2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
hangi model aldın acaba
Cybex Melio (Özel Seri Street) Ultra Hafif Çift Yönlü Tek Elle Katlanan Travel Sistem Bebek
Aldık hayatım biz aldığımızda 14.500civarıydı sanırım şimdi hepsiburadada 20k gösteriyor
Bi de anakucağı aldık ilk 6 ay için

bende hiç bir şey almadım, kendim kıyafetlere giremediğim için kendime bişeyler alıyorum daha bebişe sıra gelmedi
Çok aynıyız öncekinden ikitane hamile pantolonum vardı dön dolaş onu giyiyorum onun haricinde bırak dışarda giymeye evde giydiğim kıyafetlerim bile olmuyor kendime stok

Dimi her şeyi alasın geliyor

İlk çocuk olunca böyle oluyor galiba kuzenlerimde de ilki her şeyi organik vs epeyi bir öyle gitti ikinci de Allah ne verdiyse ilki yemek seciyodu

Yenidoğan takımımız geldi nasıl 3 tane daha hastane çıkışı var ama onları 0-3 ay yapmışlar bir tane direkt yenidoğanı olsun dedim minnacık , galiba bunu hemşireye vericem sizce kızlar? Buna uygun bi de güzel battaniye alırım içine de zıbın oldu bitti

Peki eldivenlerin birinin büyük olması ajsjsj

Eklentiler

• IMG_4849.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 65
Canım gebelikte ona uygun antibiyotik veriliyor.Ben de geçenlerde hastaydım 2 hafta direndim geçmeyip daha da ilerledi sonra antibiyotik kullandım mecburen.Kullanman gerekliyse gebeliğe uygun olanlardan yazıyorlar zaten canım
Siz hangisini kullandınız,bana amoklavin yazdı doktor..

Çok minnoş sağlıkla giysin
Benim de her şey 0-3 ay ya yenidoğan bir ya da iki tane tam seneye de giyer diye 3 beden büyük alan anne oldum şimdiden

İlk çocuk olunca böyle oluyor galiba kuzenlerimde de ilki her şeyi organik vs epeyi bir öyle gitti ikinci de Allah ne verdiyse ilki yemek seciyodu
Aynen valla aman organik biber salçası aman çift çekilmiş kuzu kıyma olsun her yediği meyvesine kadar organik olsun. Organiği de Migros tazedirektten sertifikalı olanlardan alıyodum da nekadar organikse işte yani ah bide süt olayı var keçi sütüne yoğurt yapcam diye az mi heba ettim en son gittim keçi yoğurdu aldım gerçi hala inek sütü içmiyor ama normal inek sütüne yoğurt yiyor artık önceden hep keçi sütü keçi yoğurdu yedi onunda markası önemli her keçi yoğurdu iyi değil tabi bunca şeye rağmen yemezdi ağzından atardı dedim yeter canıma yazık ne bulduysa onu yesin şimdi kafa rahat gerçekten direkten dönmeseydim benimkide yemek seçerdi öyle oluyor çok üstüne düşünce

Ben yaklasık 1 aydır kullanıyorum hemde farklı farklı boyle gıderse doktor doguma kadar kullanıcaz dedi evde stok yapıyoruz sen düşün enfeksıyon çocuğun hayatını tehlıkeye atıyor malesef zaten bu antıbıyotıkler plesentadan geçmeyen antıbıyotıkler denılıyor kar zarar ılıskısı canım yapacak hıcbırsey yok

Canım niye çocuk sıkışsın insanlar ikiz üçüz doğuruyorlar var onların yeri yeteri kadar

Benim oğlan bugün çıldırdı. Uyandığımdan beri güm güm güm vuruyo korkmuyo da değilim hep geceleri hareketlenir bugün maşallahı var hiç durmadı, dışardan bile belli oluyo artık
eheheh benimki de mşallah hareketli :) erkekler daha aktif galiba annem de abin çok hareketliydi sen sakindi diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…