2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu da çok mantıklı bi bakış açısı diğer ürünleri daha da pahalı ben en azından bi body’si olsun diye düşündüm sanırım

Ya ben yapayım çocuk ağzı var dili yok rahatsız olmasında modundayım ha bak yok soğukmuş yok kışın dondurma yedirilmezmiş aman ince giyinmiş düşmüş kalkmış kirlenmiş falan hiç takmam aşırı rahat olduğum söylenebilir o konularda. Mesela kızım hala düşünce yüzüme bakar ciddi ağlamıyorsa yanına gitmem kendi kalkar oda zaten gerçekten canı acımazsa ağlamaz. Eşim hemen koşar ya bırak düşsün kalksın e üstünü kirletiyor kirletsin onla mi yaşıcak yırtılsın napayım yani filan kızım hiç sıcağıda sevmez mesela. Öyle çikolata bisküvi vermem ama kesinlikle yasaklamam da arada nadir yer onun haricinde kuru ekmek yemeyi sever akşama kadar gidip gelip ekmek kemirir.
Analık zor bazı konularda fazla rahatız bazılarında takıntılı. Birazda mizaca göre galiba

Canım gebelikte ona uygun antibiyotik veriliyor.Ben de geçenlerde hastaydım 2 hafta direndim geçmeyip daha da ilerledi sonra antibiyotik kullandım mecburen.Kullanman gerekliyse gebeliğe uygun olanlardan yazıyorlar zaten canım

Hahahah girmişsin bataklığa çok zevkli değil mi ama bebişe bişiler almak bak bahsettiğim bodyler bunlar, nude renkleri falan da oluyo bi body için çok şık
Aay evet harika bir şey sabah sabah iyi geldi bana ya bir yandan amaan içine giydircem diyorum bir yandan benim bebem güzel güzel giyinmesin mi diyorum fiyatı da iyiymiş aslında küçük prenslerin iki tanesini 210a aldim sabah

Senin sat 12 Ağustos değilmi beklenen adet tarihini değil son adet tarihini baz alırsan daha kolay olur 12 ağustos 12 Ocak 5 ay bitmiş oluyor genc-anne böyle anlattı

He tamam canım şimdi anladım
Dün gece yazmıştım da saat epeyi geçti inşallah yanlış anlatmamışımdır kızlar mesela benim sat 13 ağustos. Regl 30 günde bir oluyo o yüzden bi sonraki regl tarihim 12 Eylülde başlayacaktı. Ama 12 eylülde regl olmadım adetim gecikti. İşte o adet görmem gerekn günler (7gün sürüyo) bitince ben 1 aylık hamileydim. İşte sizde kendi adet düzeninize göre hesap edersiniz. 5. Adet gecikmesinin yaşandığı dönem 5 aylık oldum diyebilirsiniz . 9. Adet gecikmesi + 10 gün ekleyince de bebiş geliyo :)) kiminde daha gec kiminde daha erken tabi

Bu da çok mantıklı bi bakış açısı diğer ürünleri daha da pahalı ben en azından bi body’si olsun diye düşündüm sanırım
Ha bak atlet gibi değilde renkli kısa kollu yada kış dönemi ayına uygun uzun kollu zıbın filan alacaksan ona bişey diyemem ama düz beyazlara günah o paraları vermeye

Çok mantıklı canım biz de içten ütüleyelim teşekkür ederiz Ay o zamanlarda gelcek mi bebişin kıyafetlerini yıkayıp, ütülediğimiz,hastane çantasını yaptığımız zamanlar.. inşallah amin

Tamamdır canım ben sadece zibina yaz için bakıyordum ama atlet mantığıyla bol bol almak gerekecek gibi duruyor, teşekkür ederim
Aynen canım tulum da giyse içine sıcaklık durumuna göre çıtçıtlı atlet giydirirsin ya da uzun kol yarım kol filan. İlk etapta kücük olacaklar e malum bizim giydiğimizin bi kat fazlasını giydirin diyolar yenidoğan döneminde

Düşmesi kalkması konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum sürekli peşinde olmam ama kıyafet olsun yeme içme olsun o konularda dikkat ederim, şimdi de yiyecek konusunda falan epeyi dikkat ediyorum annemler bir şaşırıyor biz tesadüfen büyümüşüz diyorum ben de alerji konusunda da benim çok alerjik ve hassas bir cildim var en ufak bacağım kaşınsın hemen mosmor olur, tirnagimi torpulerken dahi o toza alerjim var ellerim Küçük partiküllü şeyleri sevmiyor sanırım umarım bebisimiz babasına çeker bana çekerse isimiz zor zaten

Evet evet annem de yenidoğan çok üşür dedi ben patik, yelek gerek yok diye düşünüyordum ama kendimiz gibi dusunmememiz gerekiyor demek ki

Kızlar bu arada tetanoz aşısı bana alerji yaptı sanırım. Kolum kocaman kızardı kabardı onu da dün farkettim niye acısı hala geçmedi diye bakarken, bugün biraz azalmış kızarıklık. Ağrısı da biraz daha hafifledi 3. Gündeyim.
Tetanoz kimseyi böyle etkilemedi sanırım benim niye böyle oldu acaba yanlış aşı mı yaptılar diye düşünüyorum buzdolabından çıkardı yaptı orada sizin de öyle mi olmuştu? Keşke kendim alsaydım garanti olurdu

H&m’in çıtçıtlı bodylerini öve öve bitiremiyor herkes, bi tık tuzlu ama en azından bi 3’lü paket alıp denemek istiyorum onun dışında da ebebekten alırım birsürü diye düşündüm
Hm de alt çıtçıtları ayarlanabilir oluyor bebiş biraz büyüyünce çıtçıtı daha uzun tutabiliyorsun bi de zarf gibi olması güzel ama fiyatları sürekli artıyor indirim olursa düşünüyorum ben de ama düz beyazları hm den almam sanırım yine de.Renkliler indirime girerse yaz için düşünebilirim.Ben de beyaz çıtçıtlıları civilden almıştım canım yine zarf yaka yakası ve altı çıtçıtlı giydirmesi kolay kumaşının yumuşaklığı pamuğu da hoşuma gitmişti Ben uzun kollu almışım çoğunu biraz da kısa kollu alırım herhalde

Evet evet annem de yenidoğan çok üşür dedi ben patik, yelek gerek yok diye düşünüyordum ama kendimiz gibi dusunmememiz gerekiyor demek ki
Valla canım ben ilk cocukta kendim gibi düşündüm. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum yani benim çok hassas bi bünyem var uyanır uyanmaz sırtıma bişey giymezsem ya da hırka giymezsem hemen hapşırırım burnum akar şimdi kızımda aynı benim gibi. Bazen düşünüyorum acaba ben kendim gibi alıştrdım diye mi böyle yoksa bünyesi zaten benim gibiydi de boşuna mı suçluluk duyuyorum acaba diye. O yüzden çok kararsızım. İkinciye deneme yanılma yapsam bu sefer hasta olur mu diye çekiniyorum. Karşı komşunun kızı geçen gün yarım kol tişörtle sokaktaydı. Ben benimkine iki kat giydirmiştim aynı gün.

Ben de küçükken sürekli hasta olan bı cocukmusum eşime bakıyorum o da sürekli hasta bizim bebeği baştan soğuk alistirmamiz gerek sanırım da ben de kıyamam yaa yavrukusuma üşür falan giydiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…