2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.

dün ve bugün benimde aynısı oldu. Bir gün öncesi aşırı hareketliydi. Dün ve bugün hiç hissetmedim. Çok stres yaptım gerildim gerçekten. Çikolata yiyorum tatlı yiyorum yok hareket. Doktora gidip gitmemek arasında kaldım ama sabredeyim dedim. Biraz önce akşam yemeğini yiyince tekmeleye başladı. 18+2 deyim bende. Sanırım bu zamanlarda çoğu zaman uyuyorlar diye düşünüyorum. Bide benim 2 gebelik. İlkte zaten 21 gibi hissetmiştim ilk hareketlerini.
Canım bende daha hiç hissetmedim ya 😭 yine sen iki gün önce hissetmişsin bir iki kez minik nir pıt hissettim ama daha hiç hissetmedim yarın kontrolüm var doktora soracağım çok takıldım bı duruma ya

Kızlae ben ilk gebeligimde yasamadigim seyleri yasiyorum basima neler geldi. Once grip tarzi bi hastalik gecmeyince dahiliyeye gozuktum ve kanimda enfeksiyon cikti 26 deger antibiyotik verdi gebelerin kullanabildigi penisilin grubu agumentin en fazla 5 gun kullan dedi. Bebegim konusunda endiselenirken simdide gebelikten once kirilan dolgulu disim agrimaya basladi dayanamiyorum perisanim yarin özele gidicem cekebilirse cekicek internette lokal anestezinin bi etkisi yok deniliyor ama bu seferde bebegimi o etkilermi diye cok korkuyorum 😔😔
Canım korkma benimde dişim ağrıyorsun doktor hemen git yaptır dedi ağrısı geçti. Ama cuma günü kontrolde soracağım çünkü tekrar ağrıyabilir diye

Kızlar yine kanamayla sabah 6 da acile geldik adet olacak gibi ağrılar giriyor hep. Bu süreçte sanırım bir şey ya da stres etkiledi diye düşünüyorum bir kaç gün buralarda olmayabilirim liste eklenme durumlarında beni etiketlerseniz girdiğim zaman hallederim.
Canım doktor ne dedi peki 🥲 bizi habersiz bırakma. Bebişler nasıl iyi mi kontrol etti mi

Yok kuzum konuşmuyoruz. Ama bugün böyle olacağı tutmuş 😂😂😂 eşimi aramış eşim de açmamış. Her zaman açmaz o 😂😂 öyle olunca hemen aklına bi şey olacağı geliyor. Hep böyle. Eşim mesela biz onlardayken dışarı çıksın 5 dk geç kalsın kaza mı yaptı kavga mı etti acaba biriyle arasana. Delirtiyor beni 😂
Bende tam bu yüzden kimselere söylemedim, aynen benimkilerde öyle birde benim kayıplarım var sürekli onları dilegetirip daha bir stres ediyorlar insanı 🙂
bu ben hamileliğimi yeni öğrendiğimde rüyasında ikiz görmüş😂 o ilk kontrol en geç 2.kontrolde belli oluyor diye açıklama yaptım ama hala umudu var😂😂 doğumda birden 2.nin pırtlayacağını düsünüyo galiba
Arkaya saklanmıştır belki😂 7 yıl önce benimle birlikte acil doğuma gelen anne ikizlere hamileymiş doğumda öğreniyorlar ki üçüz 😂😂😂 ne büyük şok😮

Canım ya çok geçmiş olsun, haberdar et bizi

Çok geçmiş olsun kuzum 😔 umarım iyisinizdir 🙏 haber verebildiğin zaman mutlaka yaz

Çok çok geçmiş olsun canım . İnşallah hiçbir sorun yoktur 🙏🏻🙏🏻

Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda, en sağlıklı halinizle geri dönmeniz dileği ile.

Canım gecmiş olsun siz yeterki iyi olun haber et iyi olunca🙌🏻

Kızlar gunaydın bnde bugun doktora gıdecegım 2de randevum var
15 gun oldu gitmedım
Aklımdaki soruları soracagım
Akıntı, agrılar, idrar yolları, diş dolgu işim var bnımde.... Cinsıyete yıne baksın halaa emın degılım,.. Yok kordon geldi yok ordan pipi çıkabılır bi suru sey söyledi...

B Buddy x cnm geçmiş olsun🙏bebişler ıyıdr merak etme, gecen bı akrabam anlatıyor, doğuma kdr adet gbı kanı gelmiş hep, ama doğurmuş...

X Xxudy cnm hareket olayını çok takıyorsun, hiçbir sorunnyok, sende hıssedeceksın, sobra boşuna üzülmüşüm dıyeceksın, hrseyın zamanı var, başkaları hıssedeblır, herkes hemen hıssetmyeblır, boşuna üzüyon kndını

Canım coook geçmiş olsun kendine dikkat et bu süreçte buraya yaz sonra merak ederiz seni

Kızlar gunaydın bnde bugun doktora gıdecegım 2de randevum var
15 gun oldu gitmedım
Aklımdaki soruları soracagım
Akıntı, agrılar, idrar yolları, diş dolgu işim var bnımde.... Cinsıyete yıne baksın halaa emın degılım,.. Yok kordon geldi yok ordan pipi çıkabılır bi suru sey söyledi...

B Buddy x cnm geçmiş olsun🙏bebişler ıyıdr merak etme, gecen bı akrabam anlatıyor, doğuma kdr adet gbı kanı gelmiş hep, ama doğurmuş...

X Xxudy cnm hareket olayını çok takıyorsun, hiçbir sorunnyok, sende hıssedeceksın, sobra boşuna üzülmüşüm dıyeceksın, hrseyın zamanı var, başkaları hıssedeblır, herkes hemen hıssetmyeblır, boşuna üzüyon kndını
Canım güzel haberlerini bekliyorum canım benim ❤️ içime su serptin çok takıyorum hareket işini canım öyle ağladım ki ağlayarak uyumuşum gözlerimi açamıyorum resmen öyle şişmiş 😭 acaba birsey mi var demekten deli gibi oldum dün . Ay çok merak ediyorum senin için hep içimden erkek geçiyordu. Bakalım ne diyecek haberdar et bizi bebiş çok iyidir insallah. 😍 senin detaylı ne zaman canım

Bende tam bu yüzden kimselere söylemedim, aynen benimkilerde öyle birde benim kayıplarım var sürekli onları dilegetirip daha bir stres ediyorlar insanı 🙂

Arkaya saklanmıştır belki😂 7 yıl önce benimle birlikte acil doğuma gelen anne ikizlere hamileymiş doğumda öğreniyorlar ki üçüz 😂😂😂 ne büyük şok😮
onun yeri olmadığından saklanmıştır da bende bol bol yer var😂 gözükürdü bide 7 yıl ara var 😂

Kuzum çok geçmiş olsun . Seninki gebelikte adet görenler oluyor ya öyle bişey mi oluyor ki acaba. Benim annem en küçük kardeşimde her ay düzenli adet olmuş o yüzden gebeliğini 6. Ayda öğrenmiş. İnşallah bebekler iyidir. Güzel haberlerle gel 🙏🙏

Bu ismi ilk defa duyuyorum🤔 orijinal bir isimmiş gerçekten anlamı nedir?🥰
Işıl Işıl olan, parlayan. Yüce, azimli. Ben çok önceden seçmiştim isimlerimi. Daha bebek yoktu ortalarda 😂 yine erkeğe dönerse Arden olur adı. Şuan kız için Arya düşünüyorum

Burun tıkanıklığı için kullandığım ilaç.Doktorunuza danışın ama benimki sürekli olmamak kaydıyla kullanabilirsin dedi bende 2-3 gün kullandım zaten iyiyim şimdi
Bu ilacın hammaddesi bir kortizon türevidir. Keşke gebelikte kullanımı sınırlandırılmış ve sadece ama sadece doktor kontrolünde ve doktor izniyle kullanılması gereken ilaçların isimlerini ve görüntülerini paylaşıp tavsiye etmeseniz.

Back
X