Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmin yapıyolar, bebişlerin organları oluşmuş oluyor 12.haftada. Görürlerse söylğyolarİkili tarama da cinsiyet belli oluyor mu ki kuzum. Geçen gittiğimde erkek olabilir dedi sadece ama görmeden dedi
Ben ultrasona gitmedim kuzum bugün. Cumartesi gitmiştim. Ondaki tahmini erkek. 11+6 da gitmiş oldum. Bir ay sonra gitcem işte bundan sonraTahmin yapıyolar, bebişlerin organları oluşmuş oluyor 12.haftada. Görürlerse söylğyolar
Bende 4 tam yerlerdeydi ama ben baktırmadım sen nerde baktırdın?Kızlar benim temmuz da d vitamini 27 çökmüştü Ağustos da 24. İlaç da kullanıyorum ama düşüyor. Napcaz bu konuda biz![]()
Niqu sen baktırdın mı
Ay Allah gmnlüne göre verir inşallahBen ultrasona gitmedim kuzum bugün. Cumartesi gitmiştim. Ondaki tahmini erkek. 11+6 da gitmiş oldum. Bir ay sonra gitcem işte bundan sonra
Belki bebek değil de okul bulantı yapıyordurAyy sorma kuzum ya ne alaka şimdi okul başlamışkenher sabah
![]()
Kuzum memleketten gelmeden baktırmıştım fakülte hastanesinde. Benim de 2.5 sene önce 9du. İlaçlarla anca bu kadar yükseltebildimBende 4 tam yerlerdeydi ama ben baktırmadım sen nerde baktırdın?
Bana erkek gibi geldi canım nubu net değil ayakları kapatmış ama alın yapısı bana öyle geldiBurada yorum yapıp tahmin yürütenler oluyor aslında ve çoğunlukla doğru çıkıyor, hiç tahmin eden yok mu acaba![]()
Amin kuzum inşallahAy Allah gmnlüne göre verir inşallahBen usgye de girdin sandım
Ahahahahha mümkündür o daBelki bebek değil de okul bulantı yapıyordur![]()
Yine şükür 20 yukarı canım..benimki 20 kalksa şükür ederim..sağlık ocağı bilmiyorum alıyormu sormam lazımKuzum memleketten gelmeden baktırmıştım fakülte hastanesinde. Benim de 2.5 sene önce 9du. İlaçlarla anca bu kadar yükseltebildim
Nubu ne demek oluyor kızlarBana erkek gibi geldi canım nubu net değil ayakları kapatmış ama alın yapısı bana öyle geldi
Yok kuzum sağlık ocağı almıyor. 2.5 senedir ilaç kullanıyorum kuzum ben. Yükselsin diye. Güneşe çıkmayı da hiç sevmem. Kaldı ki hamilelikten beri fenalaşıyorum sanki çıkıncaYine şükür 20 yukarı canım..benimki 20 kalksa şükür ederim..sağlık ocağı bilmiyorum alıyormu sormam lazım
bacak arasındaki çıkıntı oluyo düzse kız, dikse erkekNubu ne demek oluyor kızlarcahil ben bilmiyorum
![]()
Hamileyken hiç yemedik şeyler bile can çekiyormuş. Kuzenim hayatında hiç bamya yememişti onu çekmişti. Bir de ben de hiç yemediğim halde nohut cipsi al demişti biri bulamamıştım sonra nasıl canım istedi onu nasıl. Ama hiç yemedim hayatımdaayy benim canım sabah sabah tatlı ve balık çekti. Ben balıktan nefret ederimonu geçtim bu saatte ne alaka
Hayır maalesefAslında pozisyonu çok güzel bi yorumda bulunmadı mı
Hiç net değil dimi ben debacak arasındaki çıkıntı oluyo düzse kız, dikse erkek
İnşallah canım2 hafta sonra belli olur, testten iyi sonuçlar alın inşallah![]()
Bende kullandım birde ben sağlık ocağında bütün değerlerime baktırmıştım d vitamin içinde vardı o zaman çok güzeldi değerlerim ne ara düştü..güneş almıyorum tabi hem kapalıyım.Bende baktırayım gerekYok kuzum sağlık ocağı almıyor. 2.5 senedir ilaç kullanıyorum kuzum ben. Yükselsin diye. Güneşe çıkmayı da hiç sevmem. Kaldı ki hamilelikten beri fenalaşıyorum sanki çıkınca