2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
hamılelıgın basından berı mı sadece 2 kılo aldınız

Bende de hiç hareket yok acaba o yüzden bir anda almaya başladım dedim, demek ki alakası yokmuş. Şu an 3 kilo çok imkansız geliyor bana bebiş zaten o kadar kilo alacak neredeyse, 5 kilo da ne bileyim yine az gibi geldi önümde 4 ay var her ay neredeyse 1.3 kilo almam lazım

Kızlar 67 olmuşum kaldı 3 kilom son zamanalrda 72 de olabilirsin demişti Max 5 kilo alabiliyorum şu an sizde durumlar nasiil
Ben 6 kilo aldım şimdiye kadar çok da yemiyorum ama sabahları düzgün kahvaltı yapamıyorum 8.30 da evden çıkmam gerekiyor öncesinde yiyemiyorum midem bulanıyor diye. Simit poğaça yiyorum iş yerinde de bi düzene sokamadım

Ben kahvaltımı güzel yapıyorum ama 2-3 günde bir canım simit-pogaca istiyor benim de alıyorum ben de bir de eskiden hiç tatlı yemezken şimdi yiyorum gün içinde gofret çikolata vs. Ben de 63 demiştim dr'a sanırım o ara 63.4 falandim şu an 4 kilo almış gorunuyorum

Kızlar 67 olmuşum kaldı 3 kilom son zamanalrda 72 de olabilirsin demişti Max 5 kilo alabiliyorum şu an sizde durumlar nasiil
Ben de 58 ile hamile kaldım şuan 63 oldum birden arttı anlamadım.
2 hafta önce 60 ken doktor çok iyi gidiyorsun demişti haftaya kontrole gidene kadar inşallah artmaz yoksa kızar

Bende 75.5 hamile kaldım ulan 77.40 2 kilo almışım bugün de tetenoz aşısı oldum kolum birazcık acıyor

Ben de 58 ile hamile kaldım şuan 63 oldum birden arttı anlamadım.
2 hafta önce 60 ken doktor çok iyi gidiyorsun demişti haftaya kontrole gidene kadar inşallah artmaz yoksa kızar
Aay benim de öyle önceki kontrolde 2 kilo aldım dedim cok iyi dedi, başta 70 demisken 72ye çıkabilirsin dedi öyle olunca şimdi 2 haftam kaldı bu süreçte 1 kilo daha alırsam toplamda 5 kilo diyince çok oluyor

Yok canım onla alakalı değil doktor bana kılolu anneler daha az kılo alır zayıf anneler daha cok kılo alır demıstı demekkı doğru ayrıca canım gunde 4 litreye yakın su ıcıyorum hiç içmediğim gün 2 yi geciyor

Ben 49 da hamile kalmıştım ama tatil dönüşü olduğu için zayıftım normal kilom 50
Bu sabah 55 olarak tartıldım
Ben her sabah aç karnına uyanır uyanmaz tartılırım.

Ooo masallah sen epeyi içiyorsun ben maks 2 lt iciyorumdur, normalde su içme alışkanlığım hiç yok, yazin çok içerim onun haricinde pek aklıma gelmiyor şimdi bebiş için şişeyle geziyorum ama maks 2 lt iciyorumdur

Ben 49 da hamile kalmıştım ama tatil dönüşü olduğu için zayıftım normal kilom 50
Bu sabah 55 olarak tartıldım
Ben her sabah aç karnına uyanır uyanmaz tartılırım.
Ben de aklıma geldikçe tartiliyorum sabahları, kilon çok iyi bence şu an ben hızlı gitmeye başlayınca korkmaya başladım çünkü ilk 3 ay 1 kilo vermiştim sonra kilolar yavaş yavaş gelmeye başladı

Aay gebelik testi ne kadar olmuştur kim bilir, ben geçtiğimiz yıl mart ayinda 450 TL gibi bir şey vermiştim HCG testine. Doğum fiyatlarını düşünmek istemiyorum

18-19 haftalara kadar 4 kilo aldım gayet iyi gidiyorum diye kendimi gazlıyodum 1 haftada 1,5 kilo daha almışım aferin bana oldu mu sana 5,5 kilo ve daha yolun yarısındayım..

18-19 haftalara kadar 4 kilo aldım gayet iyi gidiyorum diye kendimi gazlıyodum 1 haftada 1,5 kilo daha almışım aferin bana oldu mu sana 5,5 kilo ve daha yolun yarısındayım..
Yaa ben de 4. Ayda falan daha 2 kilo almıştım oo iyiyim diyordum, geçen hafta 66.5tum bu hafta 67. 5. Aya geçince fren tutmuyor bayır aşağı gidiyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…