annem babamın kızılla hiç hiç alakası yok evetEvet işte demin onu yazdım
Kızıl ebeveynin kızıl çocugu olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem babamın kızılla hiç hiç alakası yok evetEvet işte demin onu yazdım
Kızıl ebeveynin kızıl çocugu olmaz
Oyyyy yerimmmmYaaaa ben prensesime hastane çıkış seti aldım![]()
Ben öyle biliyorum kuzum. 21+ lar 22.hafta. Mesela ben şuan 17+1 im 18.hafta diye geçiyor21+ olduğunda 22 haftalık olarak değerlendiriyor ya doktorlar o anlamda mi yoksa 22+ da mi?
Kiti kate canımOyyyy yerimmmmnerden aldın kuzum? Bek daha almadım
Dimi bende öyle biliyorum canımBen öyle biliyorum kuzum. 21+ lar 22.hafta. Mesela ben şuan 17+1 im 18.hafta diye geçiyor
Bu nasıl bir marka? Ben hiç bilmiyorumKiti kate canım![]()
Sen de mesela şuan 18+ sın galiba dimiDimi bende öyle biliyorum canım![]()
Ayy çok güzel minik minikYaaaa ben prensesime hastane çıkış seti aldım![]()
Baya kaliteli kuzum bi incele. %100 organik pamuk çoğu ürünüBu nasıl bir marka? Ben hiç bilmiyorum![]()
Teşekkür ederiz teyzesiAyy çok güzel minik minik![]()
Çok sağol canım inşallahAllahın izniyle inşallah güzel çıkar sonuçların. Bende yaptırmadığım için bir bilgim yok malesef
Evet ben şuan 18+1 imSen de mesela şuan 18+ sın galiba dimiBanu çiftçinin kitabında da öyle yazıyor zaten kuzum
Benimde eşim kızıl, kardeşim de renkli gözlüAyyy bakalım benim ki nasıl olacakzaten bizim ailede de bir tek ben böyleyim
Tam 22 haftalıkken canım 21+6 dan sonraki gün yani21+ olduğunda 22 haftalık olarak değerlendiriyor ya doktorlar o anlamda mi yoksa 22+ da mi?
İnceleyeyim kuzumBaya kaliteli kuzum bi incele. %100 organik pamuk çoğu ürünü![]()
Evet kuzum bence deEvet ben şuan 18+1 imbende ayarlardan açtım herkesin haftasını görüyorum onlarda mesela 17+ ise 18 haftalık gözüküyor
arkadaşa da doktor 22 hafta demiş ya o zaman 21+ yi kastetmistir heralde
eşim renkli gözlü kardeşim renkli gözlü kv kp renkli gözlü. Bakalım benim ki nasıl olacakBenimde eşim kızıl, kardeşim de renkli gözlü
Bunların birleşimi oğlum oldu
Kızıl saçlı ve renkli gözlü![]()
Üşütmüş olabilir misin canım yaaa benim genelde öyle oluyor ama yine de sen git bakalım bir ne dicek doktorKızlar ben yarın doktora gidicem randevu bulamadım ama gidince alıcak beni..bir olumsuz yorum gördüm ondan 3 hafta bekleyemem baya ağrım var vajinada bana yarın olmaz şimdi çok korkuyorum