2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O zaman en az 1 tane daha 1 numara alayım ben

Kuaförde enfeksiyon çok rahat kapiliyormus dikkat edin

Eşi yapanlar vardı burda, ben yaptırabilir miyim bilmiyorum sen bi düşün
Ay bende büyük konuşmayım ama hayatta yaptırmam zaten oda beceremez uğraşmaz merdiven altı kuaförlerden değilde düzgün steril güzellik merkezi olarak geçen kuaförler var orda yaptırırım en kötü ihtimalle

Kuaför konusunda bı endişem de bu benim
Jiletle yapın valla benim eşim saygı duyuyor sizinkide duyar bence .. zaten hemen hemen her gün duşa giriyoruz yine pürüzsüz oluyor birde lazer yaptırdığım için daha önce eskisi gibi çıkanlar sert kıl olmuyor yumuşak oluyor..
Boş yere kuaforde enfeksiyon kapmayin benim bu haftamda özellikle enfeksiyon risk uyarısı veriyor haberiniz olsun

Evet evet ben de öyle düşünüyorum aynayla falan bir şekilde olur zaten kadınlar için olan jiletlerde pek kesme gibi durumlar da olmuyor, görmeden gezdiririz bı şöyle doğumdan sonra da lazere devam

Evet evet ben de öyle düşünüyorum aynayla falan bir şekilde olur zaten kadınlar için olan jiletlerde pek kesme gibi durumlar da olmuyor, görmeden gezdiririz bı şöyle doğumdan sonra da lazere devam
Bencede canım zaten şunun şurasında ne kaldı o Venüs muydu markası o çok iyi benim bacaklarımda tek tük kaldı lazerden hani cımbızla alsam alınır..direkt o jiletle alıyorum çok güzel oluyo o bölgede de

sallycarrera canım test verdin mi doktor ne dedi? Benim boğazımın ağrı şiddeti de gittikçe artıyor böyle devam ederse yarın gideyim diyorum bende

Kızlar biri Oksapar iğneyi yaptıktan sonra ilacın bi kısmının geri çıktığını söylemişti kimin yazdığını hatırlamıyorum ama yazdıklarını hatırlıyorum. Son bi kaç gündür durum bende de aynı hep aynı şekilde yapıyorum iğneyi ama önceden bi damlaydı şimdi bi kaç damlası geri çıkıyor çözüm bulan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…