2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Sanırım 2-3 hafta önce ilk hissettim ama o zaman ciddiye almadım belki yanlıştır diye bağırsaktır falan diye pıt pıt şeklindeydi bir gün olup 2-3 gün olmadığı oluyordu ama geçen hafta ayırt ettim farkı bu hafta da daha net hissediyordum yani düne kadar öyleydi
Aynen canım ilk basladiginda bir gün vurup bir kaç gün hiç bişey hissetmiyorsun sonra hergun hissetmeye ve daha kuvvetli hissetmeye başlıyorsun sen o aşamaya geldigin için takipte ol dedim bende çünkü artık net olarak hergun hissetmeye başlamışsın anladığım kadarıyla

Kızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Canım çok geçmiş olsun inşallah sende bebislerinde iyidirler haberdar et bizi 😥

Kızlar gunaydın bnde bugun doktora gıdecegım 2de randevum var
15 gun oldu gitmedım
Aklımdaki soruları soracagım
Akıntı, agrılar, idrar yolları, diş dolgu işim var bnımde.... Cinsıyete yıne baksın halaa emın degılım,.. Yok kordon geldi yok ordan pipi çıkabılır bi suru sey söyledi...

B Buddy x cnm geçmiş olsun🙏bebişler ıyıdr merak etme, gecen bı akrabam anlatıyor, doğuma kdr adet gbı kanı gelmiş hep, ama doğurmuş...

@gizempera cnm hareket olayını çok takıyorsun, hiçbir sorunnyok, sende hıssedeceksın, sobra boşuna üzülmüşüm dıyeceksın, hrseyın zamanı var, başkaları hıssedeblır, herkes hemen hıssetmyeblır, boşuna üzüyon kndını
Bütün sorularını ver canım rahatla çünkü ben geçen gün gitmeseydim rahat olamazdım hala ağrılarım sadece bu gün vajinada yok sol tarafımda var yatakta bile zor dönüyorum ağrıdan ama doktor normal deyince bende takmıyorum.Güzel haberlerle bekliyorum seni

Kızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
canım çok geçmiş olsun 💐 💐💐

Canım güzel haberlerini bekliyorum canım benim ❤️ içime su serptin çok takıyorum hareket işini canım öyle ağladım ki ağlayarak uyumuşum gözlerimi açamıyorum resmen öyle şişmiş 😭 acaba birsey mi var demekten deli gibi oldum dün . Ay çok merak ediyorum senin için hep içimden erkek geçiyordu. Bakalım ne diyecek haberdar et bizi bebiş çok iyidir insallah. 😍 senin detaylı ne zaman canım
Kuzum ne olur kendini yıpratma bu kadar sen şimdi ne kadarlık oldun?ben 18 hiss etdim ama valla kendimi 20 sonraya hazırlamıştım hiç nedense takmıyordum.

Canımm bizi habersiz bırakma. Çok geçmiş olsun🥺

Bütün sorularını ver canım rahatla çünkü ben geçen gün gitmeseydim rahat olamazdım hala ağrılarım sadece bu gün vajinada yok sol tarafımda var yatakta bile zor dönüyorum ağrıdan ama doktor normal deyince bende takmıyorum.Güzel haberlerle bekliyorum seni
Cnm bnde yatakta zor dönüyorum
Sancı giriyor rahme, kasılıp kalıyorum

Canım güzel haberlerini bekliyorum canım benim ❤️ içime su serptin çok takıyorum hareket işini canım öyle ağladım ki ağlayarak uyumuşum gözlerimi açamıyorum resmen öyle şişmiş 😭 acaba birsey mi var demekten deli gibi oldum dün . Ay çok merak ediyorum senin için hep içimden erkek geçiyordu. Bakalım ne diyecek haberdar et bizi bebiş çok iyidir insallah. 😍 senin detaylı ne zaman canım
Bnım detaylı 8 kasım cnm
21+5 te
Kz olduguna yuzde yuz eminim dedi ama bacak arasını görmden söyledı

Çok geçmiş olsun 🧿

İnşallah her şey yolundadır canım güzel haberlerle dön inşallah B Buddy x

Çok geçmiş olsun 🧿🌸

Geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruzz inşallah 🙏

Canım çok geçmiş olsun 🙏🏻

Back
X