2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Normal zamanda bir ağrım yok aslında görüntü olarak ya da tartıda da bir degisiklik yok, ama uyurken ya da TV izlerken hep sola yatınca bacak isyan etti
Benim varisim var sol bacağımda bir de bel fıtığım var. O yüzden normalde de bacak arama yastık koyup yatıyordum ve sol bacağımı genelde üste koyuyordum bir de altına yastık koyuyordum yüksekte olunca daha az ağrıyordu. Ama şimdi ben de sola yatmaya ağırlık veriyorum sol bacağım aşırı ağrıyor her gün eşime ovduruyorum. Banu çiftçi sırf üstü yatmayın, sağa da yatılabilir diyordu.
Ay ilk hamilelikte hep sola yatıcam diye uğraşmıştım senin gibi doğum sonrası da dikişlerden dolayı doktor yine soluna yat 1 ay dedi. Normale dönünce bir daha soluma dönmemiştim uzun bir süre sol bacağım ondan varis oldu belki de üzerine yata yata

Yaa bir de bilinçaltına girince galiba gece sürekli uyaniyorum sola mi yatiyorum diye artık TV izlerken sağ tarafa yaticam yoksa bacakta büyük problemler olacak daha 4 ay var

Bütün ağırlık sola binmiş yani sürekli orda bi yük düşünsene hemde hamileyken vücut ağırlığımız artıyor. Benimde son aylarımda sol kemiklerim çürümüş gibi hissediyordum. Doğumdan sonra istediğim tarafa yattım ohh be dünya varmış dedim

Aynen canım öyle yaparsın, öteki türlü çok zor olur daha önümüzde kaç ay var malum.. hem sürekli olarak sağa yatmıycaz o riskli durum dedikleri hep sağa yatanlar içindir
Belki de öyledir, ne bileyim öyle rahim kalbe giden damara baskı yapar kalp sorunları olur vs gibi okudum korktum açıkçası ama böyle de bacağıma bir şeyler olacak en iyisi en azından uyanık olarak uzandigim süreçlerde sağa yatmak olcak sanırım

Kızlar bu arada 21+1 deyim. 1.5 kilo tek almışım. Normalde sorun etmem de ilk cocukta sadece ilk 3 ayda bile 2-3 kilo almıştım. 20+2 de detaylıda doktor bebeğin 320 gram olduğunu ve haftasıyla uyumlu olduğunu söylemişti. Maşallah diyeyim topikte hep bebişler haftasına göre gramı yüksekti. Benimki normal mi sizce. Oğluşum zayıf mı kalıyor acaba ?

Hamileyken en çok özlenen rahat yatmak sanırm bende artık rahat yatamıyorum karnım baya büyüdü gören 5 aylık olduğuna inanmıyor 6 7 aylık gibi diyolar iç karnım geniş değil o yüzden hemen çıkıyor karnım içinde top var gibi.
Hal böyle olunca yatarken sürekli sağa sola dönen ben operasyonla dönüyorum

Yerin varsa cok iyi olur ama ben lojmanda oturuyorum ınankı normal yer sılme kovam bıle basıma bela oluyor heryer heryerde gibi bi algı var malesef mecbur katlanır alıcam
Anladım canım benim banyodaki lavabo altını yüksek yapmışlar vileda kovası giriyor ondan onun yanına koycam yoksa benim evde de yer yok

Canım öyle düşünme doktorun iyi kilosu dediyse iyidir

benim karnım minnak olmasına rağmen dönmekte zorlanıyorm seni hiç düşünemiyorum canım salaş sweatler giyiyorum genelde. Kimse anlamıyor bile hamile olduğumu

Benim kızım 20+5 te 350 grammış canım oğlanda 19+5 te gittim en son 320 gram. Bence normal aralıktalar ne tosuncuk ne zayıflar

Kızlar sabahtan beri sağ kasığıma batma hissi var sürekli. aynı durumu yaşayan varmı?

Daha dün bu konuyla ilgili okudum :) bence endişelenmene gerek yok canım, bebek haftasıyla uyumluysa yeterince besleniyordur zaten, her aldığımız kilo bebise gitmiyor ne yazık ki bir de onları vereceğiz

Eklentiler

• IMG_20240108_135227.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 39
Benim kızım 20+5 te 350 grammış canım oğlanda 19+5 te gittim en son 320 gram. Bence normal aralıktalar ne tosuncuk ne zayıflar
Ayy bak benim oğlandan bi tane daha varmış neyse azcık rahatladım maşallah kızçen daha iyiymiş bu konuda erkek bebişler normalde kızlardan boy ve kg olarak daha önde olurlar ya hani

Daha dün bu konuyla ilgili okudum :) bence endişelenmene gerek yok canım, bebek haftasıyla uyumluysa yeterince besleniyordur zaten, her aldığımız kilo bebise gitmiyor ne yazık ki bir de onları vereceğiz
Ayy ama bak diyo ki annenin yetersiz aldığı kilo ile düşük kiloda doğum ilişkisi doğruymuş. Ben 5 bu hafta 5 ayı bitiriyorum. Ve sadece 1.5 kilo almışım. Bu da biraz fazla az değil mi sence zaten gebelikten önce kilo olarakta normal kilodaydım

Ama sonraki paragrafta da diyor ki en fazla etkisi 500gram, anneyi daha çok etkiliyor diyor kilo durumu :) bence endişelenecek hiç bir durum yok benim de 20+2de 337 grammis bebiş, gayet kilosu yerinde seninkinin de, kendin de kilo almamissin miis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…