Bnde enfeksıyon var ztenenfeksiyon olabilir mi sizde de bende enfeksiyon olunca oluyor :/
Ama akıntım yoktu
Enfeksıyon çoğaldı galıba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde enfeksıyon var ztenenfeksiyon olabilir mi sizde de bende enfeksiyon olunca oluyor :/
Bende okuyunca tam emin olamamıştım kızılcık gebeyken zararlı mı değil mi bilmiyordum doktor şansa bunu verdi eczacı da dedi gebe misiniz evet dedim vajinal enfeksiyonlara karlı veriyorlar gebelikte antibiyotik yerine doğal olanı tercih etmiş doktorunuz dedi bir zararı yokmuş canımCnm bnde kızılcık var, agaçtan topladım onu kaynatıp içeyım ozmn
Benim soyaya ayrı bi ön yargım var. Cinsiyet hormonlarını bozuyormuş diye duydum. Kore de Çin'de çok tüketiliyor ya o yüzden cinsiyet değiştirme çok yaygın orda diyolar. Belki saçma bi çıkarımdır bilemem ama. Tabi biz çok tüketmiyoruz soya sonuçta o kadar etkilemezGitti benim yemek![]()
Süper canım çok sevindim senin adınaKızlar çıktım çok çok şükür bebiş iyi hiç bir sorun yokbana dedi bu ağrılar normal bebiş büyüyor ondan artık olucak dedi yani eskisi gibi sıfır ağrı olucak diğil..rahat ol dedi bir şeyler bul kendine onunla kafanı dağıt kitab oku takılma oram ağrıdı buram ağrıdı diye
hatda sorularımı verirken gülüyordu bana
İdrar testi istedi şimdi cevabını bekliyoruz.
Ohhh çok şükür kuzumKızlar çıktım çok çok şükür bebiş iyi hiç bir sorun yokbana dedi bu ağrılar normal bebiş büyüyor ondan artık olucak dedi yani eskisi gibi sıfır ağrı olucak diğil..rahat ol dedi bir şeyler bul kendine onunla kafanı dağıt kitab oku takılma oram ağrıdı buram ağrıdı diye
Yaaa herkesde oluyor demek böyle geliyor bir anda kafama,Ayyy hangimiz böyle değiliz kiben de deli deli şeyler düşünüyorum sürekli
![]()
Çok şükür canım . Bana da batmayla ilgili aynılarını söylemişti. Ama senden de duyunca iyice rahatladım . İnşallah idrar da temiz çıkar da ilaçla falan uğraşmazsın .Kızlar çıktım çok çok şükür bebiş iyi hiç bir sorun yokbana dedi bu ağrılar normal bebiş büyüyor ondan artık olucak dedi yani eskisi gibi sıfır ağrı olucak diğil..rahat ol dedi bir şeyler bul kendine onunla kafanı dağıt kitab oku takılma oram ağrıdı buram ağrıdı diye
Şükür kuzum şükür şimdi mesela ağrim var ama umursamıyorum normal deyince rahatladım resmenOhhh çok şükür kuzum![]()
Annelik bu benceYaaa herkesde oluyor demek böyle geliyor bir anda kafama,![]()
Öyle kuzum benim de ara ara oluyor, sonuçta küçücük bir yerken büyüdükçe büyüyor bebiş içinŞükür kuzum şükür şimdi mesela ağrim var ama umursamıyorum normal deyince rahatladım resmen![]()
Ay Amin canım Amin çıkmasın benim zaten iğnelerim fitilim var birde bu çıkmasın diyorumÇok şükür canım . Bana da batmayla ilgili aynılarını söylemişti. Ama senden de duyunca iyice rahatladım . İnşallah idrar da temiz çıkar da ilaçla falan uğraşmazsın .![]()
Aynen doktorda öyle dedi büyüdüğü için her yerinde ağrı oluyorÖyle kuzum benim de ara ara oluyor, sonuçta küçücük bir yerken büyüdükçe büyüyor bebiş için![]()
Ben enfeksiyondan dolayı olduğunu biliyorum kuzum onunKızlar su gbi akıntısı olan varmı?
Mesela 2 çay kaşıgı su dökülmüş gbi
Hafif peynir kesiği gbi..
Agrılarımda var, enfeksıyondanmı acaba
2 haftadır gitmedım doktora, 8 kasım detatlıya kdr gitmyecektım ama bna yollar gözüktüü bnce
Benim batmalar artınca korkudan yatmaya başladım kendi kendime. Bişey yaparken korkarak yapıyorum eğilirken kalkarken . Ay şu bebişleri bi 5 ay daha tutabilsek içimizde sağsalimAy Amin canım Amin çıkmasın benim zaten iğnelerim fitilim var birde bu çıkmasın diyorumAynen rahatla sende demekki bundan sonra öyle olucaz şimdi bile zor geziyorum
![]()
Peynir kesiği akıntı mantar diye biliyorum ben canım.Kızlar su gbi akıntısı olan varmı?
Mesela 2 çay kaşıgı su dökülmüş gbi
Hafif peynir kesiği gbi..
Agrılarımda var, enfeksıyondanmı acaba
2 haftadır gitmedım doktora, 8 kasım detatlıya kdr gitmyecektım ama bna yollar gözüktüü bnce
Kız millet neler yapıyor hamilelikte tövbe sinirim bozuldu