2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Özel hastaneler bu işi iyice paraya döktü..
Beni de saglik ocagından aradılar. 5 . Ay Tahlillerinizi verin diye.
bugün gittim.
Ücretsiz hepsini yaptılar.

Bence bunlar için özele gerek yok. Hatta iki ay kadar sonra bir kez daha gelin, yine degerlere bakalım dediler.

Akşamda sonuçlar E nabızdan cıkıyor.

Yaa ben de 4. Ayda falan daha 2 kilo almıştım oo iyiyim diyordum, geçen hafta 66.5tum bu hafta 67. 5. Aya geçince fren tutmuyor bayır aşağı gidiyorum sanki
5.ay bize iyi gelmedi iştahım çok açık yani doymuyorum asla doymuyorum. Eşim çok hızlı yer normalde hep kızarım, şimdi bi bakıyoruz o bitirmeden ben bitirmişim dalga geçiyo benle

5.ay bize iyi gelmedi iştahım çok açık yani doymuyorum asla doymuyorum. Eşim çok hızlı yer normalde hep kızarım, şimdi bi bakıyoruz o bitirmeden ben bitirmişim dalga geçiyo benle
Ben eskiden eşimden önce bitirirdim 4. Aya kadar mız mız mörtıl gibiydim aay çok doydum bitiremiyorum falan yavaş yavaş yiyorum 4. Aydan sonra eski performansima kavuştum yine hızlı hızlı yiyorum

Yaa ben de 4. Ayda falan daha 2 kilo almıştım oo iyiyim diyordum, geçen hafta 66.5tum bu hafta 67. 5. Aya geçince fren tutmuyor bayır aşağı gidiyorum sanki
Bu arada sen 5’i bitirmişsin 6’dasın artık hayırlı ossuun

Eklentiler

• IMG_4691.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 51
Bize nispet yapıyor yahu görüyo musun hahahshs
Hemde ne nispet vallahi sen demesen ben sus artık diyecektim yahu konuş konuş kendine nazar değirecek
bende yok o damladan çamaşırına mı damlatıyorsun nasıl kullanılıyor canım

Benim eski sağlık ocağı idrar tahliline bakmiyordu sırf o yüzden gitmiştim seninki bakıyor mu canım.. hatta ben saglikocagi degistirdim o yüzden de bilmediğim için gitmiştim parasını duyunca yaptırmadım saglikocaginda en azından kan veririm diye dusunmustum

Canım bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu olduğum için mevbur içiyordum artık alıstığımdan mı hamılelıkten mı çok susuyorum

Canım herhangi bir acile herhangi bir saatte gitmen yeterli yarım saatte de çıkıyor ben normal hastane acilinde veriyorum sürekli hatta iki gün önce şehir hastanesi kadın Doğum acilin ordan geçiyorduk uğradım hem bebeğe baktırdım hem test verdım bu konularda nıye geldın demıyorlar bakıyorlar Sagolsunlar

Canım herhangi bir acile herhangi bir saatte gitmen yeterli yarım saatte de çıkıyor ben normal hastane acilinde veriyorum sürekli
Çok mantıklı Allah razı olsun canım.. burda semt polikinligi var onun acilinden giris yaparım o zaman
Gerçekten bir şeyde 10 kat artmaz yazık günah nedir bu ya

Bende 75.5 hamile kaldım ulan 77.40 2 kilo almışım bugün de tetenoz aşısı oldum kolum birazcık acıyor
Benim ikinci gün bugün hala ağrısı geçmedi özellikle geceleri üzerine yatamıyorum 2 gecedir diğer kolumdan da kan sulandırıcı iğne oluyorum resmen sağıma soluma dönemez oldum sırt üstü de yatmayın diyorlar diye 2 gecedir zombi gibiyim, inşallah bugün geçer ağrısı artık

Vallahi benimde aklım onda naptı acaba diye düşünmekten. İnşallah 28 haftada düzelmiş dediğin günler olsun canım güzel haberlerin olsun hep. Az kaldı zaten biraz dinlenerek dikkat ederek geçecek bu süreç Allahın izniyle
Bende bende mi tuhaflık var sanıyordum benimde akıntım çogaldı bu aralar birden akıyor kanama mı oldu diye korkuyorum
aynen aynen öyle çok ıslatıyor çamaşırı. Normal galiba bi çoğumuzda böyle bi sıkıntı olmasında inşallah
Canım benımde akıntım coktu su gibi gecmeyen enfeksşyonum var malum doktor ılaclarımı degıstırdı akıntı da kesıldı sende bı ıdrar ver bakalım
senin enfeksiyon geçmedi mi hala canım baya uzun sürmüş. Haftaya üniversite hastanesinde de kontrolüm var ozaman veririm bi sonucu da kendi doktoruma atarım koku filan yok ama bildiğin su gibi akıntı var

Çok mantıklı Allah razı olsun canım.. burda semt polikinligi var onun acilinden giris yaparım o zaman
Gerçekten bir şeyde 10 kat artmaz yazık günah nedir bu
Tabi canım ozeller bu konuda cok vıcdansız ıste ıkı gun once sehır hastanesının acılıne gıttım orda bır kızla konustum da daha adam akıllı kontrole gıtmemıs acile gelip baktırıyorum güzel bakıyorlar testleride istersen yapıyorlar dedi şaşırdım özele verdiğim paralar geldı aklıma

Ben acile gitsem bana bakmazlar neyin var derler bi kontrole geldim birde kan idrar vercem desem bakmazlar bende de öyle bi şans var ama şansımı denicem özele o kadar veremem .. birde bana saçma gelen kısım ben detaylı ultrasona 1490 tl vermişim basit bi kan idrar tahlili yapacaklar 1000 kusur veremem ya dalga geçer gibi olur kendimle
gulumsebebek yeni profilim nasıl

Evet idrar da yaptılar.

Allah allah her saglık ocaginda farklı mı oluyormuş.

Evet idrar da yaptılar.

Allah allah her saglık ocaginda farklı mı oluyormuş.
Bilmiyorum ki canım eski saglikocagima gidip ben gebeyim dedim beni aramaları için tetanoz vs. Biz sizi 18.haftqda aricaz dediler çok saçma neyse 20.hafta oldu ses seda yok çok ilgisizlerdi idrarda almıyoruz dediler bana bende saglikocagimi değiştirdim şimdikilerde bi ayrı tuhaf ya bakalım idrari sorcam

Oda garipmiş. Benimde hemsire yakamı bırakmıyor. 3 haftadır peşımdeler sürekli telefon telefon.
Hastaydım tahlile gidemedim bide Tetanoz aşısı için cagirmışlardı. Gidemedikce telefon sapığı gibi arayıp durdular.
En son artık gideyimde kurtulayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…