• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
ben kız hissediyordum ilk.öğrendiğimden beri ama şu an bir erkeğe kaymadım değil herkes erkek diyor
Ayy bende aynıyım. En başından beri kız hissediyordum rüyalarımda da kız bebiş gördüm hep. Ama etrafımda taş çatlasın belki 5 kişi kız dediği için artık erkeğe alıştırdım 😂

Kızlaaaar son dakika gelişmemizi paylaşayım. Ben cinsiyet partisinden vazgeçtim. Çok saçma gelmeye başladı 😂 18 eylülde randevumuz var cinsiyeti öğreniyorum inşallah haftaya 😍😍😍😍😍
Bende diyordum hamile kalınca şunu edicem bunu edicem sonra bana saçma geldi🤭😅sadece diyorum mavi balonlarla resim çektiririm ireli haftalarda bu kadar☺️

Evet ya saçma geldi . Vazgeçtiğim için mutluyum 😂
Bende olursa bi gun yapıcam dedim 2 sene boyunca. Bi fiyat araştırayım dedim şok oldum. Sok kararımız ailelerle evde yapmak oldu çayın yanına bi kaç ikram bide balon bitti gitti. Yapmazsam kötü bişey olacak gibi hissediyorum çok dedim çok lafını ettim illa o balonu patlatmalıyım 🤣🤣

benim çevremde hep erkek dedi ama doktor yüzde 90 kız dedi iki hafta sonra netleşecek :KK70:
Ayyy mutlaka yazın buradan😁😁
Bende olursa bi gun yapıcam dedim 2 sene boyunca. Bi fiyat araştırayım dedim şok oldum. Sok kararımız ailelerle evde yapmak oldu çayın yanına bi kaç ikram bide balon bitti gitti. Yapmazsam kötü bişey olacak gibi hissediyorum çok dedim çok lafını ettim illa o balonu patlatmalıyım 🤣🤣

Bende yine de içimde kalmasın diye doktorun yanına mavi ve pembe balonla gideceğim. Doktor bize balonu verirken sekreteri hemen kısa bir video çeksin istiyorum. 300 tl ye kapatacağım işi 😂😂😂

Back
X