Ayy inşallah inşallah.Gerçekten hayat kalitesini inanılmaz düşürüyor.Tez vakitte hepimizinki geçsin inşallahah maşallah inşallah en kısa zamanda bende senin gibi olurum. Mide bulantısı beni mahvetti. Bende 13. Haftayım, inşallah benimde geçer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah inşallah.Gerçekten hayat kalitesini inanılmaz düşürüyor.Tez vakitte hepimizinki geçsin inşallahah maşallah inşallah en kısa zamanda bende senin gibi olurum. Mide bulantısı beni mahvetti. Bende 13. Haftayım, inşallah benimde geçer.
Aa ne güzel sen hangi hastaneye gidiyorsun canimKızlar bnde bayrampasadayım
Yakınız
Amin inşallahSana da hayırlı olsun hocam inşallah bebişlerimizle rahat bir dönem geçiririz![]()
Gopu çok severim bende çarşısı çok güzel senin için anlamı büyükmüş canım benimEvlenmeden bende Gop ta oturdum. Çok seviyorum orayı, annem orda vefat etti. Orda heryer annem kokuyor![]()
Ah canım teşekkür ederimGopu çok severim bende çarşısı çok güzel senin için anlamı büyükmüş canım benimbigun geldiginde misafirim ol
![]()
Amin gerçekten, gebelikte kim mide bulantısı çektiyorsa hepsi düzelsinAyy inşallah inşallah.Gerçekten hayat kalitesini inanılmaz düşürüyor.Tez vakitte hepimizinki geçsin inşallah![]()
Hemen heeeemeeeenAyyy aynı anlarda öğrenicez hemen yazalım buraya![]()
Aynen ben hala aynı doktordayımCnm sen halaa aynı doktoramı gdıyon
Bana da bi gün birini bi gün diğerini kullan dedi
Arada çıkar gezerek gop meydanı turlar, bağlarbasında alışverıs yaparımEvlenmeden bende Gop ta oturdum. Çok seviyorum orayı, annem orda vefat etti. Orda heryer annem kokuyor![]()
Adapark var bilirsınAa ne güzel sen hangi hastaneye gidiyorsun canim![]()
Yaa bnde bugun 13+2 çıktımBugün gittim bebek 12+2 görünüyor pipi olsa görürdük ama kesin değilse de duruşu da kıza benziyor dediGenoks için kan verdim 10 günde çıkıyormuş
Yüksek ihtimal kızdır senin deYaa bnde bugun 13+2 çıktım
Pipi olsa mutlaka gorurdu dıye dusunup umutlandım![]()
Çok sever bağlarbaşını, hele Karadeniz güvençisiniArada çıkar gezerek gop meydanı turlar, bağlarbasında alışverıs yaparım![]()
Benim 5 güne çıktıBugün gittim bebek 12+2 görünüyor pipi olsa görürdük ama kesin değilse de duruşu da kıza benziyor dediGenoks için kan verdim 10 günde çıkıyormuş
Memnunum evet yok Tekirdağa gitmekten vazgectim.He biliyorum sen İstanbuldasın artıkHım memnunsan iyi cnm
Tekirdaga gdıcem dıyordun cunku
Bnde ilke hanımı bırakıp istanbula geldım![]()