Bu da çok mantıklı bi bakış açısıBişey diyimi düz beyaz cıtcıtlıysa hepsi aynısüt lekesi oluyor çıkmıyor türlü bebek leke çıkarıcıları alıyosun bazıları yine çıkmıyor en son çöpe gidiyor e bebekte ucuz olduğu için çöpe atmak koymuyor aynı şey ağız mendiller içinde geçerli hele ek gıdaya geçince o lekeler korkulu rüya çıtçıtlıdansa başka şeyler alırım o markadan
Ya ben yapayım çocuk ağzı var dili yok rahatsız olmasında modundayımAaay bana yazdıkların o kadar normal geldi ki takıntı mi oluyor bunlar ben de takıntılı bı ana mi olcamannemler şimdiden dikkat ettiğim şeyleri görünce biz sizi tesadüfen büyüttük herhalde öyle bu kadar ayrıntı düşünme diyor
Canım gebelikte ona uygun antibiyotik veriliyor.Ben de geçenlerde hastaydım 2 hafta direndim geçmeyip daha da ilerledi sonra antibiyotik kullandım mecburen.Kullanman gerekliyse gebeliğe uygun olanlardan yazıyorlar zaten canımKızlar ben çok boğaz enfeksiyonu geçiriyorum,o kadar kötü ki iki gündür yutkunamıyorum ve bişey yiyemiyorum,aile hekimine gittim çok kötü olmuş dedi antibiyotik yazdı, antibiyotiksiz geçmez dedi ayrıca zararı yok enfeksiyonun daha çok zararı var bebeğe dedi...sizde bu durumu yaşıyan gebeyken antibiyotik kullanan var mı ...
Aay evet harika bir şey sabah sabah iyi geldi banaHahahah girmişsin bataklığaçok zevkli değil mi ama bebişe bişiler almak bak bahsettiğim bodyler bunlar, nude renkleri falan da oluyo bi body için çok şık
Senin sat 12 Ağustos değilmi beklenen adet tarihini değil son adet tarihini baz alırsan daha kolay olur 12 ağustos 12 Ocak 5 ay bitmiş oluyorgenc-anne böyle anlattı
Dün gece yazmıştım da saat epeyi geçti inşallah yanlış anlatmamışımdır kızlarHe tamam canım şimdi anladım
Ha bak atlet gibi değilde renkli kısa kollu yada kış dönemi ayına uygun uzun kollu zıbın filan alacaksan ona bişey diyemem ama düz beyazlara günah o paraları vermeyeBu da çok mantıklı bi bakış açısıdiğer ürünleri daha da pahalı ben en azından bi body’si olsun diye düşündüm sanırım
Çok mantıklı canım biz de içten ütüleyelim teşekkür ederizEtiket olayı bende büyük takıntı şey düşünüyorum hani bizim sürtünce söylüyoruz koparıyoruz filan da bebişler söyleyemez de sürter durur üstünü değiştirene kadar farketmemde filan diyeay bide çorap olayı var bak çorapların iç kısmında ipler varsa onları da keserim genelde desenli çoraplarda oluyor parmağına filan dolanmasın diye bide doktora göre tenine değen özellikle zıbınları iç kısımdan da ütülemek lazım. Ben iç kısımdan ütüleniyordum hiç aklımada gelmemişti ama baktım çocuğun göğüsü kaşınıyor sürekli meğer bebekler özellikle ilk 2 sene vücut yağ oranını dengeleyemezmiş o sebeple özellikle kışın fazla kururmuş ciltleri iyi nemlendirmek, detarjan her nekadar bebeğe özel olsada kalıntıya vs karşın içten de ütülemek gerekirmiş doktor tavsiyesiyle tüm zıbınları içten de ütülüyorum hala
Aynen canım tulum da giyse içine sıcaklık durumuna göre çıtçıtlı atlet giydirirsin ya da uzun kol yarım kol filan. İlk etapta kücük olacaklar e malum bizim giydiğimizin bi kat fazlasını giydirin diyolar yenidoğan dönemindeTamamdır canım ben sadece zibina yaz için bakıyordum ama atlet mantığıyla bol bol almak gerekecek gibi duruyor, teşekkür ederim
Düşmesi kalkması konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum sürekli peşinde olmamYa ben yapayım çocuk ağzı var dili yok rahatsız olmasında modundayımha bak yok soğukmuş yok kışın dondurma yedirilmezmiş aman ince giyinmiş düşmüş kalkmış kirlenmiş falan hiç takmam aşırı rahat olduğum söylenebilir o konularda. Mesela kızım hala düşünce yüzüme bakar ciddi ağlamıyorsa yanına gitmem kendi kalkar oda zaten gerçekten canı acımazsa ağlamaz. Eşim hemen koşar ya bırak düşsün kalksın e üstünü kirletiyor kirletsin onla mi yaşıcak yırtılsın napayım yani filan kızım hiç sıcağıda sevmez mesela. Öyle çikolata bisküvi vermem ama kesinlikle yasaklamam da arada nadir yer onun haricinde kuru ekmek yemeyi sever akşama kadar gidip gelip ekmek kemirir.
Analık zor bazı konularda fazla rahatız bazılarında takıntılı. Birazda mizaca göre galiba
Evet evet annem de yenidoğan çok üşür dedi ben patik, yelek gerek yok diye düşünüyordum ama kendimiz gibi dusunmememiz gerekiyor demek kiAynen canım tulum da giyse içine sıcaklık durumuna göre çıtçıtlı atlet giydirirsin ya da uzun kol yarım kol filan. İlk etapta kücük olacaklar e malum bizim giydiğimizin bi kat fazlasını giydirin diyolar yenidoğan döneminde
6. Aya selamün aleyküm
Hm de alt çıtçıtları ayarlanabilir oluyor bebiş biraz büyüyünce çıtçıtı daha uzun tutabiliyorsun bi de zarf gibi olması güzel ama fiyatları sürekli artıyor indirim olursa düşünüyorum ben de ama düz beyazları hm den almam sanırım yine de.Renkliler indirime girerse yaz için düşünebilirim.Ben de beyaz çıtçıtlıları civilden almıştım canım yine zarf yaka yakası ve altı çıtçıtlı giydirmesi kolay kumaşının yumuşaklığı pamuğu da hoşuma gitmiştiH&m’in çıtçıtlı bodylerini öve öve bitiremiyor herkes, bi tık tuzlu ama en azından bi 3’lü paket alıp denemek istiyorum onun dışında da ebebekten alırım birsürü diye düşündüm
Valla canım ben ilk cocukta kendim gibi düşündüm. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum yani benim çok hassas bi bünyem var uyanır uyanmaz sırtıma bişey giymezsem ya da hırka giymezsem hemen hapşırırım burnum akar şimdi kızımda aynı benim gibi. Bazen düşünüyorum acaba ben kendim gibi alıştrdım diye mi böyle yoksa bünyesi zaten benim gibiydi de boşuna mı suçluluk duyuyorum acaba diye. O yüzden çok kararsızım. İkinciye deneme yanılma yapsam bu sefer hasta olur mu diye çekiniyorum. Karşı komşunun kızı geçen gün yarım kol tişörtle sokaktaydı. Ben benimkine iki kat giydirmiştim aynı gün.Evet evet annem de yenidoğan çok üşür dedi ben patik, yelek gerek yok diye düşünüyordum ama kendimiz gibi dusunmememiz gerekiyor demek ki
Canım bu arada 5 li setlere baktım hiç zıbın yok hakikaten ben hep ayrı mı aldım acaba hiç hatırlamıyorum daEvet evet annem de yenidoğan çok üşür dedi ben patik, yelek gerek yok diye düşünüyordum ama kendimiz gibi dusunmememiz gerekiyor demek ki
Ben de küçükken sürekli hasta olan bı cocukmusumValla canım ben ilk cocukta kendim gibi düşündüm. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum yani benim çok hassas bi bünyem var uyanır uyanmaz sırtıma bişey giymezsem ya da hırka giymezsem hemen hapşırırım burnum akar şimdi kızımda aynı benim gibi. Bazen düşünüyorum acaba ben kendim gibi alıştrdım diye mi böyle yoksa bünyesi zaten benim gibiydi de boşuna mı suçluluk duyuyorum acaba diye. O yüzden çok kararsızım. İkinciye deneme yanılma yapsam bu sefer hasta olur mu diye çekiniyorum. Karşı komşunun kızı geçen gün yarım kol tişörtle sokaktaydı. Ben benimkine iki kat giydirmiştim aynı gün.
Setlerde olmayinca asla zıbın giydirecegimi düşünmemisim galibaCanım bu arada 5 li setlere baktım hiç zıbın yok hakikaten ben hep ayrı mı aldım acaba hiç hatırlamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?