- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
bence kız ama haftaya sonuca gidicem o zaman kesin belli olur şu an 15iz gittiğimde 16 haftalık olucazO zaman kız geliyormuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kız ama haftaya sonuca gidicem o zaman kesin belli olur şu an 15iz gittiğimde 16 haftalık olucazO zaman kız geliyormuş![]()
YaaaaaaaKızlar şimdi geldik eve doktor yine baktı ama burun kemiğine tr standarlarına göre kücük dediler ama kemik var. Ense kalınlığı falan her şey normal üçlü tarama yaptırdım onun sonucları da haftaya cıkıcak. Cinsiyetimize de bu sefer de %70 kız dedilerama bacak arasını göremedik bağdaş kurmuş oturuyordu. Ben baya dkkatli baktım da çıkıntı falan yoktu
![]()
Benimki 15 kendini gösterdibence kız ama haftaya sonuca gidicem o zaman kesin belli olur şu an 15iz gittiğimde 16 haftalık olucaz
Benim 15+6 da gösterdi kuzum. İnşallah bir dahakine netleşirbence kız ama haftaya sonuca gidicem o zaman kesin belli olur şu an 15iz gittiğimde 16 haftalık olucaz
Kız kız ben demiştimKızlar şimdi geldik eve doktor yine baktı ama burun kemiğine tr standarlarına göre kücük dediler ama kemik var. Ense kalınlığı falan her şey normal üçlü tarama yaptırdım onun sonucları da haftaya cıkıcak. Cinsiyetimize de bu sefer de %70 kız dedilerama bacak arasını göremedik bağdaş kurmuş oturuyordu. Ben baya dkkatli baktım da çıkıntı falan yoktu
![]()
Güzel düşün canım içini ferah tut iyidir bebişin bir sıkıntı yoktur Allah'ın izniyleKızlar şimdi geldik eve doktor yine baktı ama burun kemiğine tr standarlarına göre kücük dediler ama kemik var. Ense kalınlığı falan her şey normal üçlü tarama yaptırdım onun sonucları da haftaya cıkıcak. Cinsiyetimize de bu sefer de %70 kız dedilerama bacak arasını göremedik bağdaş kurmuş oturuyordu. Ben baya dkkatli baktım da çıkıntı falan yoktu
![]()
Minik burunlu olur canım belkiKızlar şimdi geldik eve doktor yine baktı ama burun kemiğine tr standarlarına göre kücük dediler ama kemik var. Ense kalınlığı falan her şey normal üçlü tarama yaptırdım onun sonucları da haftaya cıkıcak. Cinsiyetimize de bu sefer de %70 kız dedilerama bacak arasını göremedik bağdaş kurmuş oturuyordu. Ben baya dkkatli baktım da çıkıntı falan yoktu
![]()
canım ense kalınlığı falan normal dediler de buruna da genetk de olabilir dediMinik burunlu olur canım belkiikili test sonucuna ne dediler. Bana burun ölçüsü bile vermemişti 11. Haftada sadece burun kemiği işte burda dediydi. Gittiğin hastane üniversite hastanesi,eğitim araştırma gibi bi yerse bazıları çok detaylı inceliyorlarmış, bütün testleri falan istiyorlarmış. 3lü 4 lü gibi
![]()
Ay ben hep kız hissediyodum bakalım haftaya bell olur tek iyi olsun daKız kız ben demiştim![]()
İnşallah canımGüzel düşün canım içini ferah tut iyidir bebişin bir sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle
yok be sıkmıyorsa devamTebrikler valla ben onu da giymiyorum yeni aldımfazla mı evhamlıyım ne
Bu sene kiz senesi ay bu etlikte net bisey soylemiyorlar yaaAy ben hep kız hissediyodum bakalım haftaya bell olur tek iyi olsun da
İnşallah canım![]()
kız bide bakan sanırım asistandı baya gençti bağdaş kurmuş bu pozisyonda imkansız göremeyiz dedBu sene kiz senesi ay bu etlikte net bisey soylemiyorlar yaa![]()
Kuzum endişe etme. Allah ın izniyle iyi bebeğin. Tek başına sadece burun dese bile birşey anlam ifade etmez ki hemcanım ense kalınlığı falan normal dediler de buruna da genetk de olabilir dedi
yok canım hiç kafama takmıyorum gebeliğimde hiçbir sorun olmasa bile ileride dünyaya geldiğinde Allah korusun ama hastalığımız cıkabilir, ne olursa olsun ben zaten bebeğimden vazgeçmemKuzum endişe etme. Allah ın izniyle iyi bebeğin. Tek başına sadece burun dese bile birşey anlam ifade etmez ki hem
aman dikkat onu almayın diyorlar nerede satıldığı önemli değil işte tam bahsetmiş olduğum oİzlemem gerekir en son Dilan.p.maskarasını aldım ama kendi sitesinden bilmiyorum başka birisi satıyormu.
Serum taktırdı canım doktorum
Geçmiş olsun canım inşallah serumla hemen geçer de ilerlemezSerum taktırdı canım doktorum
Hep başka markalardan alırım ben ilk defa ondan aldım açmadım bile denemek için aldım çok övüyordu kendisi..hiç ucuzada satmıyor birde almam..şimdi kullandığım golden rose essential gayetde memnunum ..dün sen yazdıktan sonra baktım youtubeden benaman dikkat onu almayın diyorlar nerede satıldığı önemli değil işte tam bahsetmiş olduğum o( loreal max factor golden rose vs gibi bilindik fabrikaları patentleri olan yerleri tercih edin diğerleri nerde üretim yapıyor belli değil merdiven altı yapılıyor sorun olsa sağlık bu kime gideceksiniz deniyor selin c. de vardı bu sorun gitti amerikaya tasındı iş kara para boyutunda tüketici kandırılırak deniyor ama dinlediklerim