2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sırf bu sağlık ocakları ile uğraşmamak için şehir hastanesinden randevu aldım kan idrar baksınlar diye oraya gideceğim hemde bebişi daha sık görürüm diye aklıma gelmemişti daha önce ama devlette yaptıracağım kan idrarı cesursavasci

Yani sen direkt şehir hastanesinde baktiracaksin o zaman.. burda semt poliklinigi var bende bi onun acilinden giris yapicam bugün yemek yediğim için gitmedim

Yani sen direkt şehir hastanesinde baktiracaksin o zaman.. burda semt poliklinigi var bende bi onun acilinden giris yapicam bugün yemek yediğim için gitmedim
Aynen öyle yapacağım acilde de sıkıntı çıkarırlar falan hiç o topa giremem alırım randevumu saatinde giderim baksınlar

Aynen aynen canım bazı doktorlar o kısmı atlıyor ne olsa alacagımız kıloyu onların demesıyle almıyoruz

KIZLAR SELAM benim doğuma çok az kaldı ve elimde hiç kullanılmamış kremim kaldı yanında böyle serumda kullanıyordum faydası oldu hiç çatlak yaşamadım sadece serumdan 3 adet kullandım 20 adet var toplam bundan daha uygun fiyata satmayı düşünüyorum hiç kullanılmadı almak isteyen olursa yazabilir mi?

kızlar bebek arabası, anne yanı yatak aldınız mı neler aldınız acaba paylaşabilir misiniz

Aynen öyle yapacağım acilde de sıkıntı çıkarırlar falan hiç o topa giremem alırım randevumu saatinde giderim baksınlar
Banada çok mantıklı geliyor bu fikir aslında ya ben bi türlü düzen tutturamadım ne olacak bilmiyorum ya gerçekten can sıkıcı..
9unda tekrar perinatoloji kontrol için gidicem uni hastanesinde doktor sevki olmadan yapmazlar dimi

Yapmazlar muhtemelen herkes keyfine göre vallahi en güzeli sende randevu al mecbur bakıyorlar o zaman

Ben bitane aldım 10lu set valla ya ama diğerlerini dediğiniz gibi 3lü set falan alırım herhalde

Aynen aynen canım bazı doktorlar o kısmı atlıyor ne olsa alacagımız kıloyu onların demesıyle almıyoruz
Vallahi ilk hamileliğimde doktorum öyle bi psikolojimi bozmuştu ki kilo almaman lazım diye ama ona rağmen ilk 3 ayda 6 kilo almıştım çünkü full yatıyodum şimdiki doktor takmıyor 5 ayda 3bucuk kilo almışım. Psikoloji de önemli

Doktorun istekte bulunması gerekiyor canım kan idrar için. Sistemden görüp tüpleri vs ona göre veriyorlar üniversitelerde yoksa doktorun isteği yapsın gel diyorlar. Geçen ay saf bi stajyer vardı ben isteği yaparım sen git dedi gittim yapmamış geride uğraşmadım vermedim kan idrar. Bu ay gidince vercem

kızlar bebek arabası, anne yanı yatak aldınız mı neler aldınız acaba paylaşabilir misiniz
Daha bir zıbın,bir yelek, birde burun aspiratörü harici hiç bişey almadım yelekte geçen a101 gelmiş gri görünce hoşuma gitti öyle alayım hadi dedim

Tamam kuzum teşekkür ederim

Hemde ne nispet vallahi sen demesen ben sus artık diyecektim yahu konuş konuş kendine nazar değirecek

bende yok o damladan çamaşırına mı damlatıyorsun nasıl kullanılıyor canım
kuzucum iç çamaşırıma damlatıyorum ama damlayı arttırdığım için vajinal phı etkilemesin diye dıştan damlatıyorum çok değil 2-3 damla çok ağır kokuyor çünkü,çamaşır değiştirirken de sadece su ile yıkayıp kuruluyorum kendimi ama çamaşırı giymeden bi vakit önce damlat az havalansın damla çok ağır koku yayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…