2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şimdi size bir soru. Ben 10lu hastane çıkışlarından almıcam. Alt üst takım bere eldiven takımlarım zaten var. İçine bir zıbın alırım bir de battaniye gerekiyor sanırım dimi? Şimdi bu hastanede hemşireye vereceğimiz bebişi saracak battaniyeyi nasıl almalıyız nohut mu penye mi kalın mı kundak şeklinde kafa yeri olan battaniyeler de var hangisini alalım

Hastane çıkış tam setlerinin içinden çıkan genelde kundak şeklinde kafa yeri olan battaniyeler. Ama herşey kullanılıyor penye kullananda gördüm nohut battaniye kullananıda. Ben bi penye kafa yeri olandan koyarım bide bi tık daha kalınını koyarım yeter diye düşünüyorum

Bi tık daha kalın dediğin nohut olabilir mi mesela? Tam kalın battaniyeler fazla olur dimi mayıs ayı için.

Bi tık daha kalın dediğin nohut olabilir mi mesela? Tam kalın battaniyeler fazla olur dimi mayıs ayı için.
Tam kalınlar fazla olur canım sarmak taşımak ta zor olur bebeği. Zaten hastane ısısı da yüksek olur e eve getirirken de pusete konur tam kalına gerek yok bence. Bi nohut bi penye yeter bence belki bitane de müslin konur el altında dursun diye yeter üçü

idrar tahlılı de bakıyorlar

Kızlar ben bez alışverişine de başladım 1 numara yoktu bi 2 numara birde 3 numara aldim

Atesolcer bunu aldım aşırı iyi ben alırken 950 gibi bi fiyatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…