2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay deme ya o kadar sürüyor mu kolum sızlıyor resmen

Ne kadar sanslisin benimki gormemezlikten geliyor hatta niye geldin bunu şikayet etmeye mi bakışı atti kontrol altında olman çok iyi bir şey canım

Canım maalesef benim hastanem de öyle her gittiğimde muayene ücreti olsun tahlil ücretleri olsun 200 200 artıyordu. Birde yılbaşından sonra da inanılmaz bir zam gelmiş

Canım maalesef benim hastanem de öyle her gittiğimde muayene ücreti olsun tahlil ücretleri olsun 200 200 artıyordu. Birde yılbaşından sonra da inanılmaz bir zam gelmiş
Şaka gibi diyorum ki tamam zama alıştık ama 10 katına yakin bi miktar da arttirmazsin yaa... işin saçma kısmı devlette bedavayken tamam maaştan kesinti oluyorda en azından bu kadar fark ne diyorum ya
Eskiden ozeller çok pahalı olurdu gidemezdik acaba eskiye mi dönüyoruz

Çok mantıklı Allah razı olsun canım.. burda semt polikinligi var onun acilinden giris yaparım o zaman
Gerçekten bir şeyde 10 kat artmaz yazık günah nedir bu ya
Benim de tansiyonum düştü eşim acile götürdü idrar tahlili de aldılar kan da baktılar acilde sonuçlar yirmi dakikada çıktı çok şükür enfeksiyon çıkmadı. Sen de acilden bir baktır istersen canım doktor direk kendi istiyor tahlili şikayetini söylersen

Bende kasiklarim ağrıyor vs diyim bari ben bu gitsem bir şey yok baba bakmazlar
Maşallah canım çok iyi bizim burda devlet hastanesi bana coook uzak bende semt poliklinigine giderim öyle derim veya baktım açık açık konuşurum sağol cankm teşekkür ederim

Eskiyi mumla aratacaklar ya sadece sağlık değil herşey pahalılaştı artık

Benim doktorda hiç kilo sormuyor ben zaten kilolu gördüğünden ümidi yok ne hali varsa görsün diye düşündü sanıyodum ama tek değilmişim senin doktorda takıntı yapmıyormuş ben yakın zamanda tartılmadım geçen hafta 3bucuk kilo almıştım gebeliğin başından beri şimdi kaç oldu bilmiyorum

Oha burda 90 tlydi şuan kaç olmuştur bilmiyorum 450 de baya pahaliymis sen kan tahlillerini nerden veriyorsun canim
Ben genelde sağlık ocağında verdim kendi doktorum o gün bir şey istediyse medstarda verdim özel sağlık sigortam var Dr yönlendirdigi için oradan kesiliyor canım

Ben genelde sağlık ocağında verdim kendi doktorum o gün bir şey istediyse medstarda verdim özel sağlık sigortam var Dr yönlendirdigi için oradan kesiliyor canım
Sağol canım çok teşekkür ederim doktorum her ay kan ver dedi o yüzden vermek için yer arıyorum resmen eski saglikocagim kan vermene gerek yok her ay ne gerek var demisti doktor herkes farklı bir şey söylüyor hani tetanoz aşısı gibi ne yapacağımı şaşırdım ama ben vitamin ilaçlarını içmediğim için kendi yediklerim ne kadar fayda ediyor ona bakmak için her ay yaptırmak bana cok mantıklı geliyor

Sağlık ocağında kan değerlerime baktırmak istiyorum diyince bakıyorlardi sanki, ben de merak ediyordum Allah'tan ebe yazdı o ara bı kana bakalim diye ertesi gün gittim hemen bence yaptırabilirsen tahlilleri hep sağlık ocağında yaptır, dr'un o sonuçları da görebiliyor nasıl olsa

Aynen kasıklarım ağrıyor idrar yolu enfeksiyonu olabilir de direk alırlar verme boşuna o kadar para aynı işlem aynı sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…