Şimdi size bir soru. Ben 10lu hastane çıkışlarından almıcam. Alt üst takım bere eldiven takımlarım zaten var. İçine bir zıbın alırım bir de battaniye gerekiyor sanırım dimi? Şimdi bu hastanede hemşireye vereceğimiz bebişi saracak battaniyeyi nasıl almalıyız nohut mu penye mi kalın mı kundak şeklinde kafa yeri olan battaniyeler de var hangisini alalım
Şimdi size bir soru. Ben 10lu hastane çıkışlarından almıcam. Alt üst takım bere eldiven takımlarım zaten var. İçine bir zıbın alırım bir de battaniye gerekiyor sanırım dimi? Şimdi bu hastanede hemşireye vereceğimiz bebişi saracak battaniyeyi nasıl almalıyız nohut mu penye mi kalın mı kundak şeklinde kafa yeri olan battaniyeler de var hangisini alalım
Hastane çıkış tam setlerinin içinden çıkan genelde kundak şeklinde kafa yeri olan battaniyeler. Ama herşey kullanılıyor penye kullananda gördüm nohut battaniye kullananıda. Ben bi penye kafa yeri olandan koyarım bide bi tık daha kalınını koyarım yeter diye düşünüyorum
Hastane çıkış tam setlerinin içinden çıkan genelde kundak şeklinde kafa yeri olan battaniyeler. Ama herşey kullanılıyor penye kullananda gördüm nohut battaniye kullananıda. Ben bi penye kafa yeri olandan koyarım bide bi tık daha kalınını koyarım yeter diye düşünüyorum
Tam kalınlar fazla olur canım sarmak taşımak ta zor olur bebeği. Zaten hastane ısısı da yüksek olur e eve getirirken de pusete konur tam kalına gerek yok bence. Bi nohut bi penye yeter bence belki bitane de müslin konur el altında dursun diye yeter üçü
Benim eski sağlık ocağı idrar tahliline bakmiyordu sırf o yüzden gitmiştim seninki bakıyor mu canım.. hatta ben saglikocagi degistirdim o yüzden de bilmediğim için gitmiştim parasını duyunca yaptırmadım saglikocaginda en azından kan veririm diye dusunmustum
Ozaman haftaya 5 bitiyor 6ya giriyorum ama biten ay söylendiğinden 5 aylık demem lazım 24-25 te 5bucuk demem lazım ama 6 ya girdik demek daha hoşuma gidiyor