2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benimde bugün tam 20 haftalık. Birazda yoğun bi gün oldu ama bebişi hissedemedim. Hatta şuan yattım ara ara karnımı dürtüp hareket etmesini bekliyorum
Canım normaldir ben de endişeleniyordum hatta sabah hemen sağlık ocağına gittim kalp atışını dinleyeyim diye şükür duydum rahatladım bir daha endişelenmeyeceğim senin de iyidir bir bekle bakalım benim bugün hiçbir şey yokmuş gibi sağlık ocağından geldikten sonra oynamaya başladı

Geçmiş olsun canım bende tahlil verdim sabah acilde. doktoruma söylememiştim kasıkta batmayı tahlil yaptırdım diyince önce bana haber ver dedi sıkıntı görmedi tahlilde gebeliğe bağlı değişimdendir dedi ama bence gazdandı. bugün karnım baya inmişti sabah ve batmalar olmadı bugün. İlaçlar işe yarasın bir an evvel sana da

Anladım canım kurtulmana çok sevindim.Bende doktoruma yazdım daha dönmedi bakalım ne diyecek. Sürekli ıslaklık sürekli çamaşır değiştir vs bende bunaldım fitil hiçbir işe yaramadı bir hafta sonra tekrer başladı. Önlemini almazsam iyice artmasından korkuyorum.

Umarım bende de tekrar etmez çok can sıkıcı gerçekten. Mantarın bebeğe zararı yok diyorlar o yüzden biraz daha rahatladım.

Kızlar bu arada idrar tahlilinde kan gözüktü benim, gecen yaptırdgımdada gözuktu
2 doktorumda bisey demedı bu konuda

Aa çok onemli bu, bakalım iyice bi şuna demediler
Canım eser miktarda olursa pek önemsemiyorlar genelde. Annemin idrar tahlilinde kan çıkmıştı eser miktarda diye ölçütü yazıyordu. Doktora sormuştum ben çok değil bu olağan bişey fazla ayakta kalsa fazla yürüyüş yapsa bile olabilir demişti. Ama gebelikte de aynısı geçerli mi bilmiyorum. Miktarı da önemli tabi.

Evet canım doktorum iki doktor önerdi ikisinde çok iyi dedi biri Aytül hoca biri Recep hoca. Sanada doktorun mu önerdi canım
Pazartesi kontrolüm vardı 3 hafta sonra detaylıya girelim dedi. Gittiğim hastanenin bu şubesinde perinatolog yokmuş diğer şubesine yönlendirdi beni ama fiyatı çok uçuk verdiler. Bende forumda sizlerden ya da başka bir yer mi bilmiyorum okuduğum isimlerden Aytül hocanın iyi olduğunu duyunca ondan aldım canım.

Fitiller bende de bişeye yaramadı. Benim akıntılarım ıslaklık da bırakmıyor kremsi sarımsı katı akıntılar galiba hiç geçmeyecek.

Fitiller bende de bişeye yaramadı. Benim akıntılarım ıslaklık da bırakmıyor kremsi sarımsı katı akıntılar galiba hiç geçmeyecek.
Doktor ne diyor peki canım? Niye geçmiyor acaba ya benim de hiç bu kadar dirençli değildi. 1 ay oldu uğraşıyorum.

Mesajları sıra sıra okurken gördüm canım maşallah çok şükür iyi olsunlar yaa. Bende demin bi iki çok hafif hissettim gibi ama hala çok sakin

Doktor ne diyor peki canım? Niye geçmiyor acaba ya benim de hiç bu kadar dirençli değildi. 1 ay oldu uğraşıyorum.
En son gittiğimde mantar için fitil verdi işte. Fitil bittikten 10 gün kadar sonra yine başladı akıntılar. Vajinal florayı düzenlesin diye probiyotik verdi 2 kutu bitir bundan dedi. Onun üstüne daha gitmedim kontrole. Benim de yanma tahriş kaşıntı yok canım

Canım hangisini hastaneye gidiyorsun, birde nereler önermişlerdi ki

Kızlar 2 saat önce ayran içtim, peynirli pide yedim. Şimdi balık yesem bir şey olur mu ki ay nasl unuttum ben balık yiyeceğimi ya

Anladım canım. Aynen benimde şuan sadece akıntı kaldı. Umarım biran önce kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…