- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.080
- 113
Özel hastaneler bu işi iyice paraya döktü..kızlar bugün özel hastaneye gittim hemogram ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim ekimin son haftası 160 tl verdiğim teste bugün 1040 tl mi ne istedi peki idrar tahlili ne kadar dedim 600 dedi şaka mı bu bana mj anormal geliyo
Yuh.kızlar bugün özel hastaneye gittim hemogram ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim ekimin son haftası 160 tl verdiğim teste bugün 1040 tl mi ne istedi peki idrar tahlili ne kadar dedim 600 dedi şaka mı bu bana mj anormal geliyo
5.ay bize iyi gelmediYaa ben de 4. Ayda falan daha 2 kilo almıştım oo iyiyim diyordum, geçen hafta 66.5tum bu hafta 67. 5. Aya geçince fren tutmuyor bayır aşağı gidiyorum sanki
Ben eskiden eşimden önce bitirirdim 4. Aya kadar mız mız mörtıl gibiydim aay çok doydum bitiremiyorum falan yavaş yavaş yiyorum5.ay bize iyi gelmediiştahım çok açık yani doymuyorum asla doymuyorum. Eşim çok hızlı yer normalde hep kızarım, şimdi bi bakıyoruz o bitirmeden ben bitirmişim dalga geçiyo benle
Bu arada sen 5’i bitirmişsin 6’dasın artık hayırlı ossuunYaa ben de 4. Ayda falan daha 2 kilo almıştım oo iyiyim diyordum, geçen hafta 66.5tum bu hafta 67. 5. Aya geçince fren tutmuyor bayır aşağı gidiyorum sanki
Yuvarlana yuvarlana gezeriz artık napalımBen eskiden eşimden önce bitirirdim 4. Aya kadar mız mız mörtıl gibiydim aay çok doydum bitiremiyorum falan yavaş yavaş yiyorum4. Aydan sonra eski performansima kavuştum yine hızlı hızlı yiyorum
Hemde ne nispet vallahi sen demesen ben sus artık diyecektim yahu konuş konuş kendine nazar değirecekBize nispet yapıyor yahu görüyo musun hahahshs
bende yok o damladan çamaşırına mı damlatıyorsun nasıl kullanılıyor canımben de enfeksiyon açısından yatkınım diye nioli damlasını kokuya rağmen bir tık fazla damlatıyorum bir de kıvamı da çok katılaştı eskisi gibi sıvımsı değil ama normal o yüzden maksimum yapacağımız şey o rahatsızlığı indirmeye çalışmak geçecek bugünler
HahahahahHemde ne nispet vallahi sen demesen ben sus artık diyecektim yahu konuş konuş kendine nazar değirecek
bende yok o damladan çamaşırına mı damlatıyorsun nasıl kullanılıyor canım
Benim eski sağlık ocağı idrar tahliline bakmiyordu sırf o yüzden gitmiştim seninki bakıyor mu canım.. hatta ben saglikocagi degistirdim o yüzden de bilmediğim için gitmiştim parasını duyunca yaptırmadım saglikocaginda en azından kan veririm diye dusunmustumÖzel hastaneler bu işi iyice paraya döktü..
Beni de saglik ocagından aradılar. 5 . Ay Tahlillerinizi verin diye.
bugün gittim.
Ücretsiz hepsini yaptılar.
Bence bunlar için özele gerek yok. Hatta iki ay kadar sonra bir kez daha gelin, yine degerlere bakalım dediler.
Akşamda sonuçlar E nabızdan cıkıyor.
Canım bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu olduğum için mevbur içiyordum artık alıstığımdan mı hamılelıkten mı çok susuyorumOoo masallah sen epeyi içiyorsun ben maks 2 lt iciyorumdur, normalde su içme alışkanlığım hiç yok, yazin çok içerim onun haricinde pek aklıma gelmiyor şimdi bebiş için şişeyle geziyorum ama maks 2 lt iciyorumdur
Oha burda 90 tlydi şuan kaç olmuştur bilmiyorum 450 de baya pahaliymis sen kan tahlillerini nerden veriyorsun canimAay gebelik testi ne kadar olmuştur kim bilir, ben geçtiğimiz yıl mart ayinda 450 TL gibi bir şey vermiştim HCG testine. Doğum fiyatlarını düşünmek istemiyorum
Canım herhangi bir acile herhangi bir saatte gitmen yeterli yarım saatte de çıkıyor ben normal hastane acilinde veriyorum sürekli hatta iki gün önce şehir hastanesi kadın Doğum acilin ordan geçiyorduk uğradım hem bebeğe baktırdım hem test verdım bu konularda nıye geldın demıyorlar bakıyorlar SagolsunlarBenim eski sağlık ocağı idrar tahliline bakmiyordu sırf o yüzden gitmiştim seninki bakıyor mu canım.. hatta ben saglikocagi degistirdim o yüzden de bilmediğim için gitmiştim parasını duyunca yaptırmadım saglikocaginda en azından kan veririm diye dusunmustum
Çok mantıklı Allah razı olsun canım.. burda semt polikinligi var onun acilinden giris yaparım o zamanCanım herhangi bir acile herhangi bir saatte gitmen yeterli yarım saatte de çıkıyor ben normal hastane acilinde veriyorum sürekli
Benim ikinci gün bugün hala ağrısı geçmedi özellikle geceleri üzerine yatamıyorum 2 gecedirBende 75.5 hamile kaldım ulan 77.40 2 kilo almışım bugün de tetenoz aşısı oldum kolum birazcık acıyor
Vallahi benimde aklım onda naptı acaba diye düşünmekten. İnşallah 28 haftada düzelmiş dediğin günler olsun canım güzel haberlerin olsun hep. Az kaldı zaten biraz dinlenerek dikkat ederek geçecek bu süreç Allahın izniyleİnsan kendinden daha zor durumda olanı görünce kendi sıkıntısını unutuyormuş canım. Aklım kendimden çok Merve’de..kendim için tedbirler almaya başladım. Kursu bırakıyorum bu hafta. Elimden geldikçe az yürüycem. Ev işlerime sınır getiriyorum bolca uzanıcam. Zaten alt tarafıma inanılmaz bi baskı var ben önceleri buna normal herhalde diye bakıyodum ama plasenta etkisiymiş
aynen aynen öyle çok ıslatıyor çamaşırı. Normal galiba bi çoğumuzda böyle bi sıkıntı olmasında inşallahBende bende mi tuhaflık var sanıyordum benimde akıntım çogaldı bu aralar birden akıyor kanama mı oldu diye korkuyorum
senin enfeksiyon geçmedi mi hala canım baya uzun sürmüş. Haftaya üniversite hastanesinde de kontrolüm var ozaman veririm bi sonucu da kendi doktoruma atarım koku filan yok ama bildiğin su gibi akıntı varCanım benımde akıntım coktu su gibi gecmeyen enfeksşyonum var malum doktor ılaclarımı degıstırdı akıntı da kesıldı sende bı ıdrar ver bakalım
Tabi canım ozeller bu konuda cok vıcdansız ıste ıkı gun once sehır hastanesının acılıne gıttım orda bır kızla konustum da daha adam akıllı kontrole gıtmemıs acile gelip baktırıyorum güzel bakıyorlar testleride istersen yapıyorlar dedi şaşırdımÇok mantıklı Allah razı olsun canım.. burda semt polikinligi var onun acilinden giris yaparım o zaman
Gerçekten bir şeyde 10 kat artmaz yazık günah nedir bu
Ben acile gitsem bana bakmazlar neyin var derler bi kontrole geldim birde kan idrar vercem desem bakmazlar bende de öyle bi şans varTabi canım ozeller bu konuda cok vıcdansız ıste ıkı gun once sehır hastanesının acılıne gıttım orda bır kızla konustum da daha adam akıllı kontrole gıtmemıs acile gelip baktırıyorum güzel bakıyorlar testleride istersen yapıyorlar dedi şaşırdımözele verdiğim paralar geldı aklıma
Evet idrar da yaptılar.Benim eski sağlık ocağı idrar tahliline bakmiyordu sırf o yüzden gitmiştim seninki bakıyor mu canım.. hatta ben saglikocagi degistirdim o yüzden de bilmediğim için gitmiştim parasını duyunca yaptırmadım saglikocaginda en azından kan veririm diye dusunmustum
Bilmiyorum ki canım eski saglikocagima gidip ben gebeyim dedim beni aramaları için tetanoz vs. Biz sizi 18.haftqda aricaz dediler çok saçma neyse 20.hafta oldu ses seda yok çok ilgisizlerdi idrarda almıyoruz dediler bana bende saglikocagimi değiştirdim şimdikilerde bi ayrı tuhaf ya bakalım idrari sorcamEvet idrar da yaptılar.
Allah allah her saglık ocaginda farklı mı oluyormuş.
Oda garipmiş. Benimde hemsire yakamı bırakmıyor. 3 haftadır peşımdeler sürekli telefon telefon.Bilmiyorum ki canım eski saglikocagima gidip ben gebeyim dedim beni aramaları için tetanoz vs. Biz sizi 18.haftqda aricaz dediler çok saçma neyse 20.hafta oldu ses seda yok çok ilgisizlerdi idrarda almıyoruz dediler bana bende saglikocagimi değiştirdim şimdikilerde bi ayrı tuhaf ya bakalım idrari sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?