• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Canım ben kullanmıştım akıntı fitili ama hamile değildim aynı dediğin gibi sabah tortulari düşüyordu öyle olması gerekiyormuş doktor sabah görürsün demişti bişey dicem ya benimde hamile kaldigimdan beri kokusuz ama yapışkan sümük gibi akıntım var doktoruma hiç soylemedim olabilir hamilelikte falan dedim kendi kendime söylemem gerekir mi tuvaletimi falan rahat yapıyorum çünkü hiç bir sikintim yok
Benim akıntım da böyle uzayan sümüksü gibiydi. İlk ben de önemsemedim sonradan Çok fazlalaşmıştı ama. Rengi de sarıydı. Ama yanma kaşıntı yoktu. Doktora dedim fitil verdi.

kız gerçrkten bir arkadaşıma kız.hissettim erkek çıktı. Başka br arkadaşıma çok net erkek hissettim onunda kızı olacakmış. Burda nuqi var ya onu da her gördüğümde kız hissederdim😂 Onunda oğlu olcakmış🧿🧿🧿
🤣🤣🤣 ben de kendimi erkek hissediyordum eşimle iddiaya girdik hatta kız çıktı kaybettim 🤣

Kızlar bu hamilelik benim işimi objektif bir şekilde yapmamı engelliyor :KK70: Dün bi adam görüşmeye geldi boşanmak için. 1.5 aylık bebekleri varmış velayetini alabilir miyim dedi. Ay ben saniyesinde bir parladım. 1.5 aylık- annesinin bakımına muhtaç olan bebeği siz napacaksınız , eğer gerçekten velayet istiyorsanız babalığınızı sorgulayın öncelikle lütfen dedim. Adam bi anda kızardı bozardı . Tamam teşekkürler görüşme için dedi gitti :KK70::KK70:

Back
X