Kızlar hepinizden Allah razı olsun teşekkür ediyorum. Mesajlarınızı atlayarak okuyabildim tek alıntılayamadım kusura bakmayın çok heyecanlıyım.

Ben bugün takipli olduğum hastane il dışında olduğundan öylesine devlete gittim. Sancım 100 lerde çıktı ama hiç bişey hissetmiyordum. Yakın tarihli Eski sezaryenliyim, bebek kaybım vardı hatırlarsanız. O yüzden sancı böyle çok çıkınca riske atamayız dediler dikişler sancıdan patlar diye belki de bilmiyorum. Devletten tedavi red verip çıktım. Hızlıca kendi hastaneme geldim. Acilen genel anesteziyle sezaryene aldılar beni. En son korkudan ayaklarım titriyordu nasıl geçti ne oldu anlamadım.
Çok şükür 35+1 de 2640 olarak doğdu. Küvöze aldılar. Ama kendi solunum alıyor küvöz oksijeniyle. Ekstra fanus falan yok çok
Şükür . Sabaha yanına veririz dediler. Biraz önce gördüm sevince güldü bana. Çok mutluyum iyice streslenmiştim rahatladım

hala inanamıyorum anne olmuşum gibi gelmiyor. Süt sağıyoruz ama o da gelmedi daha. Bana dua edin

darısı hepinizin başına. Hepinize sağlıklı bir şekilde vakitlice en güzel doğumları diliyorum.