2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok geçmiş olsun kuzum çok şükür bebişlerin iyi inşallah kanama da biter. Peki neden olmuş olabilir? Doktor ne dedi? Sancı çıkıyor mu kuzum nst de?

Progestan akşamları 2 kez fitil olarak alıyorum canım sadece o devam

Çok geçmiş olsun kuzum çok şükür bebişlerin iyi inşallah kanama da biter. Peki neden olmuş olabilir? Doktor ne dedi? Sancı çıkıyor mu kuzum nst de?
Şükür nst de sancı çok çıkmadı yani her zamanki gibi 10-14 arasındaydı benim hep öyle çıkıyor sorun yok dediler doktor şundan olabilir dedi hani şuan her şey normal görünüyor rahimde bir küçük kılcal damar çatladıysa büyümeden olabilir şiddetli hapşırma öksürme olabilir herhangi bi nedenle çatlama olduysa kılcal damarda kan sulandırıcı iğne yapıyorum geceleri kan sulandırıcıyı da yapınca o yüzden olmuş olabilir dedi canım sadece 4 gün sonra yine bi bakalım ama dedi

İnşallah 4 gün sonra da herşey güzel olacak kuzum bebişlerin seni biraz yoruyor ama sonu güzel olacak

Çok şükür, çok sevindim, inşallah bi daha yaşamazsın

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar. Ayy bende de bu aralar bir şey var diyorum ki Rabbim beterinden korusun. Kum dökme, grip, bugünde mutfağimizds üç çekmeceli dolabimiz vardı o üstüme düşüyordu zor tuttum ama bir şey olmadı şükür amaa diyorum ki Seher bak iyi düşün pozitif ol, bir şeyleri negatif düşündükçe o şeyler daha çok üstüne geliyor. Ama korktum tabi yani, çok şükür yine de

Kızlar bu arada idrar tahlilinde kan gözüktü benim, gecen yaptırdgımdada gözuktu
2 doktorumda bisey demedı bu konuda

Aa çok onemli bu, bakalım iyice bi şuna demediler

size nazar değmiş bol nazar boncuğu gönderdimmm

Kızlar bu arada idrar tahlilinde kan gözüktü benim, gecen yaptırdgımdada gözuktu
2 doktorumda bisey demedı bu konuda

Aa çok onemli bu, bakalım iyice bi şuna demediler
Aa geçmiş olsun canım idrarda kan tehlikeli değil mi ya bir şey yapılması gerekmiyor mu bilemedim hiç internette böyle demiş canım ama

Eklentiler

• IMG_3261.webp
    38 KB · Görüntüleme: 54
Canım bence doktoruna sor benim de eşi aşağıdayken böyle ağrılarım oluyordu doktora sorsam mı sormasam mı diyene kadar hafif kanamalarım olmuştu. kalkma yorma kendini sürekli yatar pozisyonda ol. Ben 11. haftadan itibaren neredeyse 15. haftama kadar böyle ağrılar çektim. İnşallah biran önce yukarı çıksın canım.

Kızlar ya bebeğin hareketlerini her gün net hissedenlere sorum var ben bugün bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bu haftalarda normaldir değil mi tık yok hiç
Benimde bugün tam 20 haftalık. Birazda yoğun bi gün oldu ama bebişi hissedemedim. Hatta şuan yattım ara ara karnımı dürtüp hareket etmesini bekliyorum

geçti canım bu sefer hafif yine akıntı oluyor ama sanırım o mantar değil ya da hafif var diye düşünüyorum. Yanma beni bitirmişti akıntıdan ziyade. Kültür testi yaptır bence canım dirençli çıkınca zor oluyormuş geçmesi. Doktoruma sormuştum bazı kişilerde geçmiyormuş diyince dirençli çıkabiliyor bazen ama piramit gibi düşün önce bu fitilden başlayacağız geçmezse adım adım bakacağız demişti.

canım çok sevindim ikizlerin ve senin iyi olmanıza aklım tüm gün sendeydi inşallah bir an önce gecer gider bu günler sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…