2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Haftasıyla uyumlu dedi kuzum. Ben şey düşündüm ben az kilo aldım ya hani. Acaba herşeyden daha çok yesem bebeğimde ona göre mi ilerler gelişimi kilosu vs
Zannetmiyorum onla ilgisi olduğunu canım, kıyasta yapmamak lazım kimi bebiş 3800 kg doğar kimisi 2800 3000 doğar. Benim mesela karnımı görem tosuncuk doğuracam sanır ama kızlarım birisi 3250 birisi 3200 doğdu bundada kaç çıkar bilmiyorum ama öyle tosuncuk olmuyor benim bebeler onu biliyorum tosuncuk olan benim

Perinatoloji ayın 23 üne randevu vermişti o ara yine sorarım bebeğin kilo durumunu. Sizinkilere yakınmış esasında. Yine de max 500 gram fazla da olsa alsın isterim ama doğum kilosu önemli çünkü doğumdan sonra da genelde gelişimi ona göre ilerliyor

Ahahsha ama kızlarının doğum kilosu iyiymiş senin canım. Mesela ben çok dikkat etmiştim yememe içmeme balık, kaşar, ceviz muz sağlıklı ne varsa yiyodum ama kızımın doğum kilosu 2850 boyu 48 cm idi. Kendim de 12 kg almıştım

Önemli olan kaliteli beslenebilmek, hareketliysen zaten yakiyorsundur, proteinini eksik etmek sağlıklı beslen sıkıntı olmaz bence yeğenim de çok kilolu doğmadı ama gayet hızlı toparladi, zayıf bebislerin daha çabuk kilo aldığını duymuştum ben de

Biraz genetik meselesi bence canım takılma kilosuna sağlıklı olsunlar yeter
Benimde kontrolüm 16 Ocak Salı bakalım hiç söylemedi henüz kilosu vs. 22 haftalık olucaz ozamana

Ben 6 kilo aldım ama benim bebiş de kilo olarak diğerlerine göre düşük canım. O ozgeeeee1 geçen fazla söylemişim 437 gr yazıyor kağıtta ben 470 demiştim

genc-anne 21+1 de 437 gr gelmiş canım, 2 hafta öncesinde de 300 gr demişti doktor. Hemen hemen aynı gibi bizim, dert etme sen. Eğer beslenmen normalse bir şeylerden kısmıyorsan sorun yoktur.

Haftaici olunca mecbur akşam aldım
Vay be bende o tarihe alabilirdim birde geçen akşam gittim erken gitmişim birde bekle bekle mahvolmustum bu seferde sabahın köründe gideyim bir şey değişecek mi denemek için geçen seferki aldığım saate alsaydım demek ki denk gelecekmisiz
Benimde yarın üniversitede perinatoloji kontrol randevum var bakalım ne diyecek kendi doktorum murat hoca yüzde 99.9 bir şey çıkmaz dedi

Kızlaaaaaaaaaaar
Migros sanalda indirim var indirim kovalıyordum zaten ilk bezini aldım e bebekte 600 TL idi fiyatı indirim illa denk gelir dedim buldum valla ıslak mendilden de 6 tane aldım fiyatı baya iyi pamukla silerim diyen anneler var tabi ama ben ıslak mendil kullanırım valla bol bol dursun

Eklentiler

• DA759587-C0DC-491C-BDA0-0F2D88081A2D.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 64
Aay hadi güzel haberlerle gel inşallah
Şimdi erken gidiyorsun ya şeker testi yapılır belki aç gidersen, Dr bana şeker tarama zamanı gelmiş derse haftasonu tekrar gidicem

Ee bak demek genetik faktörler daha çok etkiliyormuş kendi tezini kendin çürütmüş oldun ben de oğlumda çok dikkat ettim güzel beslendim 3700 gr 54 cm doğdu. Ama sonrasında epey zayıfladı emmedi ben de mama vermek istemedim falan 3 kiloya kadar düşmüştü dediğin gibi ne kadar kilolu doğsa o kadar iyi aslında. Sonrasında zayıflayabiliyorlar.
Bu sefer ise temel gıdaları yiyemiyorum pek maalesef balık kaşar muz ceviz yumurta hiçbirini düzgünce yemiyorum içim almıyor ben de geçen yazmıştım, benim yüzümden abisine göre daha zayıf ve kısa olursa üzülücem diye

Aay hadi güzel haberlerle gel inşallah
Şimdi erken gidiyorsun ya şeker testi yapılır belki aç gidersen, Dr bana şeker tarama zamanı gelmiş derse haftasonu tekrar gidicem
Amin inşallah canim evet yapılabilir ben tetanozuda yaptırmadim bakalım ne diyecek bana inşallah güzel haberler alırız canım çok az kalmış

ben de bugün test vermeye çalışıcam,domuz gribinden şüpheleniyorum açıkçası,ama gece sıcak su torbasıyla uyumak iyi geldi düne göre daha iyiyim kuzu sen nasıl oldun?
Bana da dün içtiğim nane limon iyi geldi canım açıldım biraz ama boğaz ağrısı başladı şimdi de yutkunurken zorlanıyorum ona da ballı ıhlamur yapıp içeceğim. Hasta arkadaşımda domuz gribi belirtilerini atmış domuz gribiyiz diye. Bakalım test sonucun ne diyecek bize canım.

Ayy bak benim oğlandan bi tane daha varmış neyse azcık rahatladım maşallah kızçen daha iyiymiş bu konuda erkek bebişler normalde kızlardan boy ve kg olarak daha önde olurlar ya hani
Amaaan boşver hepsi sonunda ortayı buluyor tosuncuk olmasalarda haftalarıyla uyumlular ya o yüzden hiç takmıyorum ben
Aynı şey mi bilmiyorum ama sabah sol kasığımda sancı ile uyandım. Gaz sancısıymış, ayağımı sıcak tutunca geçti
bende baya çorap filan giydim sıcak tutuyorum ama tek taraflı sürekli batma var iki yönlü olsa üşüttüm mü dicem
genc-anne eee bak genel olarak bu aralıktayız işte sıkıntı yapacak ne var
Bende vajinada sağ tarafımdan batma hissi var hatta bişey saplanıyo gibi acıyor bildiğin. Yürürken daha cok acıyo. Dinleniyorum simdi.
evet evet ya bugün sürekli var geçmiyorda hiç anlamadım bi ara golden-snitch batmayla alakalı sıkıntı yazmıştı sanırım ama göbek deliği kısmımıydı acaba o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…