- 16 Mart 2022
- 3.559
- 3.376
- 83
- 33
Sen bi de neşelisin sabah sabahBeni annemle ablamlar öok net erkek hissediyo iddiaya girdik inşallah kaybetmem kız üçüyle birden girdim..Karnın top gibi çıkmış, kalçalarda falan değişiklik yok kesin erkrk diyolar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bi de neşelisin sabah sabahBeni annemle ablamlar öok net erkek hissediyo iddiaya girdik inşallah kaybetmem kız üçüyle birden girdim..Karnın top gibi çıkmış, kalçalarda falan değişiklik yok kesin erkrk diyolar![]()
Ama bizim oğlumuz olcak büyük ihtimal. ona göre gelBeni de alaydınız ya aranıza![]()
Neden olmasın sonuç da net erkek demedi umut her zman vardırsenin oğluşun olcak Ödmcşdşröfmmfşdşd sana da kız çıkıyomuş
eşimi görmediğim her an neşeliyimSen bi de neşelisin sabah sabaherkekse sabah neşesi olurmuş kızsa huysuzluk
![]()
Ya usg ye almasına şükrettim burada devlette ayda 1ama ben riskli gebeyim diye aldı şükür,plasentan aşağıda ama çıkar inş dedi,cinsiyet sordum şöyle bi dikkatli baktı azıcık erkeğe benziyor dedi
ben de diyetisyen sordum aylık 1800 dediler çok pahalı geldi ortalaması ne ki acabaBende diyetisyen eşliğinde ilerliyorum canım. ilk 6 ay eğer bebeğin gelişimi de iyi olursa kilo vereceğiz, son 3 ayda kontrollü kilo alacağz dedi. listeye uymaya çalışıyorum baya umarım dediği gibi olur
Ooo cidden çok fazlaymış. benim 3 aylık 2.000ben de diyetisyen sordum aylık 1800 dediler çok pahalı geldi ortalaması ne ki acaba
ben de öyle ya kafamı dinledim eşim annesine kaçtı ya ohhhh :)) evde misler gibi ne istersem yiyorum ev darmadağın umrumda bile değil :))eşimi görmediğim her an neşeliyimHamilelik çok etkiledi eşimden soğudum ya..Çok ds seviyorum anlamadım
Bende erkek hep eskiden nasıl sabahlar huysuzdum şimdide aynı devam değişen bir şey yokSen bi de neşelisin sabah sabaherkekse sabah neşesi olurmuş kızsa huysuzluk
![]()
Eğlenceli oluyo burası. Boşluk buldukça gelAy bu arada ben aktif girmeye çalışsam da giremiyorum şimdi kantinde otururken ne güzel aktif olmak diyorum tabi 3çocuk bir de işimiz evimin altında bana her şey zorama hep çok şükür
![]()
memnunsanınz instagramını varsa paylaşır mısınız özeldenOoo cidden çok fazlaymış. benim 3 aylık 2.000
benimkide gitse keşkeben de öyle ya kafamı dinledim eşim annesine kaçtı ya ohhhh :)) evde misler gibi ne istersem yiyorum ev darmadağın umrumda bile değil :))
ya anlamadığım da ne al desen de almaz alsa bir ay sonra bırakır :)) yalandan yaniKızlar bu hamilelik benim işimi objektif bir şekilde yapmamı engelliyorDün bi adam görüşmeye geldi boşanmak için. 1.5 aylık bebekleri varmış velayetini alabilir miyim dedi. Ay ben saniyesinde bir parladım. 1.5 aylık- annesinin bakımına muhtaç olan bebeği siz napacaksınız , eğer gerçekten velayet istiyorsanız babalığınızı sorgulayın öncelikle lütfen dedim. Adam bi anda kızardı bozardı . Tamam teşekkürler görüşme için dedi gitti
![]()
Kaç haftalık oldun kiYa usg ye almasına şükrettim burada devlette ayda 1ama ben riskli gebeyim diye aldı şükür,plasentan aşağıda ama çıkar inş dedi,cinsiyet sordum şöyle bi dikkatli baktı azıcık erkeğe benziyor dediidrar ve kan verdim beklemedeyim
Siz nerede oturuyorsunuz . online yapmıyor çünkümemnunsanınz instagramını varsa paylaşır mısınız özeldenona mı gitsem :))
Ay sormaaa. Anneannem böyle durumlar için hep 'si.dik yarışına giriyo eşler boşanırken' derdi. Tam olarak öyleya anlamadığım da ne al desen de almaz alsa bir ay sonra bırakır :)) yalandan yani
ataköydeyim ama online olmazsa çok zor benim için :/Siz nerede oturuyorsunuz . online yapmıyor çünkü![]()