2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Zaten tosuncuk olsalar şimdi bu seferde acaba şeker mi var çocuk niye kilolu şöyle böyle diye düşünecektik hiç rahata eremiyoruz
güzel haberlerle gel canım
bez ne kadar canım fiyatını göremedim?
Islak mendil kuzuma bende unibaby kullanıyorum şimdi bebişede aynı markayı kullancam trendyoldan 18li yada 24lü sipariş veriyorum adet fiyatı 55krş filan geliyor. Başlangıç için biraz fazla olabilir gerçi ama dik konumda veya kapağı aşağı vererek stoklardan kuruma olmuyor

Bez 400 TL kuzum ıslak mendilde 57 kuruşa falan geliyor yenidoğan numarası

Benim göbek deliği kısmında olmustu bir ara, epeyidir kasıkta bir şey hissetmiyorum ama 2-3 hafta önce yazdiysam hatırlayamadım kasıkta miydi diye, dün ben de yatağa yerleşirken gobegimde elektrik çarpar gibi çok ilginç bir şey oldu çubuk gibi bir şey kırılmış gibi değişik bir histi çok korktum ama bebiş hareket edince rahatladım. Bence batmalar durdurmayacak şekilde olmadığı sürece sorun yoktur diye düşünüyorum şu ara benim böyle şeyleri test etme olayım bebişin hareketi, farklı endişelendiren bir şey olduğunda bebisin hareketine bakıyorum varsa tamam endişeye gerek yok diyorum fazla panik olmamız da iyi değil ama büyük bir durum hissediliyorsa doktora başvurulması gerek tabii

Bebişin popisi primaya alışır diye korkup almıyorum Prima indirim bulamazsak epeyi pahalı oluyor

Yok canım o olay kızımda geçerli olmamıştı. Bir de ben Previadan dolayı artık eskisi gibi hareketli değilim maalesef bu zamana kadar hareketliydim sürekli belkide o yüzden 1.5 kiloda kalabilmiştim

Yok canım o olay kızımda geçerli olmamıştı. Bir de ben Previadan dolayı artık eskisi gibi hareketli değilim maalesef bu zamana kadar hareketliydim sürekli belkide o yüzden 1.5 kiloda kalabilmiştim
Bende hiç hareket yok canım hep masa basindayim günde en fazla 1000 adım atiyorumdur haftaici. Tatlı yemeye başladım o yüzden kilo almaya başladım sanırım ben de 24. Haftadayim 3,5 kilo aldım toplam

Bebişin popisi primaya alışır diye korkup almıyorum Prima indirim bulamazsak epeyi pahalı oluyor
Bunun kavgasını bir tur eşim ve kaynanamla yaptık annem beni 30 yıl önce primayla büyütmüş zahmet olmazsa 1 tanecik torununuza alın dedim ses kesildi ben 1 numara 1 tane aldım kaynanam 2 numara 2 tane almış internette yazan adetlere göre stokluyoruz

Bende hiç hareket yok canım hep masa basindayim günde en fazla 1000 adım atiyorumdur haftaici. Tatlı yemeye başladım o yüzden kilo almaya başladım sanırım ben de 24. Haftadayim 3,5 kilo aldım toplam
Maşallah canım sende masa başı çalışmana genel olarak evde olmana ve tatlıya rağmen az almışsın

Hahaha böyle böyle depolanirsa tamam zaten

Maşallah canım sende masa başı çalışmana genel olarak evde olmana ve tatlıya rağmen az almışsın
Sen de takılma bence ne güzel kilo almamissin, Instagram'da 7-8.aylardaydi galiba birinin hiç kilo almadığını gördüm doktoru da hiçbir problem olmadığını söylemiş bebeği de gayet sağlıklı, doktorlar problem yok diyorsa hiç takılma sen de

Biraz genetik meselesi bence canım takılma kilosuna sağlıklı olsunlar yeter
Benimde kontrolüm 16 Ocak Salı bakalım hiç söylemedi henüz kilosu vs. 22 haftalık olucaz ozamana
Aynen canım sağlıklı olsun sıhhatli doğsun bende işte annelik iç güdüsü gereksiz takmışım diğer arkadaşların bebiklerle hemen hemen aynı gramlardaymış . Sen detaylıya gitmiştin dimi.

Valla biraz takmıştım ama sizinkilerin gramına bakınca çok ta üzülcek bisey yokmuş cidden. Bazen böyle annelik duygusuyla şeedebiliyoruz malum yine de dikkat edip kilo aldıracak şeyler yemeye çalışcam bende senin gibiyim ilk cocuktaki gibi fazla dikkat edemiyorum balık ceviz kaşar doğru düzgün yemiyorum hatta balık hiç yiyemiyorum. Bi tek süt ürünleri ve muz
Amin inşallah canim evet yapılabilir ben tetanozuda yaptırmadim bakalım ne diyecek bana inşallah güzel haberler alırız canım çok az kalmış
Canım geçen gün bu tetanoz konusunda neden yaptırmadığımı sormuştun ve sanırsam cevap vermemiştim yazını okurken öyle hatırladım şuan kusura bakma cvp verememişsem.. 27 haftalık için tek doz aşı yaparız demişti hemşiremiz. Hala kararsızım. Ben pandemi dönemi ve sonrasındaki aşılara karşı çok şüpheli bakıyorum ne yazıkki. Hatta eşimle ben covidi ikişer doz olduk ona bile pişmanım. O aşılardan beridir hep hasta ve halsiziz. İçerikleri paylaşılmadığı sürece bütün aşılara karşı bende şüphe oluştu. O yüzden hala tetanoz yapıp yapmamakta karar veremedim ( not: kızım 8 yaşına girecek onun döneminde böyle şüpheler oluşacak hiçbir şey görmedik yaşamadık , aşı vs herşeyi yaptırmıştım bana da kızıma da)

Aynen canım sağlıklı olsun sıhhatli doğsun bende işte annelik iç güdüsü gereksiz takmışım diğer arkadaşların bebiklerle hemen hemen aynı gramlardaymış . Sen detaylıya gitmiştin dimi.
Yok canım girmedim. Ben bebeğim 11 haftalıkken umreye gittim o zamanlar randevumu almam gerekiyormuş bilmiyordum döndüğümde 15 haftalıktı 4 hastaneye sordum hepsi dolu maalesef o yüzden giremicem. Özellerde biraz pahalı geldi. İlk kızımdada girmemiştim elhamdulillah bi sıkıntı olmadı bundada Allah’a emanet nasip girmeyi istiyordum ama olmadı vardır bir hayır inşaAllah diyorum

Üçün beşin lafı olmaz ya 470 ortalama rakamdı zaten, altında veya üstünde olması gayet normal bence

Kızlar özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben bugün banyoda aşağıları göremedim ilk kez göbeğimden, yarım kaldı işim. Oturup ağlıcam resmen. Daha yolun yarısında böyle olmamalıydı gibi hissettim

Demekki sana bogmacali olandan yapacak canım.. Ne bileyim benimde içim bir rahat etmiyor annelik içgüdüsü mu harbiden bir şey mi olacak bilmiyorum.. önceden başıma gelecekleri hissederim ben içime doğar içim bir türlü istemiyor kimseyide inandiramiyorum bu duruma

Normalde lazere gidiyordum malesef gebe kalınca gidemedim ben ama hala alabiliyorum

Ben de artık göremiyorum. Kuaför olayına bir türlü sıcak bakamadım yarım yamalak oluyor hep ben 6. aydan sonra kuaföre giderim mecbur

Ayyy beni de aradılar açmadım eşimi aramış ebe perşembe tetanoz için kesin gelsin demiş. Aşılar konusunda aynı fikirdeyim. Asla güvenim yok hiçbirine artık. Ama bunu yaptırmak zorundayım inşallah çok sıkıntılı geçmez zaten iğne görünce kusuyorum ben normalde bakalım şimdiden başladı stres bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…