2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok şükür çok güzel haber verdin seni merak etmiştik

İnşallah ya çok teşekkür ederim fitili kullanmaya başladım inşallah etki eder Bidaha 1 ay sonra gidicem kontrole inşallah düzelir

kızlar 3lü tarama sonucum doktora yazdım ama dönüş yapmadı anlayan var mı

Eklentiler

• IMG_1560.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 62
İnşallah ya çok teşekkür ederim fitili kullanmaya başladım inşallah etki eder Bidaha 1 ay sonra gidicem kontrole inşallah düzelir
Canım bugün bende yordum kendimi birazkarnımın alt tarafları ağrıdı biraz uyuyup dinlendim, ağrı geçmişti, anladım ki az hareket etmem gerekiyor

Mesajları sıra sıra okurken gördüm canım maşallah çok şükür iyi olsunlar yaa. Bende demin bi iki çok hafif hissettim gibi ama hala çok sakin
Olsun hafif de olsa hissetmişsin ben onu da hissedememiştim, iyidir annesi iyidir endişelenme

Canım sen kaç oldun peki ? Hafta olarak benim yarın kontrolüm var soracağım
Ben de henüz hissetmiyorum. Kontrolüm iki gün önceydi, doktor dedi maşallah çok hareketli. Aa dedim öyle mi bana hiç gelmiyor halbuki 2. Gebeliğim ve zayıf biriyim. Arada birkaç bir şey hissediyorum ama çok çok minik ve de hiç düzenli değil. Bir gün hissetsem iki gün yok

Canım peki kaç haftalık arkadaşımla konuştum bugün 2 tane erkek çocuğu var diyor ki ikisinide 22den sonra hissettim dedi, biraz rahatladım

Canım peki kaç haftalık arkadaşımla konuştum bugün 2 tane erkek çocuğu var diyor ki ikisinide 22den sonra hissettim dedi, biraz rahatladım
Ben oğlumu tam manasıyla 20. Haftasında hissetmiştim. Ve güçlü bir şekilde pat diye tekme atınca ne olduğunu şaşırmıştım sonrası da hep geldi. Yani durup durup böyle de başlayabilir içini rahat tut. Şu an 17+1 im ben, sanırım sen de öyle bir şeysin. Doktor bana çok normal daha minikler dedi. Ha tabi hisseden de var ama ikisi de normal

Kızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok mii Detaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
Ben Avrupa yakasındayım canım Fehmi Yazıcıoğluna gidiyorum üç gebeligimde de ona gittim öneririm Kağıthane de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…