- 11 Temmuz 2019

- 974

- 1.335

- 63

Çok şükür çok güzel haber verdin seni merak etmiştikKızlar hepinizden Allah razı olsunsabah 6 da acıyla uyandım kalkıp WC ye gideyim dedim tuvaletim gelmiştir belki uyku sersemi anlamadım wc ışığını da açmıyorum uykum açılmadın diye sensörlü ışık almıştım oraya nedense peçeteye bakasım geldi peçeteye ve altıma bakınca bi karartı gördüm ışıkları açınca her şeyin kan olduğunu görünce eşimi uyandırdım hemen acile gittik utanmasam adet olacağım yani öyle bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sakin kaldım stres daha fazla kasılma yapmasın diye ilkinden dolayı temkinli davrandım bir de bebekleri hissediyordum o yüzden bir tık rahattım giderken ultrasonla iki bebekte çok şükür iyiydi nst ye girdim 2 kez yine sabah doktorum geldi ilaçlar serumlar iğneler derken vajinal muayene etti rahim ağzı açıklığı ya da uzunluğunda şükür sorun görmedi kanama hala geçmedi ne yazık ki eve geldik şimdi hala kanama var doktorum yine de oksapar kan sulandırıcı yapmaya devam dedi önceki kaybımdan dolayı kesmek istemedi evde sadece yatmamı istedi 4 gün sonra yine kontrole çağırdı bakmak için iyiyiz çok şükür tam 18+0 olduk. Hepinize teşekkürler sorduğunuz için 
İnşallah ya çok teşekkür ederim fitili kullanmaya başladım inşallah etki ederCanım bence doktoruna sor benim de eşi aşağıdayken böyle ağrılarım oluyordu doktora sorsam mı sormasam mı diyene kadar hafif kanamalarım olmuştu. kalkma yorma kendini sürekli yatar pozisyonda ol. Ben 11. haftadan itibaren neredeyse 15. haftama kadar böyle ağrılar çektim. İnşallah biran önce yukarı çıksın canım.
Canım bugün bende yordum kendimi birazkarnımın alt tarafları ağrıdı biraz uyuyup dinlendim, ağrı geçmişti, anladım ki az hareket etmem gerekiyorİnşallah ya çok teşekkür ederim fitili kullanmaya başladım inşallah etki ederBidaha 1 ay sonra gidicem kontrole inşallah düzelir 
Olsun hafif de olsa hissetmişsin ben onu da hissedememiştim, iyidir annesi iyidir endişelenmeMesajları sıra sıra okurken gördüm canım maşallah çok şükür iyi olsunlar yaa. Bende demin bi iki çok hafif hissettim gibi ama hala çok sakin
Yok canım . Bugün hele hiç hissetmedim. Demek ki geçenki de bağırsak hareketiymiş
Ben olsam yiyip riske girmem canımKızlar 2 saat önce ayran içtim, peynirli pide yedim. Şimdi balık yesem bir şey olur mu kiay nasl unuttum ben balık yiyeceğimi ya 
Evet bu süreci bol dinlenmeli geçirmemiz gerekiyor sanırımCanım bugün bende yordum kendimi birazkarnımın alt tarafları ağrıdı biraz uyuyup dinlendim, ağrı geçmişti, anladım ki az hareket etmem gerekiyor
balığın yanıma bir sürü yoğurtlu meze geliyor bence şehir efsanesi o ama hamişiz ondan karıştırma istersenKızlar 2 saat önce ayran içtim, peynirli pide yedim. Şimdi balık yesem bir şey olur mu kiay nasl unuttum ben balık yiyeceğimi ya 
Aynen korktum bende canım . 1 tanecik sadece hamsi yedim ondan da bir şey olmaz heraldeBen olsam yiyip riske girmem canım
Canım sen kaç oldun peki ? Hafta olarak benim yarın kontrolüm var soracağımYok canım . Bugün hele hiç hissetmedim. Demek ki geçenki de bağırsak hareketiymiş
1 tanecik hamsi yedim ondan da bir şey olmaz bencebalığın yanıma bir sürü yoğurtlu meze geliyor bence şehir efsanesi o ama hamişiz ondan karıştırma istersen
Benimki yoykoHangi marka park yatak aldınız acaba bende Kraft ve pier cardine baktım , bende park yatakta alacağım
19+6 canımCanım sen kaç oldun peki ? Hafta olarak benim yarın kontrolüm var soracağım
Ben de henüz hissetmiyorum. Kontrolüm iki gün önceydi, doktor dedi maşallah çok hareketli. Aa dedim öyle mi bana hiç gelmiyorCanım sen kaç oldun peki ? Hafta olarak benim yarın kontrolüm var soracağım
Canım peki kaç haftalık arkadaşımla konuştum bugün 2 tane erkek çocuğu var diyor ki ikisinide 22den sonra hissettim dedi, biraz rahatladımBen de henüz hissetmiyorum. Kontrolüm iki gün önceydi, doktor dedi maşallah çok hareketli. Aa dedim öyle mi bana hiç gelmiyorhalbuki 2. Gebeliğim ve zayıf biriyim. Arada birkaç bir şey hissediyorum ama çok çok minik ve de hiç düzenli değil. Bir gün hissetsem iki gün yok 
Ben oğlumu tam manasıyla 20. Haftasında hissetmiştim. Ve güçlü bir şekilde pat diye tekme atınca ne olduğunu şaşırmıştımCanım peki kaç haftalık arkadaşımla konuştum bugün 2 tane erkek çocuğu var diyor ki ikisinide 22den sonra hissettim dedi, biraz rahatladım
Ben Avrupa yakasındayım canım Fehmi Yazıcıoğluna gidiyorum üç gebeligimde de ona gittim öneririmKızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok miiDetaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ? 
2 bin olmus yaa yine zam gelmişCnm kagıthanede fehmi hoca var
1800 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?