- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
ay en sevdiğim erkek tpleri ana kuzusu olmayanlarAhahhahahbana süt içme süt içenlerin kızı olur dediği zaman eşime anlattım kendisi hamile kalınca içmesin o zaman dedi annesi için
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay en sevdiğim erkek tpleri ana kuzusu olmayanlarAhahhahahbana süt içme süt içenlerin kızı olur dediği zaman eşime anlattım kendisi hamile kalınca içmesin o zaman dedi annesi için
![]()
özele mi gidiyosun? Ben normalde devlete gidiyorum da bi özel havası alcamAaaaaa! Şuan şoktayımbakalım bana ne diyecek bir dahakine 19.hafta gitcem ben
Ay aslında benim ki anne kuzusu ama lafını da söyler. Kavga da ederay en sevdiğim erkek tpleri ana kuzusu olmayanlarbenimkide böyle. Kvler de her seye karısıyor yok limon yeme yok sunu yapma bazen benim cocugumu mu doğuruyorum kvye eğlence mi blmiyorum
Evet kuzum özele gidiyorum. Evet evet mutlaka gitözele mi gidiyosun? Ben normalde devlete gidiyorum da bi özel havası alcam![]()
en cok ben merak ediyodum ya en sona ben kaldımEvet kuzum özele gidiyorum. Evet evet mutlaka gitözelde söylesinler artık sana bi
![]()
Ay evet ya. En kültürlü dediğimizi bile cahil gerçekten . Ben evlenmeden önce ayyy ne kadarBeyin tutulması yaşıyorlar bence![]()
en cok ben merak ediyodum ya en sona ben kaldım![]()
Ay evet ya. En kültürlü dediğimizi bile cahil gerçekten . Ben evlenmeden önce ayyy ne kadar
kültürlü , görmüş geçirmiş bir kadına benziyor falan derdim . Sadece benziyormuş :)))
Kızlaaaar aldığım oyuncağı şurda gördüm çok tatlış oynamıyor mu yaaaaa :))
yok kız hep sorduğumda tahmin yaptılar ama kız diyenlere emin olamadım o kadar kız istememe rağmen çünkü ilk bakan uzman bir perinatologdu 2.bakan asistan bile değld ve 30 snde bağdaş kurmuş bebeği ne kadar görebilir ki.devlet erken söylemiyormuş diyorlardı hep. Sen hemen git bu hafta
![]()
Ayyy en korktuğum şey de bebeğimle ilgili kararlar almaya çalışıp kızılcık şerbeti pink gibi davranmasıahahahhaahahah. Yok en kültürlüsü diye birşey yok. Hiçbiri kafasını kullanmıyor olabilir
ileride kv olacak olanlar ve hala olma ihtimali olanlar böyle olmayalım
![]()
Cnm bn her gün hissedıyorum 2 gün önce hiç hissetmedim
Yani olabılıyor
Benim ilk erkek olabilir dediğinde hiç bacak arasını göremedi. 2. De bacak arasını görünce %95 kız ama %100 olsun dedi bir dahakineyok kız hep sorduğumda tahmin yaptılar ama kız diyenlere emin olamadım o kadar kız istememe rağmen çünkü ilk bakan uzman bir perinatologdu 2.bakan asistan bile değld ve 30 snde bağdaş kurmuş bebeği ne kadar görebilir ki.
Ahahahahahah ay o kadın manyakAyyy en korktuğum şey de bebeğimle ilgili kararlar almaya çalışıp kızılcık şerbeti pink gibi davranması
HahhajddjskksjajjaksAy evet ya. En kültürlü dediğimizi bile cahil gerçekten . Ben evlenmeden önce ayyy ne kadar
kültürlü , görmüş geçirmiş bir kadına benziyor falan derdim . Sadece benziyormuş :)))
ben o kadar eminim ki hiç erkek isimleri bakmadım erkek kıyafetleri bakmadım erkek olursa adı belli ama hic bakmadan karar vermistik hala bakmıyorumBenim ilk erkek olabilir dediğinde hiç bacak arasını göremedi. 2. De bacak arasını görünce %95 kız ama %100 olsun dedi bir dahakine![]()