- 22 Aralık 2022
- 1.246
- 1.192
- 53
Evet ya niye öyle acaba. Bende aynıyım sabah ile akşam arasında aşırı fark oluyorYaa ne güzelsabahları bi uyanıyorum vaaaay ne kadar fitiiz diyorum. Akşama kadar sanki çocuk karpuza dönüyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya niye öyle acaba. Bende aynıyım sabah ile akşam arasında aşırı fark oluyorYaa ne güzelsabahları bi uyanıyorum vaaaay ne kadar fitiiz diyorum. Akşama kadar sanki çocuk karpuza dönüyor
![]()
Of aynen valla tebligatlar gelmeye başladıMecbur sokaklara atıcaz kendimizidosyalara odaklanabiliyor musunuz meslektaşım ben bu ara çok tembelim
![]()
![]()
Başka da var mı foto bu erkek gibi mi duruyor acaba çenesi vücuttan uzak sanki bizimkiler saha yakın gibi emin olamadım![]()
Az önce kafası eğikse kız dedilerMerhaba sevgili mart anneleri bebeğimin 10+2 de ultrason fotoğrafı cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba çok merak ediyorum![]()
Canım seninki oturuyor mu yüzüstü mü yakından çeksene en net olanı ben anlayamadımEki Görüntüle 3299703 bu da benim 12+5 deki ultrason görüntüsü , çarşamba kontrole gidiyorum , doktor cinsiyet söyler mi bakalım sizce kız mı erkek mi![]()
Ay benim de babaaannem deden orada otururdu çocukluğum orada geçti gizemmm. Karadeniz güveçi dedin canım çekti kızz bol köpüklü ayranıylaÇok sever bağlarbaşını, hele Karadeniz güvençisiniuzun zamandır gelmiyorum oralara
![]()
Of aynen valla tebligatlar gelmeye başladıoralı değilim +5 günlere güveniyorum artık bu sezonda
![]()
KızMerhaba sevgili mart anneleri bebeğimin 10+2 de ultrason fotoğrafı cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba çok merak ediyorum![]()
Yaa çok aşırı da yemiyorum ben. Sanırım gün içinde gaz oluşuyor yani umarımEvet ya niye öyle acaba. Bende aynıyım sabah ile akşam arasında aşırı fark oluyor![]()
Benimki de böyle minik ve eğik yatıyordu ondan yola çıkıyorumMerhaba sevgili mart anneleri bebeğimin 10+2 de ultrason fotoğrafı cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba çok merak ediyorum![]()
Soruşturma aç gün hemen bitsinevet en büyük kurtarıcımız o oldu . Yarın cmk açayım da biraz kafam dağılsın bari
![]()
Kalbim dayanır mı bilemedimSoruşturma aç gün hemen bitsin![]()
Bence de oturuyor kafası eğik gibi geldi , enseyi de zor ölçtürdü valla doktor hafif karnına tık tık vurmuştuCanım seninki oturuyor mu yüzüstü mü yakından çeksene en net olanı ben anlayamadım![]()
Olabilir benim çok gazım oluyor. Hamileliğim gazlı geçecek benim öyle hissediyorumYaa çok aşırı da yemiyorum ben. Sanırım gün içinde gaz oluşuyor yani umarım![]()
Çok şeker ya şaka yapıyor size, cinsiyet tahmini yapamadım canım belki haftayaBence de oturuyor kafası eğik gibi geldi , enseyi de zor ölçtürdü valla doktor hafif karnına tık tık vurmuştuEki Görüntüle 3299707
Siyah mıKızlar size bir sır vermeliyim. Ben bugün biraz kola içtim. Çok canım istedi dayanamadım![]()
Dayanamadım valla içtim napimSiyah mıdün bizde de yemekte herkes içiyordu bende dedim ucundan az içsem mi sonra soda içtim
![]()
Ayıp çok ayıp biz burda yoğurt yiyoruz sen kola olmadı böyleKızlar size bir sır vermeliyim. Ben bugün biraz kola içtim. Çok canım istedi dayanamadım![]()