- 1 Nisan 2022
- 15.284
- 17.153
- 248
Gecmiş olsun canım ne diyor doktor?Serum taktırdı canım doktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiş olsun canım ne diyor doktor?Serum taktırdı canım doktorum
Yok kuzum hiç endişe edecek birşey olduğunu sanmıyorum ben. Bana iyi dedi ne kadar falan söylemedi bileyok canım hiç kafama takmıyorum gebeliğimde hiçbir sorun olmasa bile ileride dünyaya geldiğinde Allah korusun ama hastalığımız cıkabilir, ne olursa olsun ben zaten bebeğimden vazgeçmem
AaaaSerum taktırdı canım doktorum
bende sanmıyorum ya içim çok rahatYok kuzum hiç endişe edecek birşey olduğunu sanmıyorum ben. Bana iyi dedi ne kadar falan söylemedi bile
canım aynısını yasıyorumKızlar gece benim için çok kötüydü bana bi titreme geldi üstümde yorgan kombi açık klima açık ısınmıyorum en sonunda eşim saç kurutmayla ısıttı 1 saatte ısındım uyurken bir anda titremeyle uyandım sonra terlemeye başladım bu sefer fazla sıcaktan bir şey olur diye korktum üstümü açtım hani acile gitsem sadece titriyorum grip falan değilim bir şey yapamazlar üşüyorum yani gece 2 de başlayan başlayan bu serüven sabah 7 de bitti anca kendime gelmiştim 2 saat uyuyup uyandım![]()
merhaba, bahsettiğiniz yağı anladım adını ben de hatırlayamasam da :)Bende takip ediyorum on konuları canım hatta bir idrar yolu enfeksiyonu için kullanılan bir yağ vardı. İç çamaşırına damlattılan ondan alacaktım sonra vazgeçmiştim geçen Feyza Altun o yağın sahte olduğunu paylaştı. İyiki almamışım dedim.
Evet evet canım almadım kullanmıyorum bende adını hatırlayamadımmerhaba, bahsettiğiniz yağı anladım adını ben de hatırlayamasam da :)
doktorum "bu ürün yararlı bakterilerde de azalmaya neden oluyor, kullanılmasını tavsiye etmiyorum" dedi.
Bilginiz olsun, yine de siz kendi araştırmanızı yapın içinize sinerse kullanın :)
Canım çok geçmiş olsun inşallah ilerlemezcanım aynısını yasıyorumcrp seviyem 29 olmuş doktorım pastil iç dedi bisey yapmam lazım mı bilmiyorum
( gecmiş olsun
Negatif çıkmış bi sıkıntı yok maşallah. Benim değerlerde hemen hemen sizinki gibiydi. Doktorum güzel çıkmış sonuçları sıkıntı yok demiştiMerhabalar tatlıs anneler nisan grubundan gelıyorum hepimize saglıklı gebelık ve dogumlar olsun ınsallah
Siz bu yollardan gectınız bılırsınız benım bu ıkılı test sonucu sıZce nasıl bılen anlayan bir yardımcı olabılır mı acaba?
canım sen nasıl oldunn . geçmiş olsun yeni gördümEvet evet canım almadım kullanmıyorum bende adını hatırlayamadım
Bana da sıkıntı yok yazmıs ama bilmedigim bisi var mıdır diye merak ettım tesekkurler:)Negatif çıkmış bi sıkıntı yok maşallah. Benim değerlerde hemen hemen sizinki gibiydi. Doktorum güzel çıkmış sonuçları sıkıntı yok demişti
Cnm önemli olan kombine risk, o kaç çıkmışMerhabalar tatlıs anneler nisan grubundan gelıyorum hepimize saglıklı gebelık ve dogumlar olsun ınsallah
Siz bu yollardan gectınız bılırsınız benım bu ıkılı test sonucu sıZce nasıl bılen anlayan bir yardımcı olabılır mı acaba
Ayyyy bayıldımmmmmEki Görüntüle 3316132
Çok aşk değil de nee :) bunu tercih edeceğim öneri olsun size de :)
50 binde 1 yazıyor ama bir de bıyokımyasal risk var oysa 3481 de 1 yazıyorCnm önemli olan kombine risk, o kaç çıkmış
Welsoft Tulum işte linki canımm :) bekleyemem bir dahaki kışı giydirmek için ben 0-3 ay aldımAyyyy bayıldımmmmmnerden bu kuzum? Bir de kaç aylık alacaksın doğum sonrası için mi yoksa sonraki kış için mi
Ayyy bayıldımmmm bayıldım ben de alacağımWelsoft Tulum işte linki canımm :) bekleyemem bir dahaki kışı giydirmek için ben 0-3 ay aldım![]()
Bebe Yakalı Tulum - GriWelsoft Tulum işte linki canımm :) bekleyemem bir dahaki kışı giydirmek için ben 0-3 ay aldım![]()