2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Saglikocagi kanı alıyordu bende idrar bakmıyoruz diyordu saglikocagimi değiştirince bakalım yenisi alacak mı ben hamilelik döneminde doktorlar hastane vs galiba sınanıyorum

Saglikocagi kanı alıyordu bende idrar bakmıyoruz diyordu saglikocagimi değiştirince bakalım yenisi alacak mı ben hamilelik döneminde doktorlar hastane vs galiba sınanıyorum
Evet evet bizdeki de idrar ve d vitamini bakmıyor, ben bobreklerim agridigini söylemiştim ikili test zamanı doktorum o zaman idrar testi de istemişti oylelikle yaptırmış oldum

Evet evet bizdeki de idrar ve d vitamini bakmıyor, ben bobreklerim agridigini söylemiştim ikili test zamanı doktorum o zaman idrar testi de istemişti oylelikle yaptırmış oldum
Kızlar siz çok zekisiniz çok mantıklı bende öyle sag bel boşluğu ağrım yok ama daha önce geçirince kolaylıkla yalan söyleyebilirim bende öyle diyim

Kızlar siz çok zekisiniz çok mantıklı bende öyle sag bel boşluğu ağrım yok ama daha önce geçirince kolaylıkla yalan söyleyebilirim bende öyle diyim
Aslında benim yalan değildi böbrek ağrım oldu bir de sanki var da yapamıyorum gibi bir his vardı ya usuttum ya idrar yolu dedim, doktora da idrar yaparken zorlanıyorum bobregimde de keskin ağrı oldu dedim direkt idrar testi istedi sonuç usutmusum

Evet olsun en azından bana fikir oldu hihihihhihi aman canım böbrek ağrısı çok kötü Cook iyi ki usutmuşsun

Canım maalesef benim hastanem de öyle her gittiğimde muayene ücreti olsun tahlil ücretleri olsun 200 200 artıyordu. Birde yılbaşından sonra da inanılmaz bir zam gelmiş
Yeni hamileyken hastaneye doğum fiyatı sormuştum operatör ve uzman doktora 25.500 dediler geçen eşim sordu tekrar artık doğumu ayarlayalım diye fiyat vermediler tam sene sonu olduğu için. Şimdi 30 derlerse öpüp başıma koycam. Muayene ücreti 1350 tl di. Sene sonuna yakın 1500 yaptılar şimdi şubatın başında gitcem bakalım onu kaç yapmışlar senede 2-3 zam giydiriyorlar

Ben hamile kalınca hemen sağlık sigortası yaptırdım doğum paketi ve muayeneler 30 bin verdim. Biz doğuruna kadar 80bin olur uçmuş heryer saçmalık gerçekten ya

Ben hamile kalınca hemen sağlık sigortası yaptırdım doğum paketi ve muayeneler 30 bin verdim. Biz doğuruna kadar 80bin olur uçmuş heryer saçmalık gerçekten ya
Ben güvenmedim özel sağlık sigortam var ama gebelik teminatı yok. Yaptırsam ya yine üniversite hastanesinde doğurursam diye düşünüp gittikçe veriyorum aynı hesap olacak hemen hemen. Çünkü rutin tahlilleri özelde yaptırmıyorum

Hamile kalmama şartı sunuyorlardi sanki 6 ay falan gibi sınırı vardı iyi yaptirmissin canim. Benim doğum taminati da muhtemelen muayenelerle bitecek zaten, doğuma yeteceğini hiç düşünmemistim zaten de az katkısı olsaydı keşke Haziran'da yenileniyor ben o zaman doğurmuş oluyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…