• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Canım benim eltimde öyle iki hamilelik geçirdi ikisinde de karnı 6.aydan sonra çıkmaya başladı doktor bile sasirirdi karnın nerde sen nasıl hamilesin derdi endişe etme hic buarada oda Azeri ☺️
Biliyorum sen demiştin Azeri olduğunu🤗benim kardeşimde zayıftı hamileyken ama karnı kocamandı ama onunki ikiside kızdı..Diyorlar ya genetik sanmıyorum..benim doktorum şaşırmıyorum bu hafta gidince bilmiyorum ama ne söylicek😏

Bende sağ sol karışık yatıyorum düz yatmamaya çalışıyorum ama uyurken elimde olmadan düzde yatıyorum onu nasıl cozucem bilmiyorum 🤭 yaa geçen benimde oldu soluma yatıyordum sonra karnıma bı baktım sol taraf tepecik olmuş sağ taraf boş resmini çektim eşime gönderdim çok komikti 😂😂
20. Haftadan sonra düz yatmayın diyor internet ana bilemedim 😀

bence bebeğin gramı da çok önemli değil esas daha olusurken ki dna kromozom eşleşmesi önemli Allah hastalıklardan korusun genetik yapısı düzgün oluşmuş olsun inşallah 🙏 3 kg doğdun hayatın boyunca sağlıklı olacaksın 2.5 doğdun hayata yenik başladın gibi değil o ilk baştaki dna yapılanması inşallah iyi olsun 🙏🙏bebeklerimiz sağlıklı uzun ömürlü olsunlar anane dede olsunlar
Amin canım🙌🏻🙌🏻Ya ben diyordum fetalı yaptıracam temiz çıkarsa rahatlıcam ama hiç öyle olmadı bazen diyorum eşim gibi rahat olmak ne güzel🤭

Kızlar gün içinde ya da uyurken ne tarafa yatıyorsunuz ben sola yatmaya özen gösteriyorum ama bazen düz de yatıyorum belim ağrımasın diye çok düz yatarsam da belim ağrıyor çok sola yatarsam bel bağlarım acıyor hissediyorum. Çok sola yatınca keseler solda toplanıyor sağ tarafım düz oluyor çok komiğime gidiyor da bir zararı oluyor mudur bilmiyorum ne tarafa yatacağımı şaşırdım 😀😂
En çok sol ve düz..düz yatınca sorun olduğunu bilmiyordum her defa sola yatıncada olmuyor ama🤷🏻‍♀️

Moralim yalan söylemicem baya bozulmuş bir şeyi kafaya takınca tek kalmayı seviyorum ama mesela bebişim tekmeliyor arada bazende diyorum yok ya bir şey yok abartma😔
O ki kaldı kiloya haklısın bende çok okudum çok kilo alanlar gebelikte doğumdan sonra çok hızlıca veriyorlar tabi vermeyenlerde var ama.Şekerde aynı mesela ben zayıf olsam bile şeker yüklemesi yapıcam çünkü hiç dikkat etmiyorum yani aç olursam tatlıda olsa yiyerim karbohidratda yiyorum hele karnım küçük ya ondan tamamen boş vermişim.
Kuzum bak ben de yiyemiyorum diye korkuyordum bebek büyümüyor diye. Ama çok şükür 120 gr olmuş 15 cm olmuş ❤️

Geçmiş olsun canım. Benden kültür almadan kendi muayene etti. Candida mantarında kullanılan fitil verdi direk zaten . Canditon ha diye bişey verdi. Şu an akıntım az. En azından enfeksiyon çıkmamış ,yanma kaşıntı yoksa önemli değil
Sağol canım. Bende kaşıntı yoktu ama yanma vardı şükür geçti

Aynen benim doktorum da çok net olmayacaksın dedi sanırım olmam o nedenle diye düşünüyorum 😀
Canım sebebini soyledi mi 🤔 oooff bu aşı işleride çok sorun yaa doktorlar da annelerde ikiye bolundu hangi tarafa gidicem sasirdim😁🤦‍♀️

Günaydın kızlar.Sabah kalktım modum düşük karnım küçücük beni görseniz var ya hiç 5 aylık karnı diğil acaba büyümüyormu diye düşüne düşüne mahv oldum ben😔😔 hemen cuma gelse doktora gitsem..bu kadarda geniş olamazki karnım şaşırıyorum
Cnm çok normal bnımde sabahları karnım yok
Ama bıkahvaltı yapım yada akşam yemeğinden sonra gör bni 9 aylık gbiyim

Yani tetanozun zorunluluğu neden kimi doktor ol diyor kimi doktor olma diyor çevremdeki herkes doktoru ol dedi diye olmuş kimse bilinçli bir şekilde olucam demiş çevremde olanlar için konuşuyorum yani kafam karışık doktorum gerek yok dedi aslında 🤷🏻‍♀️
bence bu tetanoz konusu vebale girmek biri okur etkilenir olmaz tetanoz olur bebeğini kaybeder herkes kendine göre doktoru ile karar vermeli doğumu özelde yaptıram var devlette yaptıran var deprem bölgesinde olanlar var hepimizin imkanları farklı özelde yaptırır yine bisey olur herkes riski kendi almalı iyiniyetli bu düşüncelerimiz aynı zamanda da hayati :((

Aynen sende öyle diyordun ne olucak bizim bu hallerimiz😏benim oğluş nereye saklanmış öyle annesinide korkutuyor😔
Vallahi çok şanslı kısımdasın ki kilo almadan hamişsin ❤️😍 en azından bak erkenden hissettin. Ben mesela geç hissedeceğim bebeği kilodan

Vallahi çok şanslı kısımdasın ki kilo almadan hamişsin ❤️😍 en azından bak erkenden hissettin. Ben mesela geç hissedeceğim bebeği kilodan
Kuzum sanada az kalmış şimdi sende kilo olduğu için kendini 20 haftaya hazırla🥰 ben öyle etmiştim sonra bir an hiss etdim gaz olmadığını kesin anlıcaksın🥹

Aynen benim doktorum da çok net olmayacaksın dedi sanırım olmam o nedenle diye düşünüyorum 😀
İnşallah benim doktorum da olma der🥲 hiç olmak istemiyorum. Yakında sağlık ocağından ararlar. Doktora bi sorayım diycem 20. Haftada gittiğimde de sorarım:)

Annelik delilik kuzum. Hangimiz takmıyoruz ki. Hepimiz öyleyiz
Aynen öyle hep diyorum kendime tamam boş ver bak ne güzel her şey yolunda tam doktora gitmeye az kalınca başlıyor bende deli deli sorular..eşim konuşunca rahatlıyorum hep bana canavar gibi diyor çocuk😀

Back
X