2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
aynen katılıyorum kan ve idrar için özele gitmenize hiç gerek yok

kızlar bebek arabası, anne yanı yatak aldınız mı neler aldınız acaba paylaşabilir misiniz
Bebek arabası Kraft-Kenya aldım, park yatağını da Kanz aldım anne yanı olma özelliği yok benim yatağım normalden çok yüksek olduğu için gerek duymadım yanının inmesine siz de o şekilde değerlendirebilirsiniz

Sinir bozucu gerçekten

Ben bitane aldım 10lu set valla ya ama diğerlerini dediğiniz gibi 3lü set falan alırım herhalde
Bi tane aldıysan başka gerek yok zaten canım içine bi zıbın alırsın olur biter eğer aldığın 3lü setlerde bere eldiven yoksa onları da ayrı alırsın her türlü daha uygun oluyor

Bi tane aldıysan başka gerek yok zaten canım içine bi zıbın alırsın olur biter eğer aldığın 3lü setlerde bere eldiven yoksa onları da ayrı alırsın her türlü daha uygun oluyor
Peki bir bebek ilk 3 ay boyunca kaç tane kıyafete ihtiyaç duyar acaba

Ay merak ettim bi ara çıkınca bende alıp deneyeyim

Peki bir bebek ilk 3 ay boyunca kaç tane kıyafete ihtiyaç duyar acaba
Vallahi yok pek kullanılmıyor zaten nekadar kirlenecek diyorlar ama kirleniyor. Kaka zaten hep sıvı o sebeple taşma olabiliyor yada sütün fazlalığını gaz çıkarırken kusuyor. Hepsini geçtim yeni hevesle hergün çeşit çeşit giydiriliyor yani aslında ilk dönemde de kıyafet çok gidiyor. Bence sen belli bi ölçüde al duruma göre zaten şekillenir almaya devam edersin. Bu arada hediye getirenlerde genelde ayından baya büyük getiriyor onlarda o an pek kullanılmıyor

Bundan mutlaka yapın yaa o kadar güzel oluyo ki yumuş yumuş hem de çok güzel oyalıyor insanı

Eklentiler

• IMG_4843.webp
    92,9 KB · Görüntüleme: 71
Bundan mutlaka yapın yaa o kadar güzel oluyo ki yumuş yumuş hem de çok güzel oyalıyor insanı
Ben bunun erkek versiyonunu yapıyorum şimdi mavi gri beyaz olarak. Ama unutmuşum nasıl yaptığımı 2 gündür Kaan ın k siyle uğraşıyorum bunu nasıl yapabildim şaşırıyorum

Eklentiler

• IMG_7230.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 70
12 alt üst takım fazla mı az mı peki

Ben bunun erkek versiyonunu yapıyorum şimdi mavi gri beyaz olarak. Ama unutmuşum nasıl yaptığımı 2 gündür Kaan ın k siyle uğraşıyorum bunu nasıl yapabildim şaşırıyorum
Benim puffy ortamı terk etti şu an bu nasıl yetenek kız hayatta yapamam puffy ip almasaydım ben helal olsun sana

Geçmedi kuzum 3 gündür doğumhanede yatıyorum devamlı gözlem halindeyim doktor bekletiyor şuanlık ameliyat için heran da alabilir bir ay sonrada belli değil tam duruma göre
Çok geçmiş olsun canım inşallah erteleyebildiğiniz kadar erteleyebilirsiniz bebişin güzelce gelişir büyür dualarımız hep seninle ameliyatta doğum da mı olacak canım eğer alırsa yoksa sadece seninle ilgili mi ?

12 alt üst takım fazla mı az mı peki
Bence gayet iyi hevesle de çok giydir çıkar yapıyor insan zaten birazda zıbın al kendini toparlayıp gezmeye çıkıp alışveriş yapabilecek olana kadar yeter
Geçmedi kuzum 3 gündür doğumhanede yatıyorum devamlı gözlem halindeyim doktor bekletiyor şuanlık ameliyat için heran da alabilir bir ay sonrada belli değil tam duruma göre
egedeymişsin galiba yanına kimseyide sokmuyolardır orda sancı odasına sıkıntılı süreç biliyorum ama böyle gözetim altında olman daha iyi. inşallah 1 ay hatta daha fazla dursun oda çok savaşıyor sende. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…