• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Sabaha kadar hep sağa sola dönerken kasıklarımı yani vajinamı tuttum her dönerken orda ağrım oluyordu bu böylemi olmalı anlamadım..bizim ilişkimiz bile yok bu ağrılar olmalıysa nasıl hamilelikte ilişki yaşıyorlar bir anlasam ben..ama kalkarken gezerken yok bu kadar sadece dönerken kalkarken
Bende de oluyor kuzum. Bir de göğüs ağrısı da oluyor dönerken ben de 😢

Sabaha kadar hep sağa sola dönerken kasıklarımı yani vajinamı tuttum her dönerken orda ağrım oluyordu bu böylemi olmalı anlamadım..bizim ilişkimiz bile yok bu ağrılar olmalıysa nasıl hamilelikte ilişki yaşıyorlar bir anlasam ben..ama kalkarken gezerken yok bu kadar sadece dönerken kalkarken
Nasıl bir ağrı acı gibi mi daha çok sızlama mı oluyor?Senin haftan kaçtı bu arada?

Kuzum benim de küçücüktü göğüslerim. Aşırı büyüdü. Annem de kızsa büyür demişti. Attık hurafe mi doğru mu bilmiyorum 😂😂 ama büyüdü yani çok
Eski halinden bendede hiçbir şey kalmamış büyümüşler🤭😅en son sütyen aldım atletli 2 ölçü büyük aldım🥴

Sonra nasıl küçülecek bunlar bilmiyorum 🫣 ama ben göğsüme bi şey de süremiyorum. Acıyor korkuyorum dokunmaya
Emzirme bittikten sonra 😂
Benimde çok küçüktür göğüslerim
Diğer hamileliklerim de çok büyğmemilti göğüslerim ama bunda baya büyüdü, emzirme de desüt doluyor

Back
X