- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ben de bu hafta fark ettim zorlandıgimi, biraz yarım oluyorKızlar özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben bugün banyoda aşağıları göremedim ilk kez göbeğimden, yarım kaldı işim. Oturup ağlıcam resmen. Daha yolun yarısında böyle olmamalıydı gibi hissettim
Ben bayadır göremiyorumKızlar özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben bugün banyoda aşağıları göremedim ilk kez göbeğimden, yarım kaldı işim. Oturup ağlıcam resmen. Daha yolun yarısında böyle olmamalıydı gibi hissettim
Yaa benim lazerli yerlerde de çıkmaya başladıBen bayadır göremiyorumlazerliydi benim zaten ama tamamen bitmemişti, iki haftada bir falan jilet yapıyorum tek tük çıkan tüylere göz kararı görmeden
Bez 400 TL kuzum ıslak mendilde 57 kuruşa falan geliyor yenidoğan numarası
Bez fiyatıda iyiymiş canım. E bebekten bez ıslak mendil alınmaz ya. Zaten beden büyüdükçe paketin içindeki bez adeti azalıyor fiyat artıyor. Yakın zamanda e bebekte 1 numara beze bakmadım ama 4 numara Prima premium care 46 adet 419 tl di bi kaç ay önce zorunluluktan 1 paket almıştım. Genelde trendyoldan alıyorum ben. Şimdi ikinci bebişte açıkçası Prima düşünmüyorum fazla uçuk fiyat0,64 krş muş adet fiyatı kuzum şimdi baktım e bebekte bu ürün 40 küsür liraydı
Bence bende enfeksiyon var akıntıda genelinden fazla çünkü neyse perşembe de üniversiteye rutin kontrol var kan idrar veririm çıkar varsaBenim göbek deliği kısmında olmustu bir ara, epeyidir kasıkta bir şey hissetmiyorum ama 2-3 hafta önce yazdiysam hatırlayamadım kasıkta miydi diye, dün ben de yatağa yerleşirken gobegimde elektrik çarpar gibi çok ilginç bir şey oldu çubuk gibi bir şey kırılmış gibi değişik bir histi çok korktum ama bebiş hareket edince rahatladım. Bence batmalar durdurmayacak şekilde olmadığı sürece sorun yoktur diye düşünüyorum şu ara benim böyle şeyleri test etme olayım bebişin hareketi, farklı endişelendiren bir şey olduğunda bebisin hareketine bakıyorum varsa tamam endişeye gerek yok diyorumfazla panik olmamız da iyi değil ama büyük bir durum hissediliyorsa doktora başvurulması gerek tabii
Aay inşallah enfeksiyon değildirBence bende enfeksiyon var akıntıda genelinden fazla çünkü neyse perşembe de üniversiteye rutin kontrol var kan idrar veririm çıkar varsa
İyi yapmışsın valla benim annem Amerikan bezi kullanmış bana hazır bez lükstü ozaman nerden bulcaz diyodu o sebeple ben hiç ona dayanarak savunmada bulunamamıştımBunun kavgasını bir tur eşim ve kaynanamla yaptıkannem beni 30 yıl önce primayla büyütmüş zahmet olmazsa 1 tanecik torununuza alın dedim ses kesildi ben 1 numara 1 tane aldım kaynanam 2 numara 2 tane almış internette yazan adetlere göre stokluyoruz
Valla geçen ay dedim heralde bu ay kendime son yapışım sonra göremicem ki Şuan göremiyorum. Kuaföre gitcem biraz daha çıkınca mecburKızlar özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben bugün banyoda aşağıları göremedim ilk kez göbeğimden, yarım kaldı işim. Oturup ağlıcam resmen. Daha yolun yarısında böyle olmamalıydı gibi hissettim
Benim ilk o yüzden prima çukuruna düşüyorumBez fiyatıda iyiymiş canım. E bebekten bez ıslak mendil alınmaz ya. Zaten beden büyüdükçe paketin içindeki bez adeti azalıyor fiyat artıyor. Yakın zamanda e bebekte 1 numara beze bakmadım ama 4 numara Prima premium care 46 adet 419 tl di bi kaç ay önce zorunluluktan 1 paket almıştım. Genelde trendyoldan alıyorum ben. Şimdi ikinci bebişte açıkçası Prima düşünmüyorum fazla uçuk fiyat
Ay aynen böyle şu sıralar altıma yapmışım gibi baya ıslak rahatsızlık verici. Enfeksiyon değildir inşallah ta eğer öyleyse de bi ilaç alırım en azından hiç müdehale edilmemekten iyidir diyorumAay inşallah enfeksiyon değildirbenim de akıntı bazen çok oluyor bazen altıma yapmışım gibi oluyor ıslak oluyor camasirim bazen de beyaz krem gibi oluyor neye göre artıp azalıyor anlamadım ama
Evet evet enfeksiyon önemli iyi düşünmüşsun canım, sorun yoksa da en azından için rahatlarAy aynen böyle şu sıralar altıma yapmışım gibi baya ıslak rahatsızlık verici. Enfeksiyon değildir inşallah ta eğer öyleyse de bi ilaç alırım en azından hiç müdehale edilmemekten iyidir diyorum
Bebeğin kilosuna göre değişiyor ama normal aralıkta doğan bi bebeğe 1 numara çokta fazla kullanılmıyor 2 numara daha fazla gidiyor. Ben 1-2 ve 3 numaradan stoklamıştım 1 numarayı 3 paket almışım oda az geldi bi kaç paket daha aldık sonra. Aslında 1 numaranın yetmeme sebebi çıkan çişli bez sayısına bakmamız. O sebeple çok değiştiriliyor. Yoksa Prima baya dayanıklı sızdırma yapmıyor. Ama bebeğin doyduğunu anlamak için günlük çıkan bez miktarı önemli olduğundan bol değişim yapılıyor sürekli kontrol ediliyorBenim ilk o yüzden prima çukuruna düşüyorumhangi bezden kaç adet gidiyor peki herkes farklı yazmış emin olamadım
Ne güzel tadını çıkar bugünlerinNormalde lazere gidiyordum malesef gebe kalınca gidemedim ben ama hala alabiliyorum
Aslında ağdayla çok güzel alıyolar tertemiz oluyo ama jilete alıştığım için çok acıyo hamilelikte ekstra acır çok korkuyorum. Yine de dediğin gibi 6’dan sonra kuaför şart olacak 2-3 sefer giderim ayda bir çıkıyo zaten ağda oluncaBen de artık göremiyorum. Kuaför olayına bir türlü sıcak bakamadım yarım yamalak oluyor hepben 6. aydan sonra kuaföre giderim mecbur
Devlette zaten maximum 2 hafta öncesinden randevu alabiliyorsun canım. Randevu açılmamaz cünkü daha öncesine. Bugün açılan randevular bundan 15 gün sonrasına oluyor. Sen acaba ikili dönemi yapılan detaylıdan mı bahsettin. Ben 20-24 hafta arası olan için sormuştum ama için rahatsa sorun değil canım. Ben iyiki gitmişim diyorum yoksa Plasenta Previa olduğumu bilmeyecektim.Yok canım girmedim. Ben bebeğim 11 haftalıkken umreye gittim o zamanlar randevumu almam gerekiyormuş bilmiyordum döndüğümde 15 haftalıktı 4 hastaneye sordum hepsi dolu maalesef o yüzden giremicem. Özellerde biraz pahalı geldi. İlk kızımdada girmemiştim elhamdulillah bi sıkıntı olmadı bundada Allah’a emanet nasip girmeyi istiyordum ama olmadı vardır bir hayır inşaAllah diyorum
Boğmacalı diye bahsetmedi değil kuzum, Zaten gebeyken tetanoz iki doz oluyor ya hani bana sadece tek dozu yetiyormuş daha önce kızıma gebeyken iki doz olmuştum diye.. Sen hislerine güven bence canım. İnsanın bazen içine doğuyor bazı şeyler. Kanıtlayamadığı için de kimseyi inandıramiyor.Demekki sana bogmacali olandan yapacak canım.. Ne bileyim benimde içim bir rahat etmiyor annelik içgüdüsü mu harbiden bir şey mi olacak bilmiyorum.. önceden başıma gelecekleri hissederim ben içime doğar içim bir türlü istemiyor kimseyide inandiramiyorum bu duruma
İnşallah zorlanmazsın canım. Anne olmak o kadar zor ki. Mesela aniden ameliyata alınan onlarca insan var onlarda nasıl ilerliyor prosedür? Tetanoz olmamış nice insan var.. ayrıca Onca tepkiye rağmen Bize içeriğini açıklamayıp bütün aşıları bebeğimize sorgusuz sualsiz yaptırmamız bekleniyor. Eski aşılara güvenim var ama şimdiki dünya düzeni ve duyduğum gördüğüm şeylerden sonra güvenim çok sarsıldı. Herşeyi genetiğe, tv tablete vs bağlayıp susturuyolar. Bizzat yeğenimin aşı sonrası komple değişmesi bizi derinden sarstıAyyy beni de aradılar açmadım eşimi aramış ebe perşembe tetanoz için kesin gelsin demiş. Aşılar konusunda aynı fikirdeyim. Asla güvenim yok hiçbirine artık. Ama bunu yaptırmak zorundayım inşallah çok sıkıntılı geçmez zaten iğne görünce kusuyorum ben normalde bakalım şimdiden başladı stres bana
Ay beni afakanlar basıyoBen de bu hafta fark ettim zorlandıgimi, biraz yarım oluyorbir kaç aya ne yapcam bilmiyorum
Benimki hiç öyle tek tük değil keşke öyle olsaydıBen bayadır göremiyorumlazerliydi benim zaten ama tamamen bitmemişti, iki haftada bir falan jilet yapıyorum tek tük çıkan tüylere göz kararı görmeden
Jiletten ağdaya geçiş anamızı ağlatmıcak mıİyi yapmışsın valla benim annem Amerikan bezi kullanmış bana hazır bez lükstü ozaman nerden bulcaz diyodu o sebeple ben hiç ona dayanarak savunmada bulunamamıştımama Prima olsunda dememiştim zaten eşim istedi şimdi pişman
Valla geçen ay dedim heralde bu ay kendime son yapışım sonra göremicem ki Şuan göremiyorum. Kuaföre gitcem biraz daha çıkınca mecbur
Yaa ben kuaför olayına da girmek istemiyorum ama bilmiyorum bu süreçte nasıl olurAy beni afakanlar basıyosinirlerim bozuldu
Eşi yapanlar vardı burda, ben yaptırabilir miyim bilmiyorum sen bi düşünYaa ben kuaför olayına da girmek istemiyorum ama bilmiyorum bu süreçte nasıl olur
Yok ayrıntılı için yazdım bende. Bilmiyorum Ankara’da yaşıyorum ve 2 şehir hastanesi de en geç 12 13 haftalıkken alman lazımdı dedi.Devlette zaten maximum 2 hafta öncesinden randevu alabiliyorsun canım. Randevu açılmamaz cünkü daha öncesine. Bugün açılan randevular bundan 15 gün sonrasına oluyor. Sen acaba ikili dönemi yapılan detaylıdan mı bahsettin. Ben 20-24 hafta arası olan için sormuştum ama için rahatsa sorun değil canım. Ben iyiki gitmişim diyorum yoksa Plasenta Previa olduğumu bilmeyecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?