2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de bu hafta fark ettim zorlandıgimi, biraz yarım oluyor bir kaç aya ne yapcam bilmiyorum

Ben bayadır göremiyorum lazerliydi benim zaten ama tamamen bitmemişti, iki haftada bir falan jilet yapıyorum tek tük çıkan tüylere göz kararı görmeden

Ben bayadır göremiyorum lazerliydi benim zaten ama tamamen bitmemişti, iki haftada bir falan jilet yapıyorum tek tük çıkan tüylere göz kararı görmeden
Yaa benim lazerli yerlerde de çıkmaya başladı bacaklarım lazerle tamamen yok gibiydi şimdi tek tük var, bikini bölgesi için evde kendim lazer yapmıştım hatta hamileliğin ilk haftalarında döküldü bişey kalmamış gibiydi şimdi yine var gobusumde hiç siyah tüy yoktu şimdi koyulasmis doğum sonrasında dökülmesini umuyorum

Bez 400 TL kuzum ıslak mendilde 57 kuruşa falan geliyor yenidoğan numarası
0,64 krş muş adet fiyatı kuzum şimdi baktım e bebekte bu ürün 40 küsür liraydı
Bez fiyatıda iyiymiş canım. E bebekten bez ıslak mendil alınmaz ya. Zaten beden büyüdükçe paketin içindeki bez adeti azalıyor fiyat artıyor. Yakın zamanda e bebekte 1 numara beze bakmadım ama 4 numara Prima premium care 46 adet 419 tl di bi kaç ay önce zorunluluktan 1 paket almıştım. Genelde trendyoldan alıyorum ben. Şimdi ikinci bebişte açıkçası Prima düşünmüyorum fazla uçuk fiyat

Bence bende enfeksiyon var akıntıda genelinden fazla çünkü neyse perşembe de üniversiteye rutin kontrol var kan idrar veririm çıkar varsa

Bence bende enfeksiyon var akıntıda genelinden fazla çünkü neyse perşembe de üniversiteye rutin kontrol var kan idrar veririm çıkar varsa
Aay inşallah enfeksiyon değildir benim de akıntı bazen çok oluyor bazen altıma yapmışım gibi oluyor ıslak oluyor camasirim bazen de beyaz krem gibi oluyor neye göre artıp azalıyor anlamadım ama

İyi yapmışsın valla benim annem Amerikan bezi kullanmış bana hazır bez lükstü ozaman nerden bulcaz diyodu o sebeple ben hiç ona dayanarak savunmada bulunamamıştım ama Prima olsunda dememiştim zaten eşim istedi şimdi pişman
Valla geçen ay dedim heralde bu ay kendime son yapışım sonra göremicem ki Şuan göremiyorum. Kuaföre gitcem biraz daha çıkınca mecbur

Benim ilk o yüzden prima çukuruna düşüyorum hangi bezden kaç adet gidiyor peki herkes farklı yazmış emin olamadım

Aay inşallah enfeksiyon değildir benim de akıntı bazen çok oluyor bazen altıma yapmışım gibi oluyor ıslak oluyor camasirim bazen de beyaz krem gibi oluyor neye göre artıp azalıyor anlamadım ama
Ay aynen böyle şu sıralar altıma yapmışım gibi baya ıslak rahatsızlık verici. Enfeksiyon değildir inşallah ta eğer öyleyse de bi ilaç alırım en azından hiç müdehale edilmemekten iyidir diyorum

Evet evet enfeksiyon önemli iyi düşünmüşsun canım, sorun yoksa da en azından için rahatlar

Benim ilk o yüzden prima çukuruna düşüyorum hangi bezden kaç adet gidiyor peki herkes farklı yazmış emin olamadım
Bebeğin kilosuna göre değişiyor ama normal aralıkta doğan bi bebeğe 1 numara çokta fazla kullanılmıyor 2 numara daha fazla gidiyor. Ben 1-2 ve 3 numaradan stoklamıştım 1 numarayı 3 paket almışım oda az geldi bi kaç paket daha aldık sonra. Aslında 1 numaranın yetmeme sebebi çıkan çişli bez sayısına bakmamız. O sebeple çok değiştiriliyor. Yoksa Prima baya dayanıklı sızdırma yapmıyor. Ama bebeğin doyduğunu anlamak için günlük çıkan bez miktarı önemli olduğundan bol değişim yapılıyor sürekli kontrol ediliyor

Ben de artık göremiyorum. Kuaför olayına bir türlü sıcak bakamadım yarım yamalak oluyor hep ben 6. aydan sonra kuaföre giderim mecbur
Aslında ağdayla çok güzel alıyolar tertemiz oluyo ama jilete alıştığım için çok acıyo hamilelikte ekstra acır çok korkuyorum. Yine de dediğin gibi 6’dan sonra kuaför şart olacak 2-3 sefer giderim ayda bir çıkıyo zaten ağda olunca

Devlette zaten maximum 2 hafta öncesinden randevu alabiliyorsun canım. Randevu açılmamaz cünkü daha öncesine. Bugün açılan randevular bundan 15 gün sonrasına oluyor. Sen acaba ikili dönemi yapılan detaylıdan mı bahsettin. Ben 20-24 hafta arası olan için sormuştum ama için rahatsa sorun değil canım. Ben iyiki gitmişim diyorum yoksa Plasenta Previa olduğumu bilmeyecektim.
Boğmacalı diye bahsetmedi değil kuzum, Zaten gebeyken tetanoz iki doz oluyor ya hani bana sadece tek dozu yetiyormuş daha önce kızıma gebeyken iki doz olmuştum diye.. Sen hislerine güven bence canım. İnsanın bazen içine doğuyor bazı şeyler. Kanıtlayamadığı için de kimseyi inandıramiyor.
İnşallah zorlanmazsın canım. Anne olmak o kadar zor ki. Mesela aniden ameliyata alınan onlarca insan var onlarda nasıl ilerliyor prosedür? Tetanoz olmamış nice insan var.. ayrıca Onca tepkiye rağmen Bize içeriğini açıklamayıp bütün aşıları bebeğimize sorgusuz sualsiz yaptırmamız bekleniyor. Eski aşılara güvenim var ama şimdiki dünya düzeni ve duyduğum gördüğüm şeylerden sonra güvenim çok sarsıldı. Herşeyi genetiğe, tv tablete vs bağlayıp susturuyolar. Bizzat yeğenimin aşı sonrası komple değişmesi bizi derinden sarstı

Jiletten ağdaya geçiş anamızı ağlatmıcak mı

Yok ayrıntılı için yazdım bende. Bilmiyorum Ankara’da yaşıyorum ve 2 şehir hastanesi de en geç 12 13 haftalıkken alman lazımdı dedi.
İnşaAllah iyidir yavrum aksi bi durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…