2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu bende olduğu zaman hareket az ediyordum sende hareket durumu nasıl gunluk

Ama meyveyide bir şeyi de bol yeme her şeyin bolu zarar kaş yaparken göz çıkarmayalım ben bazen narı abartıyorum ama yapmamam gerekiyor

Aynısı kal geliyo bebişe sanki eşim elini koyunca yalancı çıkarıyo beni geçen videoya yakaladım neyse ki onu gösterdim de gözüyle gördü en azından

Bu bende olduğu zaman hareket az ediyordum sende hareket durumu nasıl gunluk
Yok gibi bir şey sadece haftasonu yürüyüş yapmış oluyorum, bir de temizlik. O zaman epeyi hareket oluyor ama haftaici evde çalışınca hiç kalkayim yuruyeyim gibi bir vaktim olmuyor havalar da malum soğudu akşam cikmiyorum o yüzden

Tabii ki de haber ederim :)

Evde yürü desem başın döner Allah korusun canım o ağrılar işte hareketsizlik ama dediğin gibi çaresi de olmayınca olmuyor

Ama meyveyide bir şeyi de bol yeme her şeyin bolu zarar kaş yaparken göz çıkarmayalım ben bazen narı abartıyorum ama yapmamam gerekiyor
Her dönem bi meyveye sarıyorum ben bu ara sardığım bi meyve yok ilk başta mandalinaydı bi ara ayvayı limonlayıp tuzlayıp yiyodum doyacak kadar hem de şimdi saracak bi meyve bulayım abartmam ama artık hemen doyuyorum

Aynısı kal geliyo bebişe sanki eşim elini koyunca yalancı çıkarıyo beni geçen videoya yakaladım neyse ki onu gösterdim de gözüyle gördü en azından
Yaa dışarıdan gözüküyor mu ben büyük bir hareket olunca gorebileyim diye karnımı açıyorum hemen sonraki hareketler küçük küçük oluyor ilki gibi bariz olmuyor o yüzden hiç göremedim eşim de heyecanla geliyor hemen yanıma tık yok

Sende bensin bende ilk muzla başladım sonra mandalinayla devam etti bu aralar nara taktım kafayi keşke bende doysam

Gunaydin.bende simdi ciktim detaylidan.hersey yolunda cok sukur.sadece bir bulgusu oldu doktorun.genetik bir farklilik imis.bu bir hastalik degil,farklilik dedi. 'aberran right subclavian arter' mis ismi. aort cikisinda dallanma varmis saga.bir agac govdesinden cikan dal gibi dusunun dedi.ara ara rastliyoruz, pratikte bir sikinti gormedik dedi.teoride kitaplarda gecer ,dilerseniz zeynep kamilde genetik bolumden danisabilirsiniz ama bu cok sik gorulen bir tablo ve bir sorun teskil etmiyor bana gore dedi. 21+3 ile uyumlu 454 gr 24.5 cm bebik:)

O gün işten gelip yatağa uzanmıştım karnım da açtı ekstra hareketliydi nedense ben de nasıl yakaladım hala bilmiyorum bidaha o kadar şiddetli tekmelemedi zaten video eklenebilse keşke eklerdim ama yakında dışardan çok rahat belli olucak hepimizin eşlerimiz de görecek hissedecek çok heyecanlı

O ağrılar çok berbat yürüyüş bandı tarzında bir şey alsan veya hiç olmadı pilates de iyi gelebilir esnetir
Pilatese gidecektim aslında ama bu havalarda gozum yemedi biliyosun Antalyadaki kış yagmurunu, bir şeyi iyi yapacakken diğer yandan hasta olup daha beter olmiyim dedim pilates topu aldım eve, hamileler için esneme hareketlerini yapayım bari düzenli olarak yoksa dediğin gibi daha da artacak ağrılar bebiş büyüyecek bel taşımakta zorlanacak

Evet canım zaten bir sürü video var görmüşsündür onlarla çok faydalı olur bence bende pilates hareketlerine son 3 ay kala baslicam o da dogum kolay olsun diye

Aay evet o günler çok heyecanlı annem de daha ayaklarını falan göreceksiniz resmen karnından gözüküyor vurduğu yerler demişti açar açar izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…