2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim puffy ortamı terk etti şu an bu nasıl yetenek kız hayatta yapamam puffy ip almasaydım ben helal olsun sana
Aslında YouTube da videoları var anlatımlı yapılıyor ama harfler yok kendin çıkarman lazım şemayı beni sıkıntıya sokan o oldu oğlana kalp değil çapa yapayım dedim böyle şerit yapıp sonra birleştiriyorum tabi ismi yazabilirsem inşallah bakma bende çocuktaaan çocuğa elime alıyorum böyle elişini

Eklentiler

• IMG_7235.webp
    96,4 KB · Görüntüleme: 47
Canım doğumhanede yatıyorum suyum durdu şuanlık takip ediliyorum antibiyotik damardan veriyolar devamlı bebeğin kalp atışına bakıyorlar dayanabildiği kadar beklicekler
umarım her şey yolunda gider dualarım seninle

Ben bunun erkek versiyonunu yapıyorum şimdi mavi gri beyaz olarak. Ama unutmuşum nasıl yaptığımı 2 gündür Kaan ın k siyle uğraşıyorum bunu nasıl yapabildim şaşırıyorum
o kadar güzel kiiiii bayıldımmmm miniklerin çok şanslı

Selam aleyküm kizlar benim iki gündür böyle vajinamda iğne batması ağrı baskı tarzı bir şey oluyor bazen küçük karnimda da batma hissediyorum ayağa kalkınca sanki idrara sikişmişim hissi var ağrı var neden acaba benimle aynı durumda olanlar var mi

Biz de doğum paketi alalım sabit kalsın dedik benim gittiğim hastanede maalesef öyle bir paket yokmuş her gittiğimizde her seferinde fazlaca ödüyoruz şu an doğum ücreti Allah bilir ne kadar olmuştur

Geçmedi kuzum 3 gündür doğumhanede yatıyorum devamlı gözlem halindeyim doktor bekletiyor şuanlık ameliyat için heran da alabilir bir ay sonrada belli değil tam duruma göre
Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun

Geçmedi kuzum 3 gündür doğumhanede yatıyorum devamlı gözlem halindeyim doktor bekletiyor şuanlık ameliyat için heran da alabilir bir ay sonrada belli değil tam duruma göre
İnşallah çok iyi olursunuz canim kendinden haberdar et olur mu aklımız sende kalıyor sagolsun melegim can da bize haber veriyor senden..
Dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini almaya devam edicez canını sıkma bebegi üzme kendini üzme Allahim yardımcınız olsun canim

Canım doğumhanede yatıyorum suyum durdu şuanlık takip ediliyorum antibiyotik damardan veriyolar devamlı bebeğin kalp atışına bakıyorlar dayanabildiği kadar beklicekler
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden güzel haberlerinizi bekliyoruz

Aay benim niye hiç böyle yeteneklerim yok ya, harika olmuus

Kızlar bebeklerin alt üst takımı oluyor ya onun içine de çıtçıtlı body mi giydirmemiz gerekiyor atlet-kulot misali

Çok güzel olmuş yaa çocuktan çocuğa da olsa yetenek istiyor bravo gerçekten

Benim annesinden gördüğüm bebeklerde beyaz e bebekte hemen girişte olan citcitli bodyler varya atlet gibi onlardan görüyorum ama merak ettim tecrübeli annelerden
Ben de iki tane çıtçıtlı body aldım sadece duruma göre Beyaz atlet gibi setlerden alayım diyorum, Trendyoda falan 5li şekilde satiliyor, yazın sadece zıbın giydirirsem de şekillerinden alayım dedim

Benim annesinden gördüğüm bebeklerde beyaz e bebekte hemen girişte olan citcitli bodyler varya atlet gibi onlardan görüyorum ama merak ettim tecrübeli annelerden
Zıbın giydiriyorsun canım. Hem bezi tutsun hem belini tutsun diye.

Bir iki aylık arasıda önden filan acılan cıtcitli zibınlar var onlar cok rahat oluyor. Çocuk biraz ele gelinceye kadar baştan giydirmeye zorlamamak için güzel kullanişlı

Aay inşallah 3-4 kilo alıp kapatirsin ama son aylar kaç kilo alınıyor mesela hatirliyo musun diğer hamileliklerinde en azından son trimesterde ne kadar aliyoruz
Ben çok almadım kuzum ilk hamilelikte 9 kilo ile kapatmıştım 5 aya kadar 1 2 kilo almıştım gerisini 5 aydan sonra aldım

melegim can canım Merve’den haber varmı?
Hala dogumhanede bekleriyorlarmış canım servise almamışlar ama şuan bebegin suyunda bi sıkıntı yokmuş suyu gelmeye başlamıştı ya düzelmiş bu şekilde ne kadar durursa bekliceklermiş inşallah her hangi bir kanaması felan başlamazda dayanır bebegide kendide dualarınız için hepinize teşekkür ediyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…