkilemez 😂

Kızlar çıktım çok çok şükür bebiş iyi hiç bir sorun yok🙌🏻☺️bana dedi bu ağrılar normal bebiş büyüyor ondan artık olucak dedi yani eskisi gibi sıfır ağrı olucak diğil..rahat ol dedi bir şeyler bul kendine onunla kafanı dağıt kitab oku takılma oram ağrıdı buram ağrıdı diye🤭hatda sorularımı verirken gülüyordu bana🥴İdrar testi istedi şimdi cevabını bekliyoruz.

Kızlar çıktım çok çok şükür bebiş iyi hiç bir sorun yok🙌🏻☺️bana dedi bu ağrılar normal bebiş büyüyor ondan artık olucak dedi yani eskisi gibi sıfır ağrı olucak diğil..rahat ol dedi bir şeyler bul kendine onunla kafanı dağıt kitab oku takılma oram ağrıdı buram ağrıdı diye🤭hatda sorularımı verirken gülüyordu bana🥴İdrar testi istedi şimdi cevabını bekliyoruz.
Süper canım çok sevindim senin adına 🤩🤩

Ohhh çok şükür kuzum 🙏❤️

Çok şükür canım . Bana da batmayla ilgili aynılarını söylemişti. Ama senden de duyunca iyice rahatladım . İnşallah idrar da temiz çıkar da ilaçla falan uğraşmazsın . 🙏😊

Çok şükür canım . Bana da batmayla ilgili aynılarını söylemişti. Ama senden de duyunca iyice rahatladım . İnşallah idrar da temiz çıkar da ilaçla falan uğraşmazsın . 🙏😊
Ay Amin canım Amin çıkmasın benim zaten iğnelerim fitilim var birde bu çıkmasın diyorum🙌🏻🙌🏻Aynen rahatla sende demekki bundan sonra öyle olucaz şimdi bile zor geziyorum☺️

Kızlar su gbi akıntısı olan varmı?
Mesela 2 çay kaşıgı su dökülmüş gbi
Hafif peynir kesiği gbi..

Agrılarımda var, enfeksıyondanmı acaba
2 haftadır gitmedım doktora, 8 kasım detatlıya kdr gitmyecektım ama bna yollar gözüktüü bnce
Ben enfeksiyondan dolayı olduğunu biliyorum kuzum onun

Ay Amin canım Amin çıkmasın benim zaten iğnelerim fitilim var birde bu çıkmasın diyorum🙌🏻🙌🏻Aynen rahatla sende demekki bundan sonra öyle olucaz şimdi bile zor geziyorum☺️
Benim batmalar artınca korkudan yatmaya başladım kendi kendime. Bişey yaparken korkarak yapıyorum eğilirken kalkarken . Ay şu bebişleri bi 5 ay daha tutabilsek içimizde sağsalim😂

Kızlar su gbi akıntısı olan varmı?
Mesela 2 çay kaşıgı su dökülmüş gbi
Hafif peynir kesiği gbi..

Agrılarımda var, enfeksıyondanmı acaba
2 haftadır gitmedım doktora, 8 kasım detatlıya kdr gitmyecektım ama bna yollar gözüktüü bnce
Peynir kesiği akıntı mantar diye biliyorum ben canım.

Back
X