2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bende 1 haftadır gündüz uyuma gece uyuyamama sürekli uyanma problemi başladı sizde böyle bi durum var mi

Mantıklı bir düşünce acaba eskiden vardı da sonradan mı zıbını 5 li takımdan çıkardılar naptılar ya da ben hep 10 lu mu aldım öyle de olabilir
10lu olunca içinde ağzı mendili battaniye vs var bende de onlar var diye almadım az kalsın zibinsiz kalacaktı yavrucak iyi ki sormusum

Zaten tetanoz yaptirasim yoktu pek beni ikna ediyorsun

10lu olunca içinde ağzı mendili battaniye vs var bende de onlar var diye almadım az kalsın zibinsiz kalacaktı yavrucak iyi ki sormusum

Bende bu citcitli bodylerden almıştım beğendiğim icin birde yenidogan tulum aldım sırf ayağında 2 kulak var diye

Canım ben de salı günü yaptırdım üzerine yatınca ağrı oluyor diğer tarafıma yatmaya çalışıyorum.Ama kızarıklık kaşıntı da aşıdan oluyor diye biliyorum ben de olmadı ama oladabilirdi bikaç gün daha bekle azalmazsa geçmezse sorarsın doktora

Benim attığım daha uygun o zaman aslında bunun nude renklerinden alıp sıcak/ılık havada sadece onu giydirebiliriz içerde kalmaz hep

Aay çok tatlislaar sağlıkla giysin minnoş
Amin canım inşallah benimde ilk aldığım zibin olmuş annemde diyor ki niye uzun kollu aldın dedim çok beğendiğim için aldım hani cocuk giyer mi giymez mi düşünmedim dedim şaşırıyor insanlar napiyim ilk çocuğumuz olunca heves ediyor insan

Ay sen böyle diyince bana da bi heves geldi daha hiç bişey de almadım bende detaylıdan sonra alışverişe başlayım artık alıp koyması bile hoşuna gidiyor insanın
inşallah alerjik bebekler olmazlar süt ürünlerine alerjisi olanda çıkıyor teni hassas olanda. Şöyle rahat rahat emzirip büyütelim inşallah yeme içmeye bi kendime dikkat etmiyorum ya kızımda da ek gıdada 12 aya kadar özel yaptım yedirdim filan sonra Allah ne verdiyse ben ne yiyosam o hala bi bakla yasak bide patlıcan ve çilek onlar 24 ay sonrası dedi doktor onun haricinde herşey yiyor sen böyle söyleyince annene hak verdim
ben ilk gebelikte Sağlıkocağı aşısı yaptırmıştım dediğin gibi dolaptan çıkarıp yapmıştı bi sıkıntı yaşamadım yanlış aşı yapmamışlardır heralde yani yapmamış olsunlar bi zahmet oğlunda hatırlıyomusun aynı şeyi yaşamışmıydın

Evet evet hm’den daha renkli tek başına da giydirebileceğim şeyler alacağım bu fikir benim de kafama yattı bende de nedense 8 tane uzun kollu 3-6 ay çıtçıtlı olmuş giyebilecek mi acaba saçma bi tarihe denk geliyor

Oğlumda ilk dozda hiç acımamıştı bile ikinci dozda iki gün ağrımıştı ama böyle kızarmamıştı. Vücudum hassas zaten ondan olmuş olabilir diye düşünmek istiyorum, yanlış aşı olsa başka şeyler de olurdu heralde ay neyse düşünmeyeyim yarına tamamen yok olur inşallah

Ozaman belki hemşirenin elinin sertliğinden diye umarak inşallah yarına geçmiş olur

benimde yatağın mobilyası ayaklı yerden yüksek ve yatağın kendisi de yüksek bende onu düşünüyorum gerçi tam yanıma koyabilir miyim bu yatakları bilemiyorum boyutundan ötürü sığmayabilir, güle güle kullanın inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…